*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το πρώτο εμβόλιο στο σπίτι απο το Δήμο Ξάνθης. Ποιό εμβόλιο έγινε στον 72χρονο κατάκοιτο ασθενή.

02 Αυγούστου

 

Το πρώτο εμβόλιο στο σπίτι, έκανε ο Δήμος Ξάνθης σε 72χρονο πρώην διευθυντή Σχολείου ο οποίος βρίσκεται κατάκοιτος διότι έσπασε τα πλευρά του πρόσφατα σε ατύχημα, σύμφωνα με το πρόγραμμα Κικίλια που αφορά όλους τους Δήμους της χώρας.

Ο λόγος για τον 72χρονο συνταξιούχο δάσκαλο και πρώην διευθυντή σχολείου της Ξάνθης Σωκράτη Παπαδόπουλου που πήγε στο σπίτι του συνεργείο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ξάνθης με δυο ιδιώτες γιατρούς και μια νοσηλεύτρια και εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Johnson & Johnson Johnson το οποίο όπως είναι γνωστό είναι μονοδοσικό και ο ίδιος, ενώ ήθελε να εμβολιαστεί, δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το σπίτι του. 

Μάλιστα γιατροί και νοσηλεύτρια περίμεναν υπομονετικά να περάσει και το γνωστό τέταρτο για τυχόν επιπλοκές και για το λόγο αυτό ο ίδιος τηλεφώνησε στο "Μαχητή" για να  τους ευχαριστήσει για την υπομονή και την ευγένειά τους και κυρίως ότι πήγαν και του έκαναν το εμβόλιο στο σπίτι του.

Παράλληλα ο κύριος Σωκράτης Παπαδόπουλος μέσα από τον Μαχητή, ένοιωσε την ανάγκη  να ευχαριστήσει και την Πυροσβεστική Υπηρεσία  Ξάνθης που όταν την ενημέρωσε, έσπευσε αμέσως στο σπίτι του για τον απεγκλωβίσει σε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που είχε. .

Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και στη συνέχεια και να αναρρώσει από τα κατάγματά του,.  

*Με πληροφορίες από το NEXT tv Makedonia-xanthi blog

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »