*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Σεπτεμβρίου

ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ… ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ!

13 Σεπτεμβρίου

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;


Η είδηση.

Την παραίτησή του υπέβαλε το Σάββατο ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας Βένκο Φίλιπτσε με αφορμή την πυρκαγιά σε μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου στην πόλη Τέτοβο, που στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους.

Ο κ. Φίλιπτσε, όπως δήλωσε, υπέβαλε στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ την παραίτησή του για λόγους ηθικής τάξης.

 «Ως γιατρός και υπουργός διαθέτω ακεραιότητα και για λόγους ηθικής τάξης υπέβαλα γραπτώς την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Βένκο Φίλιπτσε, 44 ετών, ο οποίος είναι νευροχειρουργός είχε αναλάβει υπουργός Υγείας τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ τον περασμένο Μάιο εξελέγη και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDSM) του οποίου ηγείται ο Ζόραν Ζάεφ.

Και ερωτώ. Είδατε στην Ελλάδα από ένα σωρό ανίκανους και άχρηστους Υπουργούς και Υφυπουργούς που είχαμε… έστω ένας να παραιτείται έστω ένας για λόγους ηθικής τάξης…

Έστω ένας; Έστω και… κλητήρας σε Υπουργείο;;!!!

 

ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ
ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ… ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ!


Είναι γνωστό ότι χιλιάδες ευρώ ξόδεψε ο Δήμος Ξάνθης (σ.σ.  Παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδος μάλιστα…) αναθέτοντας και αυτήν την δουλειά στον «δημοτικό μας μπογιατζή» Αλή Τσαμούρ!

Διαβάστε ωστόσο και την επισήμανση συνδημότισσά μας στα «Στραβά κι Ανάποδα»:

«Ζωή Χουλιάρα

10 Σεπτεμβρίου στις 5:22 μ.μ.

Το κιοσκι στα νεκροταφεια εχει τα μαυρα του τα χαλια πηγα να καθησω εκει και το αποτελεσμα ηταν να σπασει το παγκακι και να βρεθω κατω τα καρφια απο παντου ειναι ορθια ξεφλουδισμενα  ντροπη τους εκανα παραπονα εκει στο σπιτακι που ειναι και μου ειπαν οτι το εχουν πει στο δημο αλλα δεν βαριεσαι εγκαταλειψει και τιποτε αλλο δυστυχως»

-Δήμαρχος Τσέπελης…! Χειρότερα δεν γίνεται...! Δυστυχώς...! Μετά από 2 χρόνια το παραδέχονται ακόμη και πιο φανατικοί υποστηριχτές του.

Φρου-φρου, κουστούμια κι… αρώματα ! Και ουσία και έργο μηδέν…

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ;


Μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ από το Δήμο Ξάνθης και κατά το δοκούν κατεβάζει ή ανεβάζει τα κολωνάκια της κεντρικής πλατείας; Και βλέπουμε συνεχώς και πάλι τις τελευταίες μέρες διάφορα αυτοκίνητα να παρκάρουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον πεζόδρομο κάτω από το ρολόι;

Κύριε Ζερενίδη, θα μας ενημερώσετε τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί έχουμε μπερδευτεί πολύ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »