*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Ξεκινάει την Κυριακή 24/10 το VESPER club με rapper Rack -Live το DE NOVO την Παρασκευή 22/10

20 Οκτωβρίου


*Αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το «
VESPER» club stage στην οδό Μητροπολίτου Πανάρετου 3 στην Ξάνθη, κάνει πρεμιέρα και μάλιστα με live!

-Όπως ενημέρωσε από το facebook ο Τόλης Χατζηγεωργίου, δημοσιεύοντας μάλιστα και την αφίσα, καλεσμένος στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του «VESPER» θα είναι ο γνωστός rapper Rack, ενώ η είσοδος θα είναι 10 ευρώ με ποτό και μόνο για εμβολιασμένους!

……


*
Live βραδιά διοργανώνει όμως και το cafe De Novo στην οδό Βασιλίσσης 5 στην Ξάνθη!

-Το καλλιτεχνικό «τρίο» Άγγελος Δήμου, Δημήτρης Λεβάκης και η εκπληκτική Ίρις θα τραγουδήσουν ζωντανά αυτή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ και θα μας διασκεδάσουν ενώ ως γνωστόν η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους!

……


*Γενέθλια είχε το περασμένο Σάββατο η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Γεωργία Ταστσόγλου και τα γιόρτασε οικογενειακά στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Κουμουλίδη και τους δυο υπέροχους γιούς τους που της έκαναν έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα και κεράκια που αποκάλυπταν την… ηλικία της!!!

-Ιδού και οι ευχές του Γιώργου στην Γεωργία για τα γενέθλιά της από το facebook συνοδευόμενες και από την ανάλογη οικογενειακή φωτογραφία!

«Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου να είσαι γερή να μας φροντίζεις τους άντρες σου... Χρόνια πολλά σ αγαπάμε πολύ...».

-Χρόνια πολλά στη Γεωργία και από τη στήλη!

……


*Ο Ξανθιώτης συγγραφέας Αναστάσιος Τσορλίδης από τη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να τιμήσει τον αθλητικογράφο του «ΜΑΧΗΤΗ», Γιάννη Τσιλιγκιρίδη για τα 42 χρόνια ενεργής δράσης του στην αθλητική δημοσιογραφία, του έστειλε το εικονιζόμενο αναμνηστικό ρολόι που βλέπετε στη φωτογραφία με το έμβλημα του ΑΟΞ και την «επιγραφή»: «Γιάννης Τσιλιγκιρίδης 42 χρόνια αθλητικής δημοσιογραφίας».

-Διαβάστε και τις ευχαριστίες του Γιάννη στον Αναστάσιο για την έκπληξη που του επιφύλαξε:

«Όταν από έναν άνθρωπο συγγραφέα και υπάλληλο του ΕΣΥ τον Τάσο Τσορλίδη τον ΑΟΞΑΡΑ που ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη δέχεσαι ένα τέτοιο σημαντικό δώρο για τα 42 χρόνια μας στην αθλητικογραφία αναγνωρίζοντας την προσφορά μας μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Μας έχει κάνει αυτό το υπέροχο επιτραπέζιο ρολόι που πάνω γράφει 1967 ΠΑΕ ΑΟΞ και επισημαίνει τα χρόνια ενασχόλησης μας. Τάσο ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς».

……


*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με το καφέ
bar «Nostos live», που επανέρχεται δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης με Stand Up Comedy Show και αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου φιλοξενεί ζωντανά τον γνωστό κωμικό Κώστα Μαλιάτση και το show του «Από την άλλη»!

Μαζί του, δύο από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της νέας γενιάς, η Nefeli Meg και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης.

Τιμές εισιτηρίων: Ταμείο 12 euro. Προπώληση 10 euro.

Σημείο προπώλησης Studio Italos.

Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμου ή νόσησης (έκδοσης 15 ημερών το λιγότερο), από 17 έως 12 ετών με αρνητικό rapid test 48 ωρών και κάτω των 12 ετών με αρνητικό self test.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »