*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Συναυλία Γ. Κουμουλίδη-Γ. Ταστσόγλου στου Sarry (22/10)-Στις ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ο Στέλιος Στεφανίδης το Σάββατο

21 Οκτωβρίου


*Νέα συνεργασία για
live εμφανίσεις τη χειμερινή περίοδο «έκλεισαν» οι τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!

-Το δημοφιλές Ξανθιώτικο καλλιτεχνικό σχήμα ξεκινάει από αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τα live του στο εστιατόριο – παντοπωλείο «Sarry» στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης και μάλιστα η αυριανή πρεμιέρα τους είναι sold out πριν καλά - καλά ανακοινωθεί!!!

-Η επόμενη εμφάνισή τους στο «Sarry» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου γι’ αυτούς που δεν πρόλαβαν να κλείσουν ρεζερβέ!

-Ιδού και η ανακοίνωση του Γιώργου Κουμουλίδη στο facebook με όλες τις λεπτομέρειες:

«!!!!Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο!!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10 Πρεμιέρα: Sold out...

Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες κρατήσεις...

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/10: Γι’ αυτούς που δε πρόλαβαν αλλά και για τους καινούριους φίλους μας σας περιμένουμε για φαΐ ποτό και χορό σε έναν χώρο όπου θα περνάμε μαζί τα χειμωνιάτικα βράδια μας στο κεντρικότερο σημείο της πόλης...

ΤΗΛ rzv: 6948463793 – 6977383709».

……


*Αποκάλυψη χθες από τον εκ Θεσσαλονίκης Ξανθιώτη συγγραφέα Αναστάσιο Τσορλίδη, ο οποίος αποκάλυψε από το
facebook ότι στο νέο του βιβλίο για τον ΑΟΞ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, έχει ειδικό αφιέρωμα και αναφορές στον Ξανθιώτη αθλητικογράφο του «ΜΑΧΗΤΗ», Γιάννη Τσιλιγκιρίδη για τα 42 χρόνια του ενεργής δράσης του στην αθλητική δημοσιογραφία!

-Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος ο συγγραφέας:

«Εγώ σε ευχαριστώ Γιάννη Τσιλιγκιρίδη και που να δεις στο νέο μου βιβλίο για τον ΑΟΞ που σε «μνημονεύω» για όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς σου στο Ξανθιώτικο Ποδόσφαιρο».

-Αναμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε το νέο βιβλίο σου Αναστάσιε!!!

……


*Η απουσία του δημοφιλούς Ξανθιώτη
DJ Κώστα Σπυριάδη το περασμένο Σάββατο από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και η αντικατάστασή του από τον Σπύρο Αναφορίδη, προκάλεσε αίσθηση!

-Οι κακές γλώσσες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κώστας σκέφτεται να εγκαταλείψει τη νύχτα και να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στην οικογένειά του, αν και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο!

-Θα περιμένουμε αυτό το τριήμερο να δούμε αν ο Κώστας θα εμφανιστεί κανονικά στο πόστο του στο ΚΥΤΤΑΡΟ και μετά θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!

……


*Όπως και να ‘χουν πάντως τα… πράγματα με τον Κώστα Σπυριάδη, ο Τάκης Αλεξούδας έκανε τα… «κουμάντα» του και επαναφέρει ύστερα από πολλά χρόνια την
DJ ΤΖΟ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, από αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώστε σε κάθε περίπτωση να μπορεί να αντικαταστήσει τον Κώστα αν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει!

……


*Και τέλος, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής και εκπληκτικός μπουζουξής, Στέλιος Στεφανίδης, από αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο θα κάνει
live εμφανίσεις στην ταβέρνα «Λιχουδιές» στη Λευκόπετρα Ξάνθης και μας περιμένει να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια και το μπουζούκι του!

-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο 25410 32622!

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »