*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

«Παγωμάρα» στη ΔΕΥΑΞ! Πανηγυρίζουν οι εργαζόμενοι για την δικαίωση Τσιμπιρή, "τρέμουν" Πρόεδρος-συκοφάντες!

16 Σεπτεμβρίου

-Πήρε άδεια χθες η Βάσω Τσεσμετζή, το ένα «χαστούκι» πίσω από το άλλο για τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη  και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ


-ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Αναμενόμενη η πανηγυρική δικαίωση του υπαλλήλου Νίκου Τσιμπιρή γιατί και άδικη ήταν, αλλά και παράνομη! Εδώ και 2 μήνες περιμένω την απόφαση κόλαφο για την οποία πανηγυρίζει η ΔΕΥΑ Νέστου σε βάρος της ΔΕΥΑΞ! 

 «ΠΑΓΩΜΑΡΑ» στην «παρέα» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη μετά την πανηγυρική δικαίωση του έντιμου και καθαρού υπαλλήλου Νίκου Τσιμπιρή από το δικαστήριο Ξάνθης  που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε. 

Μια απόφαση που αποτελεί πρόκριμα για την συζήτηση της κύριας ΑΓΩΓΗΣ τον ερχόμενο Μάρτιο 2022, ανοίγει ωστόσο τους Ασκούς του Αιόλου για την δικαίωση του Νίκου Τσιμπιρή και στις αγωγές και μηνύσεις τους, για την ΛΑΣΠΗ και την σε βάρος του κατασκευασμένη συκοφαντία λασπολογία εναντίον του με την γραπτή εισήγηση των διευθυντών της επιχείρησης Λεπίδα και Κάρτη και ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη που ενώ χθες μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη πήρε άδεια η «εκλεκτή» του Βάσω Τσεσμετζή, ο ίδιος συνέχισε στο ίδιο .....μοτίβο και σε εργαζόμενο που πανηγύρισε για την δικαίωση του υπαλλήλου, διατύπωσε την άποψη, «με τα χεράκια του, έφαγε τα... ματάκια» του, συνεχίζοντας το ίδιο μπούλινγκ εναντίον του υπαλλήλου, όπως και με την Μαρία Λυκίδου...!

Λαλίστατε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ με την μηνιαία αντιμισθία των 1.710 ευρώ που παράλληλα πήρες με απευθείας ΑΝΑΘΕΣΗ ξανά το ιατρείο του Δροσερού, αυτά που λες δεξιά και αριστερά, μπορείς τα πεις ΦΩΝΑΧΤΑ. γραπτά  και... παντελονάτα;;;;

Διότι εισπράττεις το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο και  συνεχίζεις και προκαλείς κι απο πάνω, προφανώς γιατί εξ' αιτίας σου, θα την πληρώσουν και...άλλοι! !

 

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ!


Από την άλλη το μέλος της ΔΕΥΑΞ και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Φάνης Παπαδάκης, με αφορμή την δικαίωση του υπαλλήλου Νίκου Τσιμπιρή τόνισε χθες με νόημα στο «Μ», τα παρακάτω:

¨"Για μένα ήταν αναμενόμενη η πανηγυρική δικαίωση του υπαλλήλου! Εδώ ούτε για το πρώτο εξώδικό του  δεν μας είχε ενημερώσει ο κ.Καμαρίδης. Κι όπως πολύ σωστά λέει η δικαστής, η απόφαση ήταν παράνομη και καταχρηστική. Απόφαση την οποία θα πρέπει και να μας κοινοποιήσει φυσικά...

Και ερωτώ τον Πρόεδρο:

«Εδώ και 2 μήνες περιμένω να μου κοινοποιήσει την απόφαση κόλαφο για την οποία πανηγυρίζει η ΔΕΥΑ Νέστου σε βάρος της ΔΕΥΑΞ! Όπως και κάποια άλλα στοιχεία. Αίτημα που διατύπωσα γραπτώς...Πότε θα πάρω την επίσημη απάντησή του»;!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »