*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

Ψάλτη στον Ιερό Ναό των Μαγγάνων ο Γ. Κουμουλίδης! Sushi Night την Πέμπτη 24/6 στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

23 Ιουνίου


*Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χαράλαμπος Κυρκούσης συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του «
ON AIR» από Δευτέρα έως και Τετάρτη 17:00 με 19:00 στο Radio Life 92.1!

-Μάλιστα ο Χαράλαμπος έκανε εκπομπή και την Δευτέρα 21 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος μιας και δεν επέλεξε φέτος να φύγει για… τριήμερο αφού ο κολλητός του τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης βρίσκεται στην Αθήνα για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού.

-Το τηλέφωνο της εκπομπής του είναι το 2541020670 ενώ μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου στο https://life921fm.radio12345.com.

……


*Και μιας και αναφέρθηκα στον Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καριπίδη, ιδού και το ευχαριστήριό του, μέσα από το στούντιο ηχογράφησης, σε Γιάννη Πάριο και Χάρη Βαρθακούρη για το τραγούδι που του έγραψαν και τον εμπιστεύθηκαν να το ερμηνεύσει:

«Ηχογραφώντας το νέο μου τραγούδι σε στίχους του μεγάλου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική του καταπληκτικού-υπέρ ταλαντούχου ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ!! Η τιμή μεγάλη! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!».

……


*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

-Ψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στα Μάγγανα, ανέλαβε εδώ και καιρό ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης και κάθε Κυριακή είναι παρών και ψέλνει στις λειτουργίες του Ναού!

-Μάλιστα μόλις τελειώσει και πριν αναχωρήσει για το σπίτι του στη Χρυσούπολη, ο Γιώργος περνάει από το σπίτι του κολλητού του φίλου και επί χρόνια συνεργάτη του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ για έναν γρήγορο καφέ και μια καλημέρα!

……


*Αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου από τις 21:00 το βράδυ το
cafe restaurant bar ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ διοργανώνει μια υπέροχη γευστική βραδιά Sushi Night με γεύσεις από την Ασιατική κουζίνα!

……


*Μία πραγματική γευστική και δροσιστική εμπειρία! Το ζαχαροπλαστείο «ΤΖΟΥΚΑΣ» δημιουργεί αξεπέραστες γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές. Φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό του ζαχαροπλαστείου «ΤΖΟΥΚΑΣ» με γεύση ferrero, nutella, lila pause, cookies, γιαούρτι ρόδι και πολλές άλλες γεύσεις ή σε μίνι μερίδες (παγωτίνια). Μπορεί στην Ξάνθη οι καιρικές συνθήκες μέχρι τώρα να μην παραπέμπουν σε καλοκαίρι , ωστόσο από εδώ και πέρα ευελπιστούμε αυτό να αλλάξει και να απολαμβάνουμε το πιο απολαυστικό και άκρως δροσιστικό παγωτό του ζαχαροπλαστείου «ΤΖΟΥΚΑΣ», το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο.

……


*Η πιο γλυκιά μέρα του χρόνου αξίζει αγνά υλικά, νοσταλγικές γεύσεις και εντυπωσιακές συνθέσεις για να συνοδεύσουν την γιορτινή διάθεση. Τα γενέθλια των μικρών μας φίλων, αποτελούν ξεχωριστή στιγμή και κάθε παιδί ονειρεύεται τη δική του τούρτα. Δημιουργική διάθεση, εντυπωσιακό σχέδιο και απολαυστική γεύση χαρακτηρίζουν τις παιδικές τούρτες του ζαχαροπλαστείου «ΤΖΟΥΚΑΣ». Μπορείτε να επισκεφθείτε το ζαχαροπλαστείο «ΤΖΟΥΚΑΣ» στην οδό Αν. Δημητρίου 25 ή να καλέσετε στο 2541028181 και να παραγγείλετε την ιδανική γενέθλια τούρτα για το παιδί σας με σχέδιο και γεύση που να ανταποκρίνονται στις δικές σας επιθυμίες.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »