*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

Μέτιος-Τσέπελης συνόδεψαν την Σοφία Ψωμά στο Sary! "Συναγερμός" σήμανε όταν μιλούσε στη ΣΕΚΑΠ ο..Μέτιος!

21 Ιουλίου


Πάνο... Τους «μαλ...» και τους «μαχητές» τους χρειαζόμαστε μόνο για τις εκλογές! Τώρα είμαστε Μενδώνη, Χρυσοχοίδης, Θεοχάρης, Διαμαντοπούλου και... Τσέπλης! Είναι στο... «Πετσί» Μας!

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Στην Ξάνθη στα εγκαίνια της νέας γραμμής παραγωγής του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ υπό την ιδιοκτησία της JapanTobaccoInc. Μία εταιρία που έσωσε από την χρεωκοπία ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και που τώρα επί Κυριάκου Μητσοτάκη προοδεύει, αυξάνει τις θέσεις εργασίας και τις εξαγωγές».

(Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter)

Που... «έσωσε» ο Αλέξανδρος Κοντός θέλεις να πεις Άδωνι. Βάζοντας αρχικά στο «παιχνίδι» τον Ιβάν Σαββίδη και στην συνέχεια φέρνοντας και την JTI! Mάθε υπουργέ μου «ιστορία»

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Με τη νέα εξέλιξη θα καταβληθούν τους επόμενους μήνες 150 εκ. στις επιχειρήσεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Με την παρέμβαση αυτή της Κυβέρνησης μπορούμε από ουραγός Περιφέρεια να εξελιχθούμε σε πρωτοπόροι. Οι καταβολές θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες».

(Ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά την συνάντησή του με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ (πρώην ΔΕΣΜΟΣ στη Κομοτηνή)

-Προβλέπω νέα «λάσπη» και επίθεση από τα λιβανιστήρια των χιλιάδων ευρώ από τις απευθείας αναθέσεις του Μέτιου

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Σήμερα το βράδυ αναμένεται η σωρός της Άννας Μετζιδιέ Παπαδοπούλου από την Κύπρο. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Σοφίας.

……

*Μαθαίνω ότι μετά τα εγκαίνια της νέας ΣΕΚΑΠ, την υπέροχη Γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά συνόδεψαν στο ξεχωριστό Παντοπωλείο Sary της πλατείας ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ και Δήμαρχο Τσέπελη...

Ενώ στο ίδιο τραπέζι παραβρέθηκαν ο πρώην δικηγόρος του Δημαρχόπουλου στη δίκη του με τον Τσέπελη Κώστας Κουρτίδης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης… Γροιλανδίας Δημήτρης Γαλανόπουλος.

Mάλιστα όταν ευγενικά ο φωτογράφος μας ζήτησε να τους βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία, αυτοί του το ....αρνήθηκαν! 

.......

-Αφελές ερώτημα. Το τραπέζι ΠΛΗΡΩΣΕ ο Δήμος Ξάνθης με οικοδέσποινα την Σοφία Ψωμά; Διότι ο Δήμαρχος Τσέπελης όταν είναι να πληρώσει από την τσέπη του, συνήθως έχει... καβούρια!...

......

*Το αποκλειστικό του τραπεζιού; Νίκος Ευφραιμίδης και Δημήτρης Γαλανόπουλος κάθονταν δίπλα - δίπλα....! Ενώ ο Κώστας Κουρτίδης. Όστις με... κινητό του αποθανάτιζε στα εγκαίνια της ΣΕΚΑΠ τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ήταν αρκετά ανεβασμένος!!!

-Διότι ο Μέτιος προφανώς θα τον διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι από 1/1/2022 αναλαμβάνει αυτός Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης!!!

Πίστευε και μη ερεύνα...

......

*Και μια και αναφέρομαι στα εγκαίνια της ΣΕΚΑΠ να σας πω κι ένα αυθεντικό...!

Την ώρα λοιπόν που εκφωνούσε τον βαρυσήμαντο και εμπνευσμένο λόγο του ο  Περιφεριάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ξαφνικά άρχισε να... βαράει άρχισε να βαράει ο συναγερμός...

Με αποτέλεσμα ο μεν Κώστας Κουρτίδης... οπερατέρ του Μέτιου με το κινητό του να «παγώσει» φοβούμενος ότι ο συναγερμός ηχούσε λόγω παρεμβολής του κινητού του... ενώ άπαντες επίσημοι και ανεπίσημοι είχαν γίνει στήλη... άλατος για το τι συμβαίνει!

......

*Και να μη σας το πολυλογώ, τελικά η «ομιλία» του Χρήστου έγινε υπό τους ήχους... «σειρήνων», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την απολαύσει ούτε ο Ιάπωνας Πρέσβης! Λάτρης του Αρχαίου αθλητισμού και πολιτισμού. Κρίμα....

......

*Με πήρε τηλέφωνο πολίτης από την περιοχή του Νοσοκομείου Ξάνθης  για να μου πει ότι ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Στέφανος Ιγιαννίδης στις 9 το πρωί οδηγώντας το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι του Δήμου Ξάνθης, επιστατούσε επί της οδού Ιπποκράτους το μηχάνημα που καθάριζε στη περιοχή...!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης έχει «βοηθό» τον Μούρκα, ο Ζερενίδης με τον Σιαμπάν Μπαντάκ έχουν πλέον τον δικό τους βοηθό που ακούει στο όνομα Στέφανος Ιγιαννίδης...!

......


*Στυλάτη, υπέροχη και μαγική, η Γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά γύρω στις 14.30 χθες το μεσημέρι, επισκέφθηκε το «περίπτερό» της επί της οδού Μιχαήλ Καραολή για να «ενημερωθεί» πως πάνε ...οι δουλειές...;!

Παρκάροντας μάλιστα παράνομα σε χώρο που προορίζεται για ράμπα αναπήρων και μοτοσικλέτες!!! (σ.σ. Το βλέπετε δίπλα της...)

......

*Μάλιστα μπορεί το πάρκο της Καραολή να βρίσκονταν σε τρισάθλια κατάσταση, χωρίς παγκάκια, γεμάτο σκουπίδια και ακαθαρσίες ζώων...!

Κανείς μα κανείς όμως δεν δυσανασχέτησε... γιατί και μόνο η εμφάνισή της, ανέδυε... αύρα μαγικού και ωραίου!!!

Οι δε περαστικοί ευχαριστούσαν τον Θεό γιατί ήταν «τυχεροί» αφού μετά τα τόσα και τόσα πρωτοσέλιδα του «Μαχητή», την είδαν επιτέλους... φρέσκια και ολοζώντανη!

Να κυκλοφορεί με απλούς θνητούς...!

.....


*Η...μισή διαπλοκή της Ξάνθης "διαφήμιζε" ο Τσεγγελίδης οτι θα πάει στην εκδήλωση των κρασιών του στο "Κάστρο" του στη Σταυρούπολη....και δεν ήταν ούτε η μισή της...μισής! (σ.σ. Ακόμη και το μισό μισό απουσίαζε χώρια την υπέροχη βουλγάρα που μαθξαίνει καγιάκ στον ποταμό Νέστο...)

......

Όπως έμαθα όμως λοιπόν, αν αφαιρέσει κανείς τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τον Αλέκον Κυριακίδη και την "πρώην" εκλεκτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου Δέσποινα Χατζογλίδου, που ήταν μάλιστα και επί της....υποδοχής, απουσίαζε ακόμη και ο....Τσέπελης με την Γενική γραμματέα!  Ευτυχώς ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος και μέλος της ΔΕΥΑΞ Τόλης Ελευθεριάδης και ...ηρέμησα!  

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!   Να επιστρατευτούν πάραυτα οι....Σταυροφόροι της "παρέλασης" του Καρναβαλιού να αποκαταστασθεί τάχιστα η τάξη!

 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ: Persona non grata στην Περιφέρεια μας ο Χρήστος Μέτιος


Αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουμε, αλλά ο ίδιος αρνείται να παραδεχτεί, αποκάλυψε για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία Populus Stragedy and Insights σε δείγμα 2015 ατόμων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα σχολιάζει ο Χριστόδουλος Τοψίδης τη δημοσκόπηση του βαρόμετρου της «Μακεδονίας» που τον έχει...»πάτο» σε σχέση με τους άλλους Περιφερειάρχες Βορείου Ελλάδος.

«Μόλις ένας στους τέσσερις πολίτες έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη γι’ αυτόν. «Ουδέτερη γνώμη ή δεν έχουν γνώμη» οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 38%, ενώ «αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη» έχει το 26%. Το 48% των ερωτηθέντων απαντά πως δεν είναι ικανοποιημένο από το έργο του Περιφερειάρχη με τις θετικές γνώμες να ανέρχονται σε 33%. Σχεδόν ένας στους δυο ερωτηθέντες, θεωρεί ότι ο κ. Μέτιος δεν πρέπει να επανεκλεγεί το 2023», αναφέρει συγκεκριμένα η έρευνα τονίζει ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

-Μα και στις εκλογές του 2019 αν δεν «έπεφταν» τα τηλέφωνα της δεύτερης Κυριακής και δεν ασκούνταν τόσο σκληρές πιέσεις, «τάσσοντας» από τα κεντρικά στα μισά στελέχη της Ν.Δ. στη Ξάνθη μια θέση στο...ψηφοδέλτιο, θα εκλέγονταν; Λέω...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »