Βαράτε βιολιτζήδες!...
(σ.σ. Αρκεί να χορεύουν στο χορό μας..)
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Όταν στις 12/2/2019 στη δημαρχιακή θητεία του κυρίου Δημαρχόπουλου είχε εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το ίδιο ακριβώς θέμα για την πρόσληψη παιδιάτρου στο Κέντρο Κοινότητας Ξάνθης με αμοιβή 5.000 ευρώ το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία ενώ μειοψήφησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Τσεγγελίδης και Εμμανουήλ Τσέπελης διότι όπως δήλωσαν δεν συμφωνούν με την εν λόγω εισήγηση».
(O Φάνης Παπαδάκης στην καταγγελία ανακοίνωσή του κατά του Δήμαρχου Τσέπελη για την απευθείας ανάθεση στον Ι. Καμαρίδη)
-Ως απλός δημοτικός σύμβουλος ο Τσέπελης καταψήφισε τότε την ανάθεση στον γιατρό Ι. Καμαρίδη γιατί του την έδωσε ο... Δημαρχόπουλο και την έδωσε ως… Δήμαρχος!
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Οι εγγεγραμμένοι κάτοικοι του Δροσερού είναι 7000. Τα σχεδόν 3.000 παιδιά του οικισμού χρειάζονται καθημερινή παρουσία παιδιάτρου.
Η πρότασή σας για ανανέωση της σύμβασης με τον κ. Καμαρίδη, καταψηφίστηκε σε δυο συνεδριάσεις – μια δια ζώσης και μια δια περιφοράς.
Στις αιτιάσεις μας δεν δώσατε καμιά απάντηση.
Βρήκατε όμως τη λύση!!!!
Αφού οι συλλογικές διαδικασίες δεν σας ευνοούν, απ ευθείας ανάθεση!!!!».
(Από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη)
-Μπράβο Ιπποκράτη Καμαρίδη που θα έφερνες κάποτε ως επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και την... Νέα Εποχή στο Δήμο Ξάνθης. Την...νέα εποχή του εαυτού σου θα εννοούσες!
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το έγραψα ουκ ολίγες φορές, το επαναλαμβάνω και σήμερα -άλλωστε ξέρει και την άποψή μου για το πρόσωπό του...γιατί εγώ σκέφτομαι φωναχτά...!
-Μια φορά Λεύκιππος... Για πάντα Λεύκιππος!
Με μια διαφορά...! Ότι και να μαλώσω
εγώ με τον «Μαρινάκη» της ομάδας ΜΑΣ (Ματθαίο Σαββίδη), πάλι Λεύκιππος θα
είμαι! Γιατί δυστυχώς μπήκα στο "λούκι" όταν μου τον έφεραν και τον γνώρισα ο Θωμάς Ξανθόπουλος και ο Λύρατζης κι..¨έμπλεξα"! Και τα γιγνόμενα, ουκ απογίγνονται...!
Καθότι είναι και η μόνη ομάδα μπάσκετ (για να είμαι ειλικρινής...), που πήγα στη Κομοτηνή για να την δω στο τελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στην Ελευθερούπολη.
Ενώ δεν έχω «πατήσει» ποτέ σε αγώνα μπάσκετ ομάδας της Ξάνθης ή άλλων ομάδων, χωρίς αυτό να με τιμάει βέβαια…!
.......
*Γιατί έγραψα το παραπάνω σχόλιό μου;
Μα γιατί μου έστειλαν στα email με την παρακάτω ανάρτηση του Προέδρου μας.
Ματθαίος Σαββίδης
«Quiz: ποιός δεν θέλει να λειτουργήσει το κολυμβητήριο;
1. Μάτζικα Ντε Σπελ;
2 .Ιζνογκούντ;
3. Ραν ταν πλαν;
4. Και οι τρεις παραπάνω σε συσκευασία του ενός;
Σημείωση: η απάντηση, για όσους δεν διάβασαν κόμικ στην παιδική τους ηλικία, υπάρχει στα πρακτικά του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου!!!».
-Κι από κάτω like ο... Μανώλης Φανουράκης, αλλά ούτε αυτό είναι επιλήψιμο, όσο τουλάχιστον το... like του Λύρατζη! Που για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι αδίκησε τον ....Ματθαίο Σαββίδη...! Τέτοιους αβανταδόρους δεν τους χρειάζεται... και ειδικά από τους ευεργετηθέντες του πρώην Δημάρχου Ξάνθης...που πριν λίγους μήνες τον χαρακτήριζαν... "εραστή" του Τσέπελη!
Ιδού και η ανάρτηση:
«ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Μεγάλε γκουρού explain και σε εμάς τους κοινούς θνητούς!!!».
-Μεγάλε Πασχάλη Λύρατζη, που θέλεις και... γκουρού για να καταλάβεις αυτό που δήθεν δεν κατάλαβες και θα... σε ευχαριστήσει να το ακούσεις από τα χείλη του Προέδρου μας!
-Φορέστε πρώτα ολόσωμα μαγιό σας με τον Μελισσόπουλο, ή τα... στριγκάκια όπως σας ζήτησε ο Τσέπελης και κάντε... ΠΛΑΤΗ στις όποιες παρανομίες έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου και μετά... κάντε και τους γκουρού!
.......
*Και το (δικό μου) Quiz:
«Ποιος γκουρού χαρακτήρισε τον Ματθαίο... εραστή του Τσέπελη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο;!».
Ο ευρών κερδίζει.... στριγκάκι!
......
*Και φυσικά ουδέν σχόλιο και για τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη!!! Καθότι το να γεννηθείς ηγέτης και αρχηγός... είναι και θέμα «γονιδίων»!
......
*Μια ζωή Λεύκιππος λοιπ΄ν... για πάντα Λεύκιππος! Κι να μου κόψει και την καλημέρα ο Ματθαίος Σαββίδης...! Ε και; Νέοι δρόμοι, με νέα μάτια...
Σίγουρα όμως, Ούτε διπρόσωπος, ούτε υποκριτής, ούτε... με στριγκάκια και ...παρανόμησε ΤΣΕΠΕΛΗ στο Κολυμβητήριο και θα βάλω...ΠΛΑΤΕΣ, γιατί ο... σκοπός αγιάζει τα μέσα!
.......
Ο ...σκοπός αγιάζει τα μέσα για παρανομίες και τα παράνομα γκρεμίσματα στο κτίριο του πρώην Αρίων στα δικά σας ακίνητα κύριε Λύρατζη, κύριε Μελισσόπουλε και λοιποί «γκουρού» του fb.
Το δημοτικό κολυμβητήριο όμως πρωτίστως πρέπει να γίνει για τον ΚΟΞ και τον Λεύκιππο για να βγάλει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και να δημιουργήσουμε ....ΟΜΑΔΑ πόλο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
Καθότι Πρόεδρε γκουρού Ματαθαίο Σαββίδη.....
-Με μαγιό και... στριγκάκια ....πάμε και στις υπέροχες πισίνες του Z’ Palace και του Le chalet. Που σερβίρουν και υπέροχο freddo! Ή βότκα λεμονάδα και παγωμένη μπύρα!
ΠΛΑΤΕΣ σε ΚΑΝΕΝΑΝ λοιπόν σύντροφε Πρόεδρο του Λεύκιππου Ξάνθης, γιατί οι τοίχοι που ΓΚΡΕΜΙΣΕ παρανόμως ο Τσέπελης στον περιβάλλοντα χώρο, δεν ήταν τοίχοι ούτε του φούρνου του, ούτε και του ρέματος στη Χρύσα!!!
Κι όσο για το Quiz:
-Τον ΕΥΕΡΓΕΤΗ σου γκουρού explain εννοεί ο Πρόεδρός μας Λύρατζη! Οπότε δεν χρρειάζεται να δεις τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!
-Χώρια που υπάρχει περίπτωση κατά λάθος να δεις εκείνα τα παλιά ΠΡΑΚΤΙΚΑ του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για τα "έργα" και την συνεργασία με το Δήμο Μύκης που ο Αντιπρόεδρος-Πρόεδρος μέτρησε 19-3 και ως δια μαγείας ο...Φανουράκης μετέτρεψε αν θυμάμαι καλά σε 21-3, προσθέτοντας και την ψήφο του....Μπούτου που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ψήφισε ως....απλός δημοτικός σύμβουλος απ τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου!!!
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ (8/9): 2.198 κρούσματα, 390 σε ΜΕΘ, 37 νέοι θάνατοι
-Σύνολο ΑΜΘ 148, Ξάνθη 23, Καβάλα 49, Έβρος 27.
Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 2.198 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 390 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 37 νέοι θάνατοι.
ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
ΔΡΑΜΑ 29
ΕΒΡΟΣ 27
ΘΑΣΟΣ 3
ΚΑΒΑΛΑ 49
ΞΑΝΘΗ 23
ΡΟΔΟΠΗ 17
ΣΥΝΟΛΟ 148
Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που έχει καταγράψει ο ΕΟΔΥ σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν στις 24 Αυγούστου 2021, όταν εντοπίστηκαν 4.608 περιπτώσεις σε ένα 24ωρο. Επίσης, ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων εξαιτίας του ιού σε ένα 24ωρο καταγράφηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, όταν έχασαν τη ζωή τους 121 ασθενείς.