«Επίσημος» και χωρίς μάσκα στη συναυλία της Ζουγανέλη η Φένια Τσαγκάλα των 92 ψήφων και της Λεϊλά, όπως χωρίς μάσκα και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Σουά. Και δίπλα ο Στέφανος Ιγιαννίδης που απο...."τραμπούκος" του Δημαρχόπουλου, εξαγοράστηκε για μια έμμισθη θέση κι είναι τώρα με τον Τσέπελη και τον Φανουράκη που...έβριζε! Άτρωτοι ... Αλήθεια, πόσα εισιτήρια κόψατε στη συναυλία της Ζουγανέλη κυρία Τσαγκάλα;
Μια φωτογραφία....χίλιες λέξεις! (Εν καιρώ ...πανδημίας...ο ένας δίπλα στον άλλον!)…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Σας ενημερώνουμε ότι δεδομένου ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης δεν περιλαμβάνεται στα Ν.Π.Δ.Δ. που σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 53 (ΦΕΚ 53/Α’/98) εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, η αρμοδιότητα για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την αναβάθμιση ανήκει στον Δήμο Ξάνθης».
(Από την απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης», για το Κολυμβητήριο Ξάνθης»)
-«Γάτα» ο Αυγενάκης. Τα... «παράπονα» για το Κολυμβητήριο; Στον... Δήμαρχο Τσέπελη!
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Προκειμένου οι πολίτες της Ξάνθης να γνωρίζουν ΕΡΩΤΑΣΤΕ, εάν οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Ξάνθης που πηγαίνουν οι Δημότες μας τα παιδιά τους είναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ, εάν δηλαδή διαθέτουν την απαραίτητη κατά το νόμο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την ορθή λειτουργία τους. Στην περίπτωση που κάποιες από αυτές ή και όλες δεν είναι νόμιμα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, ενημερώστε μας ποιος έχει την ευθύνη λειτουργίας τους σήμερα και με βάση ποιο νομοθετικό καθεστώς λειτουργούν».
(Από την ερώτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για όλους» Σάββα Μελισσόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης)
-Και γιατί δεν περιμένετε λίγες τον νέο Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κρίτσα; Θα πάρετε άμεσα την απάντησή σας...
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*«Παιχνίδια» με την Δικαιοσύνη συνεχίζει να «παίζει» ο Δήμαρχος Τσέπελης με τις μπάρες και το απαγορευτικό μπροστά στο μαγαζί του, αναπτύσσοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ τραπεζάκια (της οικογενειακής του επιχείρησης) σε όλη την πλατεία Αντίκα!
Κι όλα αυτά φυσικά με την πλήρη κάλυψη του νυν Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη.
Ο οποίος φυσικά έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη για το καθημερινό μπάχαλο στη πόλη της Ξάνθης και ιδίως τις βραδινές ώρες. Όπου γίνεται κυριολεκτικά ΜΠΑΧΑΛΟ και ο Τσέπελης "κλείνει" το δρόμο χωρίς καμιά απόφαση!!!
(σ.σ. Την Δευτέρα το βράδυ έγινε της κακομοίρας και πάλι με το κλείσιμο των δρόμων, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ απόφαση!!! Και ...κουμανταδόρο τον Φανουράκη! Μέχρι που με εντολές Γιώρη τελικά μετά τις Λύρατζη, Καφφετζή κλ άνοιξε ο δρόμος!!! Πράματα και θάματα....Απο τους "σερίφηδες" της πόλης)
……
*Φυσικά υπενθυμίζω με βάση και την Κανονιστική απόφαση του Δήμου Ξάνθης ότι το ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ που έχει καταλάβει με τραπεζοκαθίσματα τα πεζοδρόμια αλλά και το... δρόμο πλέον (σ.σ. Τα οποία αναπτύσσει και στο πρώην «ΑΕΡΙΚΟ»...), είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!
......
*Όπως παράνομα αξιότιμη κυρία Αντιεισαγγελέα Ξάνθης κ.Καραντόλλα, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ καθημερινά η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με την κατάληψη όχι μόνο των πεζοδρομίων αλλά και των ΠΑΡΚΩΝ στην πόλη μας και δεν ασκείται κανένας έλεγχος!!!
Ούτε από την αστυνομία, ούτε από το Δήμο Ξάνθης, ούτε όμως και από την Εισαγγελία Ξάνθης.
......
*Και βέβαια θα παρακαλούσα την αξιότιμη Αντιεισαγγελέα Ξάνθης κ.Καραντόλλα αν ΔΕΝ πηγαίνει κι αυτή όπως ο απερχόμενος Εισαγγελέας μόνο στο γνωστό καφέ της οδού Βενιζέλου (ΚΑΣΕΤΩΦΩΝΟ), ας πάει μια βόλτα μέχρι την Παλιά πόλη, ή την πλατεία Αντίκα ή την παραλία να δει τι ΜΠΑΧΑΛΟ γίνεται!!! Και να έχει μια προσωπική άποψη για το τι ακριβώς συμβαίνει στη πόλη και που έχει οδηγήσει η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ τα τελευταία 3-4 χρόνια!!!
Κι όπως έχω πει κι έχω γράψει κι άλλες φορές, Εισαγγελέας για μένα ή... για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ!!!
.......
*Κι επειδή αξιότιμη Εισαγαγελέα Ξάνθης κυρία Νικολέττα Καραντόλλα έγινε της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ το... κάγκελο
με τον συνωστισμό στην συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε ενημερώνω ότι την
Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 είχαμε 21 ΝΈΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!
.......
*Και σας θυμίζω και τα κρούσματα όλη την περασμένη εβδομάδα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 25
ΤΡΙΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 28
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 26
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 29
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 27
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 7 (δεν έγιναν τεστ..)
ΣΥΝΟΛΟ 164
-Και απλά ερωτώ.
-Ποιος θα αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ για ότι συμβεί από δω και...πέρα;;; Γιατί όλα τα μέτρα πλέον πάνε περίπατο;;;
......
*Θεατρικό. Στο BIG BROTHER μπήκε η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν. Το 1995 ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στην Ξάνθη. Δούλευε από 12 χρονών στα χωράφια και όταν μεγάλωσε πέρασε στις Πανελλήνιες και γράφτηκε σε δραματική σχολή. Είναι μητέρα ενός αγοριού 8 ετών και είναι χωρισμένη. Πρότυπό της είναι ο Ιησούς Χρηστός.
-Το περίεργο της υπόθεσης; Πως δεν συμμετείχε σε μια δική μας παράσταση;
Ο Κώστας Βαξεβάνης υπέρ του ημέτερου Ευριπίδη Στυλιανίδη κι όχι του Κύπριου Στυλιανίδη του Σημίτη!
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento διαμαρτύρεται που δεν υπουργοποιήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης, αλλά αντ’ αυτού επιλέχθηκε ένας… Στυλιανίδης εξωτερικο
Ο νέος αποκλεισμός από την κυβέρνηση του Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σχολιάζεται αρνητικά ακόμα και εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ διαμαρτύρεται που δεν υπουργοποιήθηκε ο κορυφαίος Βουλευτής της Ροδόπης.
«Η ΝΔ διαθέτει Στυλιανίδη, τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος είναι έμπειρος και έχει διατελέσει πολλές φορές Υπουργός. Ο Μητσοτάκης όμως προτίμησε Στυλιανίδη εξωτερικού, εισαγωγής. Πρέπει στη ΝΔ να καταλάβουν ότι δεν κυβερνά με το κόμμα αλλά με τις παρέες και τα γραμμάτιά του», γράφει σε ανάρτηση του ο γνωστός δημοσιογράφος.