*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Κάρτη της...πολυθρόνας, έχεις το θράσος και να "δείχνεις" το δάχτυλο στη Λυκίδου; Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

10 Ιουνίου


Γεμάτο χόρτα, κουνούπια και… έντομα το πάρκο στο συνοικισμό της Κυψέλης!

Δημότης απηύθυνε αίτημα στον Δήμο Ξάνθης για κόψιμο των χόρτων, πήρε αρ. πρωτοκόλλου αλλά δεν έγινε τίποτα! Έπειτα δημοσιοποίησε την κατάσταση με φωτογραφίες στο facebook

(Η τρομερή ανάρτηση του Απόστολου Μαυρίδη) 

……………………….

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Για να δούμε (σ.σ. Ειλικρινά σας λέω…), πόσα από τα νυν μέλη της ΔΕΥΑΞ θα πάρει στο λαιμό του ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης μέχρι το τέλος της θητείας του!

Έχω μεγάλη απορία… αφού στην ουσία... ΕΝΑΣ αποφασίζει για όλους! Ακόμη και στις δημοσιεύσεις της ΔΕΥΑΞ για τα ΜΜΕ όπου αν δείτε τον πίνακα των χιλιάδων ευρώ που έχουν πάρει τα φιλικά του ΜΜΕ…!

Θα αντιληφθείτε πλήρως και για ποιο λόγος δεν λένε λέξη τα υπόλοιπα εκλεκτά και συγγενικά ΜΜΕ!

……

*Κι επειδή πρέπει να γράφουμε όλη την αλήθεια… Σας διαβεβαιώνω ότι, ούτε ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις του Προέδρου Ιπποκράτη  Καμαρίδη…! Για να μην αδικούμε αδίκως τον κύριο «πασάμ...»

……

*Αν μπορούσε άλλωστε και είχε ολίγον τσαμπουκά ο Τσέπελης,  θα είχε στηρίξει και την Μαρία Λυκίδου που κάποτε ήταν το δεξί του χέρι και ουαί κι αλίμονο αν ανοίξει ποτέ το στόμα της!!! Διότι το μπούλινγκ που τώρα εισπράττει, δεν το είχε εισπράξει ούτε επί Σδρέβανου…!


(σ.σ. Ρωτήστε και τον Κάρτη της γνωστής «πολυθρόνας» που έχει και το θράσος να την δείχνει και με το… «δάχτυλο» στην υπηρεσία κι έχει το θράσος να λέει ότι δεν της δίνει το δικαίωμα να μιλάει με τους… υπαλλήλους του! Επί παντοδυναμίας βέβαια Λυκίδου, προσοχή κάθονταν…).

……

*Και επειδή αναφέρομαι στον Ιπποκράτη Καμαρίδη... Να σχολιάσω και κάτι διαφορετικό...

-Μήπως γιατρέ μου, παντοδύναμε μεγάλε και τρανέ πλέον στο Δήμο,  είναι καιρός να τελειώνουμε επιτέλους με τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ του… Παναγιώτη Σιδέρη; Ο οποίος ενώ εισέπραττε και εισπράττει χιλιάδες ευρώ από τα μαγαζιά του ΑΟΞ εδώ και μια 12ετία τουλάχιστον (και δεν εννοώ μόνο τον παιδότοπο…) να μας κάνει κι έναν απολογισμό;

-Τι «προσφέρει» ο… ισόβιος «Πρόεδρος» στο γήπεδο του ΑΟΞ ιδιοκτησίας του Ερασιτέχνη;

Και που πήγανε τα λεφτά που εισέπραττε επί χρόνια κι από τον Πύρρο ή εισέπραξε και εισπράττει τώρα από τον Παιδότοπο και από τα μαγαζιά από κάτω;

Που πήγε τόσο χρήμα Παναγιώτη Σιδέρη; Θα μας πεις;

……

*Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, είμαι όμως σίγουρος ότι ειδικά ΤΩΡΑ που επαναλαμβάνω ο Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι ΕΞΟΥΣΙΑ και ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ στο Δήμο Τσέπελη αφού ούτε ο Δήμαρχος Τσέπελης τολμάει να του φέρει αντίρρηση, μπορεί και θα το «λύσει» κι αυτό!!! Όπως έλυσε άλλωστε τόσα και τόσα θέματα...

......

*Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη ότι εν όψει των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα την Παρασκευή 11η Ιουνίου ε.ε και ώρα 07:30-09:30 θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας για την ενίσχυση και τον φωτισμό των υποψηφίων.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/6


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης καλεί τα μέλη του στην Ετήσια

Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14

Ιουνίου 2021, στις 19.00 μ.μ., στο καφέ «ΚΗΠΟΣ» της πόλης μας.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Εκλογή Προεδρείου της Συνέλευσης

2. Απολογισμός Πεπραγμένων 2020

3. Οικονομικός Απολογισμός 2020

4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

5. Συζήτηση - έγκριση απολογισμών - απαλλαγή του Δ.Σ.

6. Προγραμματισμός - Προϋπολογισμός 2021

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης

 

Πρόσκληση Κ. Αντωνιάδη προς Σχοινά για επίσκεψη στην δομή φιλοξενίας στην Καβάλα


Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή, την περασμένη Παρασκευή 4 Ιουνίου, δέχτηκε πρόσκληση από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, να επισκεφτεί την δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Καβάλας.

Η πρόταση του κυρίου Αντωνιάδη προς τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η δημιουργία μιας διοικητικής δομής, με ευρωπαίους αξιωματούχους, προκειμένου να επιβλέπουν τον τρόπο διαβίωσης των φιλοξενούμενων.

 

Το πιθανότερο να μην λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώνεις Αβδήρων


Το πιθανότερο να μην λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις Αβδήρων υπογράμμισε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Ευμορφία Στυλιανίδου, τονίζοντας σε κανάλι της Καβάλας πως, η κεντρική επιτροπή μαθητικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας αποφασίζει για την λειτουργία των κατασκηνώσεων και αυτή είναι αρμόδια για να αποστείλει και την σχετική απόφαση, κάτι που δεν έχει γίνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ. Στυλιανίδου, μέχρι στιγμής εκτιμά πως δεν θα λειτουργήσει η μαθητική κατασκήνωση στα Άβδηρα Ξάνθης το καλοκαίρι του 2021 και αιτιολόγησε τους λόγους αυτής της εκτίμησής της. Τέλος η κ. Στυλιανίδου επεσήμανε την δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την φροντίδα του χώρου των κατασκηνώσεων, ακόμη και αν δεν φιλοξενηθούν παιδιά, για την προστασία του από πυρκαγιές ενόψει της θερινής περιόδου.

 

Κουμπαράδες αγάπης για τον τρίχρονο Κάαν


Ο Κάαν είναι ένα τρίχρονο αγόρι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί μία δύσκολη και πολυδάπανη θεραπεία. Ο ΠΑΣ Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης έχει τοποθετήσει σε 15 μέρη κουμπαράδες αγάπης για την οικονομική του ενίσχυση.

Ελάτε να γίνουμε κρίκοι μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης και να βοηθήσουμε τον μικρό μας συμπολίτη.

Τηλ. Επικοινωνίας για πληροφορίες:

Κωνσταντινίδης Τάσος 6947199199

Ταστσίογλου Μάγδα 6976469742

1.GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ 2ο χλμ Ξάνθης-Πετεινού

2.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Μιχαήλ Καραολή 74

3.CAFFEINE Ανδρέα Δημητρίου 51-53

4.CAFFEINE Drive Thru Δημοκρίτου 29

5.ESPRESSONIST EDITION Μιχαήλ Βόγδου 18Α

6.EXIT CAFE Ανδρέα Δημητρίου 138

7.MAGIC BUS CAFE Αναξάρχου 1

8.COSMOTE 28ης Οκτωβρίου 80

9.ΕΥΕΞΙΑ Γυμναστήριο 28ης Οκτωβρίου 273-275

10.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Φωτιάδης Π. 28ης Οκτωβρίου 71

11.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κερεστετζής Α. Δαγκλή 20

12.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ιωαννίδης Β. 40 Εκκλησιών 2Β

13."ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ" 28ης Οκτωβρίου 88

14."ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ" Περγάμου 12

15.SANBE Υποδήματα 28ης Οκτωβρίου 61Β

Κωνσταντινίδης Σ. Αναστάσιος

 

ΕΒΡΟΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δραστών που διέπραξαν απάτη σε βάρος ηλικιωμένης


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη σε χωριό του Έβρου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 8-6-2021, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα, στην οποία παρουσιάστηκε ως ιατρός και προφασιζόμενος ότι η εγγονή της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό, της ζήτησε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεση ιατρική επέμβαση.

Στη συνέχεια άγνωστη δράστιδα – συνεργός, προσποιούμενη την νοσηλεύτρια, μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου παρέλαβε τα χρήματα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »