*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

Την πανέμορφη κόρη του Μαρία, παντρεύει ο Περικλής Καρβουνίδης! Παρασκευή 17/9 ανοίγει το ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

10 Σεπτεμβρίου


*Την πανέμορφη κόρη του, Μαρία,  παντρεύει ο πρώην Αντινομάρχης Ξάνθης Περικλής Καρβουνίδης κι όπως είναι επόμενο, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

-Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Πηγάδια Ξάνθης, μολονότι και η Μαρία και ο σύζυγός της Ανέστης γεννήθηκαν στην Θεσσαλονίκη!

Ιδού τι αναφέρει και η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ:

«Ο ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ και της ΕΥΓΕΝΙΑΣ το γένος ΚΑΡΙΕΝΤΙΔΟΥ, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Ξάνθη και η ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΡΙΚΛΗ και της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το γένος ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Ξάνθη, πρόκειται να παντρευτούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Πηγάδια Ξάνθης».

-Τις πιο θερμές μας ευχές μας στο ζευγάρι! Η ώρα η καλή...

……


*Ο Τόλης Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε τελικά χθες από το facebook την ημερομηνία της πρεμιέρας του Ελληνάδικου «ΑΔΙΕΞΟΔΟ»!

-Την άλλη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου το γνωστό «ΑΔΙΕΞΟΔΟ» στην οδό Τσιμισκή 8-10 (στοά Ιταλού) στην Ξάνθη ξεκινάει τη λειτουργία του για τη νέα σαιζόν και περιμένει όλους τους φίλους του να διασκεδάσουν με Ελληνική μουσική!

-Καλή αρχή και εύχομαι φέτος το χειμώνα τα πράγματα να είναι καλύτερα με τον κορονοϊό και να μην αναγκαστούν όπως πέρυσι τα μαγαζιά να κλείσουν!

……


*Περαστικά, εύχομαι στη φίλη μου, καθηγήτρια Αγγλικών και φανατική οπαδό του ΑΟΞ, Δέσποινα Ουζγούρογλου η οποία την περασμένη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου έκανε μια επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πήγε πολύ καλά και τώρα αναρρώνει ώστε να είναι πανέτοιμη να επανέλθει στα γήπεδα με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν!

……


*Γενέθλια είχε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του LIFE 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, Ελένη Καπώνη και τα γιόρτασε στην Κύπρο με τον σύζυγό της Πλούταρχο, τους δυο γιούς τους και καλούς φίλους και φίλες!

-Η Ελένη, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους και όλες που θυμήθηκαν τα γενέθλιά της, έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το καθένα ξεχωριστά για τις ευχές του.

Εύχομαι η ζωή σας να σας συναρπάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Να ζείτε και να χαίρεστε τη κάθε στιγμή της ζωής σας, σαν να είναι η τελευταία.

Να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Και να μην αναβάλλετε για αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα.

Υγεία σωματική και ψυχική.

Και ελευθερία. Ελευθερία σωματική, πνευματική και ψυχική. Ελευθερία στην ελεύθερη βούληση. Ελευθερία στο να κάνετε ότι γουστάρετε. Ότι ευχαριστεί και ηρεμεί τη ψυχή σας.

Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς»

-Ελένη Χρόνια Πολλά και από εμένα αλλά και από όλο το επιτελείο του «ΜΑΧΗΤΗ».

……


*Κάτι νέο ετοιμάζει στο Ελληνάδικο «IL POSTO» της Χρυσούπολης ο Παναγιώτης Μπαϊραμισλής με τον τραγουδιστή Βασίλη Βαξεβάνογλου και τον κοινό φίλο τους Συμεών!

-Αυτό ανακοίνωσε χθες με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μαζί με τη φωτογραφία των τριών τους!

-Κάτι υποψιάζομαι για Live

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »