*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

Χαμός στην "πιάτσα" με την μετάταξη της Αλεξανδρίδου στο Δήμο Ξάνθης! Που βρίσκεται η Εισαγγελική έρευνα για τα κορονοπάρτι;

12 Ιουνίου

 


*Ακόμη δεν ήρθε στη Ξάνθη με ΜΕΤΑΤΑΞΗ η εκ Σερρών πρώην διευθύντρια δημόσιας διοίκησης και πρώην παιδική μου φίλη και επί σειρά ετών γειτόνισσά μου Κατερίνα Αλεξανδρίδου και ο ντόρος και χαμός που γίνεται στην «πιάτσα» γύρω από το όνομά της (σ.σ. Και φυσικά και στο Δημαρχείο όπου προς το παρόν είναι... απλή υπάλληλος), δεν λέγεται!

-Μάλιστα οι «γλώσσες» λένε ότι η Κατερίνα για να πεισθεί να παραιτηθεί από μια τόσο ΙΣΧΥΡΗ θέση της διευθύντριας δημόσιας διοίκησης και Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Σερρών (Αυτοτελής Υπηρεσία αν δεν κάνω λάθος...) και να έρθει στο Δήμο Τσέπελη, αφήνοντας στη θέση της τον «κολλητό» της Κυριάκο Μαντζιάρη, πείστηκε από τους... Ξυνιδαίους…!

Αλήθεια ή ψέματα...; Εγώ το... αποκλείω με... επιφύλαξη!!!

......


*Μάλιστα η Κατερίνα εκτός του ότι επί χρόνια και από τη νευραλγική θέση που κατείχε ως Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, «κυνήγησε» όσο κανείς άλλος τον Στέλιο Μωραϊτη επειδή πήγε μάρτυρας κατηγορίας κατά του πρώην δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου, εκτός του ότι ήταν κολλητή με τους Ξυνιδαίους από τα φοιτητικά της χρόνια ακόμη, είχε υπογράψει μαζί τους στις 8 Γενάρη 2008 την προσπάθεια στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου (σ.σ. Στην 365 θέση )!

......


*Κι αν θέλετε κι άλλη αποκάλυψη, ο αδελφός της Κατερίνας, Μάλαμας (Μάκης) Αλεξανδρίδης είχε διατελέσει ως ειδικός συνεργάτης του μετέπειτα Υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη στο γραφείο του.

Κι όποιος δεν με πιστεύει, ιδού και το επίσημο έγγραφο...

......

*Τώρα πως η διευθύντρια της Εθνικής Διαφάνειας από την Περιφερειακή Υπηρεσία Σερρών έρχεται στη Ξάνθη και μάλιστα σε μια ηλικία που θα μπορούσε ακόμη και να σ συνταξιοδοτηθεί ως... νέα ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του πλουτίσαντος Τσέπελη των παρανομιών, της πλήρους αδιαφάνειας...

Αρμόδια να απαντήσει είναι μόνο η ίδια  Κατερίνα Αλεξανδρίδου!!! Εγώ ούτως ή άλλως νομίζω οτι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί της! Ιδίως όταν κάνουν πέρα την έτερη Κατερίνα (Μανά) του Δήμου απο  την οποία θέλει να "απαλλαχτεί" ο Γιάννης Ζερενίδης για να κάνει πιο...απρόσκοπτα τις "δουλειές" του!


......

*Προσωπικά ωστόσο, άσχετα του πως θα αισθάνεται ο Στέλιος Μωραϊτης, τόσο εγώ όσο και ο Νίκος Σπυριδόπουλος φαντάζομαι, βλέπουμε την επιστροφή της στη Ξάνθη μετά από 30 και πλέον χρόνια, και με αρκετή συγκίνηση για να είμαι ειλικρινής...

Ειδικά εγώ! ...Κατερίνα νε σύσσωμη την οδό Μεραρχίας, σε καλοσωρίζουμε στη Ξάνθη.

.......


*Αλλάζω θέμα. Ρωτήσαμε και ξαναρωτάμε την Εισαγγελία Ξάνθης αλλά και το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης (σ.σ Τα ρώτησε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv και ο Πασχάλης Λύρατζης).

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η Εισαγγελική Έρευνα που διέταξε αν δεν κάνω λάθος η Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ.Χατζάκη για τα περίφημα Αποκριάτικα κορονοπάρτι; Ολοκληρώθηκε κύριε διοικητή της Ασφάλειας; Κι αν ναι, ποιοι προσκλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες στην συγκεκριμένη υπόθεση για την εξιχνίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

......

*Διότι αν δεν κάνω λάθος, παρατάξεις της αντιπολίτευσης που πρώτες είχαν ενημερώσει τον αστυνομικό διευθυντή για το μπάχαλο της Κεντρικής Πλατείας είχαν και ντοκουμέντα αλλά και στοιχεία να καταθέσουν, ενημερώνοντας τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »