*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τις αρχές της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης παρουσίασε σήμερα στη Θεσ/νίκη ο Εμφιετζόγλου.

28 Νοεμβρίου

 

Τις αρχές  του νέου Πολιτικού Κόμματος με την ονομασία «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση» παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Μακεδονίας Παλλάς ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε συνέντευξη στην οποία παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο Ιπποκράτης  Γαλάτης ως  εκρόσωπος του Next tv και των εφημερίδων Μαχητής και Αδέσμευτη.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είπε οτι η Εθνική αναγκαιότητα επέβαλε την ίδρυση του νέου κόμματος, ενώ ευθέως τόνισε οτι "η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική" και ζήτησε την κατάργηση της ΣΥΝΘΗΚΗΣ των Πρεσπών.

Παράλληλα  αναφέρθηκε και στην διακήρυξη του νέου κόμματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

 

• «Είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο να αντιμετωπισθεί η καλλιεργούμενη σύγχυση, με επαναβεβαίωση βασικών αρχών και αξιών, που συνιστούν τον άξονα ιστορικής ζωής, πίστης και ταυτότητας αυτού του λαού. Η εθνική, θρησκευτική και πολιτιστική του ταυτότητα είναι αυτή που είναι γραμμένη στο Σύνταγμα, το οποίο οφείλουν όλοι να σέβονται και να τηρούν».

 

• «Το Ελληνικό εθνικό κράτος δεν είναι προς αναδόμηση. Αντιθέτως, είναι το πλαίσιο, μέσα στο οποίο κατοχυρώνονται η συλλογική ελευθερία, η εθνική ανεξαρτησία και τα συνταγματικά, πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού.

 

Η χώρα αντιμετωπίζει επίσης δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση, που συνδέεται με το πρόσφατο πλήγμα των μνημονίων, αλλά και με διαχρονικές αδυναμίες και παθογένειες του κράτους και ενδημική σχεδόν αναξιοκρατία και διαφθορά. Η σημερινή πανδημία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο αυτή την κατάσταση».

 

• «Η χώρα χρειάζεται, με δυο λόγια, υψηλή στρατηγική και εθνική κινητοποίηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα και τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στον τομέα της Άμυνας και της Ανάπτυξης, για να καταλάβει τη θέση που της αρμόζει στον κόσμο και απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ξεκίνησε ήδη την ενημέρωση των ΜME για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του κινήματος από τη Θεσσαλονίκη ενώ ξεκινάει και την ενημέρωση του κόσμου στην ΑΜΘ ως εξής:

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις τύπου:

    Στην Καβάλα την Κυριακή 28/11, ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Εγνατία.

    Στη Ξάνθη  τη Δευτέρα 29/11 ώρα 12:30 στο Ζήτα Παλλάς.

    Στην Κομοτηνή τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ώρα 19.30 στο Ανατόλια.

    Στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 30/11 ώρα 12.30 στο Εγνατία Γκρεκοτέλ. Καλούνται όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στις συνεντεύξεις. Στις συνεντεύξεις θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας με βάση το πρωτόκολλο για τον Covid-19.

Ι. Γ. 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »