*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Απίστευτο μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου! Κάνανε "κατάληψη" στο γραφείο της, πήρε μια καρέκλα και κάθονταν...στο διάδρομο!

29 Ιουλίου


 *Δήμαρχος Ξάνθης είναι και θα είναι μέχρι το τέλος της θητείας του στις 31/12/2023 ο Μανώλης Τσέπελης, τονίζουν κύκλοι του Δήμου!

 

Απίστευτο γαι τα δεδομένα του Δήμου Ξάνθης το συνεχιζόμενο μπούλινγκ σε βάρος μιας γυναίκας υπαλλήλου και μάλιστα μηχανικού που επί σειρά ετών, έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή της για τον νυν Δήμαρχο Τσέπελη!!! Κυριολεκτικά τη ΨΥΧΗ της! 

Συγκεκριμένα επειδή θέλει να "απαλλαχτεί" απο την παρουσία της Μαρίας Λυκίδου ο νυν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, -προφανώς διότι γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα τι συμβαίνει και με τα έργα και τις επιτροπές στην επιχείρηση όπου πριν λίγες μέρες ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ δημοπρασία μετά απο ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ γνωστού δικηγόρου της Αλεξανδρούπολης και στενού συνεργάτη του Θ. Ξυνίδη-  αφού ..."προφορικά¨ (!!!) την "μετέθεσε" στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κυψέλης απειλώντας με....ΕΔΕ τον υπάλληλο που πήγε και το έβαψε, χθες όταν πήγε στο κανονικό γραφείο της, το βρήκε υπό...κατάληψη απο τον Ιωσήφ Κοσμίδη, ενώ η ίδια έχει ακόμη τα κλειδιά....!

Για λόγους λοιπόν υγείας και αδυνατώντας να πάει στο ίδιο γραφείο με τον μηχανικό κ.Μερκούρη, με τον οποίο ο Κοσμίδης βρίσκεται στα ...."μαχαίρια" και δεν έχει εμβολιαστεί, αναγκαστικά τι έκανε λέτε; Πήρε μια καρέκλα και ...κάθισε στο διάδρομο!!!

Και μην αντέχοντας πλέον άλλο το προσωπικό και ψυχικό της μπούλινγκ, πήρε τηλέφωνο στον Δήμαρχο Τσέπελη και του διεμήνυσε ευθέως οτι "δεν πάει άλλο....το προσωπικό μπούλινγκ που δέχεται απο τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαραίδη είναι σε βάρος και της δικής της αλλά και της οικογενειανής της υγείας" και δεν είναι δυνατόν να την αφήνει επί τόσους μήνες ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ και ανυπεράσπιστη και πήγε μέχρι και στο δημαρχείο!!! 

Πως αντέδρασε ο Δήμαρχος Τσέπελης; Η στάση του οποίου εκπλήσσει και τους πιο στενούς του συνεργάτες στο συγκεκιμένο θέμα;

Θα φανεί απο την εξέλιξη των γεγονότων...σήμερα!  Είναι όμως απίστευτο να δέχεται τέτοιο προσωπικό μπούλινγκ μια υπάλληλος και μάλιστα ΓΥΝΑΙΚΑ που επί σειρά ετών διετέλεσε μάλιστα διευθύντρια στη ΔΕΥΑΞ, ήταν αριστούχα μαθήτρια και είναι μηχανικός!!!!

Τη δε ΔΕΥΑΞ την έχει "πονέσει" όσο κανείς άλλος και εξ' αιτίας του Τσέπελη, ήταν στο στόχαστρο της πρώην διοίκησης με...συμπαραστάτη την εποχή εκείνη τους Ι. Καμαρίδη-Φανουράκη!

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΤΑ ΠΕΡΙ... "ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ME TON ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ

Και μια διάψευση. Κύκλοι του Δήμαρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη, διαψεύδουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δήθεν "υποσχέθηκε ή δεσμεύτηκε με τον οποιοδήποτε συνεργάτη του, δηλαδή και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη οτι θα μοιράσει τη...θητεία του Δημάρχου Ξάνθης. 

Κάτι τέτοιο μπορεί να γράφτηκε κατά περιόδους απο τον Πέτρο Ούτση στο Xanthi Press, πρώην στενό συνεργάτη του Ι. Καμαρίδης επί ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, αλλά δεν ισχύει!!!! 

Δήμαρχος Ξάνθης μέχρι το τέλος της θητείας του που λήγει στις 31/12/2023 ήταν, είναι και θα είναι ο Μανώλη Τσέπελης, τόνισαν οι συγκεκριμένοι κύκλοι...Τελεία και παύλα. 

(σ.σ. Για το τελευταίο δεν νομίζουμε εμείς οτι ο Ι. Καμαρίδης, θα αποτολμούσε να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο ή να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό....άσχετα αν την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ την είχε ιδρύσιε το 2014 για να απαλλάξει το Δήμο απο τον....Τσέπελη, τον Μπένη, τον Ξυνίδη, τον Πούλιο κλπ όπως έλεγε στις ομιλίες του και στη συνέχεια έγινε εντελώς το αντίθετο...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »