*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

Το ΨΥΓΕΙΟ της λαχανογοράς και ποιός το...πληρώνει! Την Πέμπτη (11.00) η κηδεία της Άννας Μετζιδιέ-Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

21 Ιουλίου


Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Δίκτυο Γυναικών Ξάνθης χθες Τρίτη 20 Ιουλίου διαμαρτυρόμενο με πλακάτ για την βία κατά των γυναικών.

Μεταξύ των διαμαρτυρομένων ήταν και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Αρριάνα Παπαϊωάννου, αλλά και ο επικεφαλής Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

………………………………….

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου με μια έκκληση του φίλου μου Αντώνη Τσίτσιου στο f.b την οποία και φιλοξενώ αυτούσια:


«Antonis Tsitsos: Χάθηκε ο Γατούλης του my club... ακούει στο όνομα Τσικος... αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή τον είδε κάπου ας επικοινωνήσει στο τηλ. 6937414347».

-Να είμαι ειλικρινής ότι το my club είχε… Γατούλη, δεν το γνώριζα! «Γατούλες» βέβαια πάντα είχε, μέσα και έξω από τα μπαρ κι ήταν όλες… υπέροχες!

……

*Ένα ακόμη περιστατικό παραβίασης των διατάξεων για την πανδημία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταγράφηκε στην ΑΜΘ.

Το ενδιαφέρον της είδησης; Αυτή τη φορά δεν συνελήφθη κάποιος γιατί παραβίασε τα μέτρα, αλλά γιατί παραβίαση… την αναστολή λειτουργίας της επιχείρησής του στην οποία είχε επιβληθεί 5.000 ευρώ! Τουτέστιν αμετανόητος…

……

*Ίσως τη Πέμπτη το βράδυ φτάσει από την Κύπρο η σωρός της αδικοχαμένης Άννας Μετζιδιέ Παπαδοπούλου. Και σας ενημερώνω από τη στήλη, γιατί πολλοί με ρωτάνε πότε θα γίνει η κηδεία και ειλικρινά δεν γνωρίζω.

Αφού πρόκειται για ιδιαίτερα χρονοβόρα και μεγάλη διαδικασία, αλλά και πολυδάπανη.

......

*Αυτό ωστόσο που θα ήθελα να πω μέσα από την καρδιά μου –και να ευχαριστήσω παράλληλα όλον αυτόν τον ανώνυμο κόσμο – είναι τα δεκάδες εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που παίρνουν οι συγγενείς και φίλοι της εδώ στη Ξάνθη...

-Γιατί όλοι την αγαπούσαν την Άννα, αφού ήταν ένας πρόσχαρος, ξεχωριστός και αγαπητός άνθρωπος.

Συγκινητικό να φεύγεις και να σε αγαπάνε τόσοι πολλοί...!

......

*ΚΟΥΙΖ. Θα ήθελα να κάνω ένα απλό ερώτημα στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη.

-Ποιος χρησιμοποιούσε το ΨΥΓΕΙΟ του Δήμου Ξάνθης στην Λαχαναγορά της Ξάνθης (δίπλα στο Νέστο) από το 2007 έως και το 2011 και ποιος κατέληξε να...χρωστάει λεφτά, ξεπληρώνοντάς το;;! Και μιλάμε για πολλά λεφτά!

(σ.σ. Κακό πράγμα η ΑΔΙΚΙΑ αλλά και η αλαζονεία...).

.......

*Και κλείνω με ένα δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΞ για το οποίο θα πρέπει να ενημερωθείτε όλοι σας.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο αντλιοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. την Πέμπτη 22 Ιουλίου από ώρα 8.30 π.μ. έως 14.30μ.μ. είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης στις παρακάτω περιοχές.

1. Σε όλη τη βιομηχανική περιοχή και

2. Σε όλη τη βιοτεχνική περιοχή

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

.....

*Και στην θλίψη μας. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 11 το πρωϊ στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, θα αποχαιρετήσει η Ξάνθη την Άννα Μετζιδιέ Παπαδοπούλου που όπως είναι γνωστό "έφυγε" το μεσημέρι της Κυριακής στην Κύπρο. 

 

Τα ματς της Τετάρτης -Σήμερα 22.00 MEGA Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού Champions League


Ο έκτος τελικός του ΝΒΑ Μπακς-Χοκς και το ματς Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά όλες οι επιλογές:

01:15 COSMOTE SPORT 8 HD Γκρέμιο - LDU Κίτο Copa Sudamericana

01:15 COSMOTE SPORT 7 HD Ατλέτικο Μινέιρο - Μπόκα Τζούνιορς Copa Libertadores

03:30 COSMOTE SPORT 3 HD Ρασίνγκ - Σάο Πάολο Copa Libertadores

04:00 COSMOTE SPORT 4 HD Μιλγουόκι Μπακς - Φοίνιξ Σανς Τελικός ΝΒΑ

11:00 ΕΡΤ3 Κίνα – Βραζιλία Τόκιο 2020 - Ποδόσφαιρο Γυναικών

11:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 Swiss Open Gstaad

11:30 Eurosport 1 Σουηδία – ΗΠΑ Τόκιο 2020 - Ποδόσφαιρο Γυναικών

13:30 ΕΡΤ3 Ιαπωνία – Καναδάς Τόκιο 2020 - Ποδόσφαιρο Γυναικών

13:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250  Swiss Open Gstaad

14:00 Eurosport 1 Ζάμπια – Ολλανδία Τόκιο 2020 - Ποδόσφαιρο Γυναικών

15:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 Swiss Open Gstaad

17:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 Swiss Open Gstaad

22:00 MEGA, Novasports 1HD Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού Champions League

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΟΡΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΙΡΑΜ


Για την εορτή του #Κουρμπάν #Μπαϊράμ, εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες, φίλους και αδελφούς #ΧΡΟΝΙΑ #ΠΟΛΛΑ 🥀 με υγεία, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στα πολλά και δίκαια αιτήματά σας για ένα καλύτερο αύριο για εσάς και τα παιδιά σας.

Τσορλίδης Γεωρ Αναστάσιος

(Υπάλληλος Εθνικού Συστήματος Υγείας -Συγγραφέας)

 

Ιδρύονται περιφερειακά ιατρεία στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας


-Θα καλύπτουν υγειονομικές ανάγκες του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ιδρύονται περιφερειακά ιατρεία στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Τα περιφερειακά ιατρεία προβλέπεται να στελεχωθούν με επιστημονικό προσωπικό ειδικοτήτων παθολόγου, ψυχιάτρου και ψυχολόγου, καλύπτοντας με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τις υγειονομικές ανάγκες του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Η ίδρυση των ιατρείων αποτέλεσε βασική προτεραιότητα, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στο προσωπικό και στα μέλη των οικογενειών του.

 

Ευχές του Δήμου Τοπείρου για την Θρησκευτική Εορτή των Μουσουλμάνων Κουρμπάν Μπαϊράμ.


Ενόψει των εορτών της περιόδου του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας μουσουλμάνους, στους επισκέπτες, στους εργαζόμενους και τους περαστικούς του Δήμου Τοπείρου, Χρόνια Πολλά…!!!

Η περίοδος του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ελπίζω να γίνει μια ευκαιρία για περισσότερη αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια και αλληλοσεβασμό. Με την ειρηνική και δημιουργική μας συνύπαρξη, ας φτάσουμε τον Δήμο μας ψηλά, κάνοντάς τον τόπο μας, τόπο ευημερίας και προκοπής για όλους μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ…!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

Κακοποιοί υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ για να μπουν σε σπίτια


Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι επιτήδειοι υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ προκειμένου να εξαπατήσουν, κυρίως ηλικιωμένους

Η ομοσπονδία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σχολιάζει το γεγονός που έχει παρατηρηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα ως εξής:

«Νέα έξαρση φαίνεται να έχει, το φαινόμενο των κλοπών από κακοποιούς που υποδύονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και καχύποπτοι κάθε φορά που επιτήδειοι ζητούν να ελέγξουν την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση. Αυτός και μόνον είναι αρκετός λόγος για να υποψιαστούν ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αρμοδιότητα να μπει στο σπίτι τους και σίγουρα οι δικοί μας τεχνικοί δεν το κάνουν όταν επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν βλάβες.

Οι διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου ΔΕΗ χρειάζεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών ώστε να σταματήσει η δράση των δήθεν τεχνικών που επιλέγουν, συνήθως ηλικιωμένους, για να τους εξαπατήσουν.

Ακόμα, οι διοικήσεις θα μπορούσαν να επαναχορηγήσουν στο προσωπικό, ειδικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων της ΔΕΗ. Πάντως και με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους πολίτες να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να εισέρχονται στην κατοικία τους».

 

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


Δυστυχώς όπως φαίνεται κάθε σπίτι έχει και έναν Μπάμπη, ένα μικρό ανθρωπάκι με πολλά κόμπλεξ που θέλει να λέγεται άνδρας. Ο άνανδρος θάνατος τόσων γυναικών είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθημερινά γυναίκες πεθαίνουν ψυχολογικά από κομπλεξικά ανδρείκελα που θέλουν να λέγονται άνδρες. Η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει, εμείς πρέπει να αλλάξουμε. Σεβασμός στην γυναίκα, στα θελω της αλλα και στις επιλογές της όσο και αν αυτές μας πληγώνουν. Όταν σέβεσαι τη γυναίκα, σέβεσαι ταυτόχρονα την μάνα σου, την αδερφή σου, την κόρη σου. Αν θέλεις να λέγεσαι άνδρας απόδειξέτο. Δεν είναι κτήμα σου, δεν είναι περιουσία σου είναι ο άνθρωπος που σε έφερε στην ζωή, ο άνθρωπος που σε έμαθε να αγαπάς και ο άνθρωπος που σε έμαθε να πονάς.

Στο χέρι σου είναι να την κάνεις να σ αγαπά, αν δεν μπορείς άστη να φύγει,σίγουρα θα είσαι πιο ευτυχισμένος γιατί θα έχεις κερδίσει την εκτίμηση της. Επέλεξε τι θέλεις να είσαι, άνδρας; η ένα κομπλεξικό ανδρείκελο

(Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης στο fib για τους δολοφόνους και την βίας σε βάρος των γυναικών).

 

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε 10 μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη την Κυριακή (18-7-2021) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

Ξάνθη: Νεκρή καρέτα – καρέτα στο Πόρτο Μόλο Αβδήρων 

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, την Δευτέρα 19 Ιουλίου στην παραλία ''Πόρτο Μόλο'', του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Η χελώνα εκβράστηκε στην ακτή και λουόμενοι ενημέρωσαν το Λιμενικό, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική ταφή της χελώνας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »