*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

¨Κλέβουν" εν ψυχρώ ...μηχανάκια στις πολυκατοικίες! Ανυπομονεί να γίνει...έμμισθος αντιδήμαρχος ο Ιγιαννίδης! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

30 Ιουνίου


«Χώρος στάθμευσης» αλλά και… «δρόμος» διέλευσης οχημάτων συνεχίζει να είναι ο πεζόδρομος στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!!! Ούτε Δήμος....Ούτε Τροχαία....ούττε τίποτα...

…………………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ανυπομονεί ο ανεξαρτητοποιηθείς Στέφανος Ιγιαννίδης να αναλάβει… αντιδήμαρχος του Τσέπελη και βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο Δημαρχείο όπως μαθαίνω…!

Μάλιστα το πρωϊ της Δευτέρας όταν βρέθηκε στο δημαρχείο ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Ηλιάδης, προσφέρθηκε να τον κεράσει και…καφέ, κάτι που φυσικά αυτός δεν δέχτηκε!

……

*Όχι δεν θα ξαναπώ… άλλος ένας «αχάριστος» του Δημαρχόπουλου, διότι ο άνθρωπος άνεργος ήταν, τον έβαλαν σε μια δουλειά στον ΑΟΞ αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν του άρεσε…!

Οπότε…καλορίζικος! Τι φταίει άλλωστε αυτός αν οι ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου νομιμοποίησαν την… διαπλοκή στην αυτοδιοίκηση;

……

*Διάβασα το σχόλιο της κ.Σοφίας Παμπουκίδου στα «Στραβά κι Ανάποδα» και φιλοξενώ στη στήλη, μπας και φιλοτιμηθούν οι αρμόδιοι τουλάχιστον αντιδήμαρχοι, αφού η καταγγέλλουσα, δημοσιεύει και φωτογραφίες.

Αυτούσια η καταγγελία της:

«Η Sofia Pampoukidou έκανε μια ερώτηση.

Παραλία Μυρωδάτου.Ανυπαρκτη η δημοτική αρχή του Δήμου Βιστωνίδας μια φωτιά να πάρουν θα καουν τα σπίτια μας που είναι ο δήμος;; ο δημαρχος;; εξαφανισμενοι!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ».

-Ακούει κανείς στο Δήμο Αβδήρων; Ειδικά τώρα που υπάρχει και… γενικός γραμματέας εν ονόματι Γαλανόπουλος.



 ……

*Μια νέα ιστοσελίδα με τίτλο, ΠΕΤΕΙNews ιδρύθηκε και λειτουργεί, ασχολούμενη με τα προβλήματα του οικισμού και όχι μόνο. Μπράβο της και καλή επιτυχία.

……

*Αλλαγές θα έχουμε στους αντιδημάρχους του Δήμου Αβδήρων από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη σύμφωνα με πληροφορίες μου. Κάποιοι πρώην επανέρχονται, κάποιοι φεόγουν…

Και μόνο η Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου παραμένει…αμετακίνητη από όλες τις θέσεις της!

……

*Δεν άνοιξε και δεν λειτουργεί ακόμη η ταβέρνα του Πέτρου Δασκαλόπουλου στο λιμάνι των Αβδήρων. Τον λόγω τον ξέρει ο ίδιος βέβαια γιατί αύριο ξεκινάει ο Ιούλιος… αλλά μάλλον βιάστηκε να «ξηλώσει» κατά την ταπεινή μου άποψη!

Και τώρα τρέχει να προλάβει…! Κακοί υπολογισμοί…

……


*Προσοχή! Προσοχή! Επιδημία κλοπής δικύκλων. Διαβάζω σε αγγελία στο «Στραβά κι Ανάποδα». Κλάπηκε από την Αίμου το μεσημέρι της Πέμπτης αρ πινακίδας ΗΟΖ 423. Όσοι έχετε μηχανάκια, τα μάτια σας δεκατέσσερα!

……

*Συνελήφθη την 28-6-2021 το μεσημέρι σε οικισμό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παρέμβει στον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία που διαμένει.

 

Νέα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου την Παρασκευή 2/7


Συνεδριάζει, δια περιφοράς, την Παρασκευή 2 Ιουλίου από ώρα 12.00 έως 13.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου με τα παρακάτω 2 θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: 6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021. (Εισήγηση: Ιωάννης Κιοσσές).

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση εξειδικευμένων πιστώσεων για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου. (Εισήγηση: Σουνάη Χουσεΐν Ογλού, Αντιδήμαρχος ).

Η Συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημοσίας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού. Παρακαλούνται τα μέλη του συμβουλίου να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση καθώς και την θέση τους επί των θεμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διεύθυνση infotopeirou@gmail.com ο καθένας από τη δική του προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την συμμετοχή σας καθώς και την θέση σας επί των θεμάτων σας επί των εντός του ανωτέρου χρόνου ήτοι 12:00 – 13:00.

 

Τρίκαλα: Κρατούμενος επέστρεψε στη φυλακή έχοντας καταπιεί σακουλάκια ηρωίνης


Αδιόρθωτος φαίνεται πως είναι ένας κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης της Μπαλκούρας στα Τρίκαλα ο οποίος κρατείται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα πρόκειται έναν 37χρονο που επέστρεψε το περασμένο Σάββατο από άδεια. Λόγω των διαδικασιών και των εντατικών ελέγχων που γίνονται στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της πόλης πέρασε από … κόσκινο, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινογραφία. Εκεί ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστούν τα σακουλάκια που είχε στο σώμα του.

Ο κρατούμενος με την μέθοδο της αφόδευσης έβγαλε τις νάιλον συσκευασίες και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για ηρωίνη περίπου 200γρ.

Το γεγονός αυτό έρχεται να αποδείξει για ακόμη μία φορά τα αυστηρά μέτρα και τους εντατικούς ελέγχους που γίνονται στις Φυλακές Τρικάλων προκείμενου να διατηρηθεί η τάξη.

 

Αναγνώριση του ΠΓΝΑ ως Κέντρου Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων


Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει αναγνωριστεί ως κέντρο Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων, όπως αναφέρεται στην υπ αριθ. Γ2α/ΓΠοικ.20861/02-04-2021 (ΑΔΑ: 9ΡΓΧ465ΦΥΟ-Θ3Α) Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1743/τ.Β΄/28-04-2021.

Αυτή η νέα μέθοδος στο Νοσοκομείο μας θα πραγματοποιείται από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή Καρδιολογίας ΔΠΘ κ. Δημητρίου Τζιακά, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί πρόκληση για μας ώστε να επιτύχουμε και άλλες παρόμοιες αναγνωρίσεις, κάνοντας μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το Νοσοκομείο μας, για την κατάρτιση των Ιατρών/ Νοσηλευτών μας αλλά και του συνόλου του προσωπικού μας, αναβαθμίζοντας το έργο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καθώς εφαρμόζεται σε ελάχιστα κέντρα στη χώρα μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ

 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτική έκταση του Λαγκαδά


Στη σύλληψη ενός άνδρα για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια προχώρησαν την Κυριακή στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ανακριτικοί υπάλληλοι της Διοικήσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εκτελούσε εργασίες με θεριζοαλωνιστική μηχανή σε χωράφι και κατά τη διάρκεια των εργασιών προκλήθηκε η φωτιά, η οποία έκαψε σιτηρά και υπολείμματα καλλιεργειών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Χρυσαυγής, του δήμου Λαγκαδά, Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Κουτσοχέρας, του δήμου Πύργου, Ηλείας.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή

         

Αγρίνιο: 19χρονη εντοπίστηκε κρυμμένη στη ντουλάπα του παπά που κατηγορείται για βιασμό


Κρυμμένη σε ντουλάπα, στο σπίτι του 49χρονου ιερέα στο Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων και παιδική πορνογραφία, βρέθηκε 19χρονη κοπέλα, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο για να συλλάβουν τον παπά.

Η 19χρονη έδειχνε φοβισμένη, ωστόσο δεν απάντησε στους ανακριτικούς υπαλλήλους ώστε να καταγγείλει κάτι σχετικά με τον ιερέα, αλλά αντιθέτως μίλησε με καλά λόγια για εκείνον. Σε συρτάρια στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού που ο παπάς είχε μετατρέψει σε κοινόβιο, βρέθηκαν το απολυτήριο Λυκείου της κοπέλας και τρία προσωπικού τύπου ημερολόγια.

Επίσης, σε σκληρό δίσκο οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και της εισαγγελίας, ο 49χρονος ιερέας κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης ανήλικης κοπέλας που σήμερα είναι 19 ετών. «Δεν θα τολμούσα να μιλήσω αν δεν με παρακινούσαν όσα άκουσα από την Σοφία Μπεκατώρου» φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς. Θύμα του επίσης και η αδελφή της που έφτασε στα 27 της χρόνια για να μπορέσει να εξιστορήσει τις ασελγείς πράξεις που εκτυλίσσονταν στα δυο «κοινόβια» που διατηρούσε ο ιερέας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »