*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Η συγκίνηση της Δέσποινας Χατζοπούλου απο τα λόγια θαυμάστριας! Χορό διοργάνωσε η Αναγέννηση Θαλασσιάς...

16 Σεπτεμβρίου


*Ένα απρόσμενο και ευχάριστο περιστατικό βίωσε την περασμένη Δευτέρα η τηλεπαρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του
NEXT TV, Δέσποινα Χατζοπούλου, όταν περπατούσε στο δρόμο τη σταμάτησε μια κυρία και πιάνοντάς της τα χέρια της είπε με βαθιά συγκίνηση και ενθουσιασμό:

«Κορίτσι μου γλυκό, σε βλέπω φανατικά στις ειδήσεις. Τα λες υπέροχα»!!!

-Αμέσως η Δέσποινα έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση που έχει τόσο φανατικούς τηλεθεατές και τηλεθεάτριες!

-Αυτά να βλέπει ο Νίκος Μουτσινάς που πέρυσι, αρκετά συχνά, στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» από τον ΣΚΑΪ, είχε ασχοληθεί ειρωνικά με το… ντύσιμο της Δέσποινας στα δελτία ειδήσεων του NEXT TV, χωρίς να λάβει υπόψη του το ταλέντο της!

……


*Η ποδοσφαιρική ομάδα «Αναγέννηση Θαλασσιάς» την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ενόψει της εορτής υψώσεως Τιμίου Σταυρού, διοργάνωσε χορό στην πλατεία του χωριού με πλούσιο λαϊκο και ποντιακό πρόγραμμα!

*Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Αναστάσιος Ταρενίδης, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης!

……


*
Guest Star της βραδιάς στον χορό της Αναγέννησης Θαλασσιάς ήταν η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Ίρις Μούτος που τραγούδησε λαϊκά τραγούδια και διασκέδασε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ομάδας του χωριού τους!

-Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω είναι του γνωστού παπαράτσι Κυριάκου Κεσίσογλου, ο οποίος ήταν κι αυτός παρών στην εκδήλωση και αποτύπωσε στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά!

……


*Την 2η επέτειο γάμου της γιόρτασε χθες η πρώην
barwoman του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Χρύσα Τσακίρη και ο σύζυγός της Κώστας της έκανε δώρο ένα υπέροχο κόσμημα!

-«Δωράκι για την 2η επέτειο γάμου... ευχαριστώ μωρό μου... πάντα μαζί», έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η Χρύσα μαζί με μια φωτογραφία από το επετειακό δωράκι της!

-Να ζήσετε!

……


*Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ στην Κομοτηνή το «7ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής».

-Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο με τη μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στις 21:00 και με είσοδο 10 ευρώ!

-Υποχρεωτική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, και Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

Το ταμείο στην είσοδο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα ανοίγει μία ώρα πριν.

-Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

-Κατά την έξοδο, οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.

-Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα για αποφυγή συνωστισμού.

Στην πλατεία του θεάτρου δεν θα διατίθενται μπύρες ή εδέσματα, παρά μόνο στο χώρο έξω από το Υπαίθριο Θέατρο. Γι' αυτό οι θεατές παρακαλούνται να προμηθευτούν ότι θέλουν, ΠΡΙΝ την είσοδό τους στο θέατρο, καθώς απαγορεύεται να υπάρχουν όρθιοι στις κερκίδες και η έξοδος των θεατών, πριν τη λήξη των συναυλιών.

-Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »