*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

Το έλλειμμα των 64.000 ευρώ στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνα! Στο Δήμο θα κατέβει ο Στάθης Γιαννακίδης!;

23 Ιουνίου


Στο Δήμο Ξάνθης θα κατέβει κι όχι για την Βουλή στις επόμενες εκλογές ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης! Το αποκάλυψε ο ίδιος σε πολιτική ομύγηρη στις εκδηλώσεις των Κομνηνών.

-Μετά τον ...Χασάν Ογλού Φερτούν μια ακόμη ...ηχηρή μεταγραφή για τον Δήμαρχο Τσέπελη...;!

…………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Σήμερα το 2021, το Νοσοκομείο μας είναι ξανά βαριά πάσχον, «διασωληνωμένο» και με τη ΜΕΘ του μάλιστα, εκτός λειτουργίας! Και για αυτή την κατάσταση υπάρχουν φυσικοί αυτουργοί. Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, ο διευθυντής της 4ης ΥΠΕ, ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής και η διοικήτρια του ΓΝΞ.

(Από την ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης)

-Ο Κυβερνητικός ιδιώτης ΓΙΑΤΡΟΣ βουλευτής!!! Με  το ιατρείο και τους πελάτες...

…………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Με την διαδικασία διαπραγμάτευσης  χωρίς δημοσίευση, θα προμηθευτεί ο Δήμος μας, 4.000 κρεμοσάπουνα, 200 κουτιά γάντια λάτεξ, 2.000 χλωρίνες, 4.000 τεμάχια απολυμαντικού για επιφάνειες που εξατμίζεται εύκολα, 6.000 τεμάχια αντισηπτικού διαλύματος χεριών και 10.100 τεμάχια αλκοολούχου αντισηπτικού χεριών, για τα σχολεία και τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Προϋπολογισμός : 279.098,00 ευρώ (Με ΦΠΑ 6%), με απευθείας αναθέσεις κι αυτά...

Άμεσα. Γιατί, μετά την 30 Ιουνίου 2021, θα έπρεπε να προκηρύξει διαγωνισμό!!!!».

(Από την καταγγελία του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)

-Κυρία... Κατερίνα Αλεξανδρίδου ένα σχόλιο; Υπό την ΙΔΙΟΤΗΤΑ της πρώην διευθύντριας ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!!!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

1. Πρώτο σχόλιο. Την σκανδαλώδη υπόθεση του ελλείμματος των 64.000 ευρώ περίπου κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, δεν πήγε... «αυθόρμητα» στους Εισαγγελείς και κατέθεσε μήνυση ο Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης κατά παντός υπευθύνου!!!

Αλλά γιατί ο Τριαντάφυλλος Πετεινίδης με το που πήρε την υπόθεση από το Δήμο Ξάνθης μετά τις δηλώσεις Τσέπελη στο δημοτικό συμβούλιο...!

-Την έστειλε... ΠΙΣΩ στο Δήμο Ξάνθης και τους έδειξε το δρόμο του Εισαγγελέα!

2. Δεύτερο σχόλιο. Μην την θεωρείτε κύριε Αμβροσιάδη τόσο «κουτή» την υπάλληλο στην οποία πάτε να ρίξετε την συγκεκριμένη ιστορία, γιατί έχω την γνώμη ότι εσείς θα εκτεθείτε και πάλι στο τέλος!

Καθότι ευθύς εξ’ αρχής σας έδωσε και δυο ονόματα αυτοδιοικητικών που εμπλέκονται με...δανεικά κι αγύριστα!!!

3. Τρίτον. Κανέναν δεν προβληματίζει ότι το έλειψα του 2014 ήταν 34.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 30 χιλιάρικα έγιναν τα επόμενα έτη; Δηλαδή το 2015, τα 2016, το 2017 και το 2018;

4. Τώρα γιατί ο Δήμος Ξάνθης αρχικά έστειλε τον φάκελο στο Ελεγκτικό Συνέδριο κι όχι κατευθείαν στην Δικαιοσύνη και τους Εισαγγελείς; Αυτό περιμένουμε να μας το πει το «δίδυμο» Πάνος Αμβροσιάδης- Δήμαρχος Τσέπελης!

......

*Δεν πρόκειται και δεν θέλει να ασχοληθεί με την Βουλή πλέον ο πρώην  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης. Το δήλωσε μάλιστα ο ίδιος παρουσία και του βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στις εκδηλώσεις των Κομνηνών, παρόντος και του Δήμαρχου Τσέπελη...!

Τονίζοντας με σημασία!!! Με ενδιαφέρει ο Δήμος Ξάνθης πλέον...

-Δηλαδή κύριε Στάθη Γιαννακίδη θα κατέβεις υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου... Τσέπελη;;; Και γι’ αυτό χαμογέλασε ο Δήμαρχός ΣΟΥ;

-Άντε με το καλό...

......

*ΚΟΥΙΖ. Για να δούμε, ο Ζερενίδης με το Τμήμα Αδειαδότησης του Δήμου Ξάνθης (Βασιλούδη), θα την δώσουν την άδεια στον παιδότοπο... αθλοπαιδιές σε ΧΩΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ; Για να δούμε...

......

*Προς Φανουράκη - Μάκη Τοπαλίδη, Νησάκι-Βάτραχος. Τελικά τις... τρύπες που κάποιοι έψαχναν ΛΙΡΕΣ σύμφωνα και με τις καταγγελίες της τρομερής Πιπίνας...!

-Ποιος της...άνοιξε;;; Μήπως της άνοιξα... εγώ;;;

.......

*Μπράβο στον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη αφού μαζί με τον Μέτιο κατόρθωσαν τελικά και... έκλεισαν την εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ!!!!

Τώρα μάλιστα.... Έγραψαν με τον τρόπο αυτό ιστορία!

......

*Τέσσερις υπαλλήλους θα πάρει στην ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Τσέπελης ο νυν Δήμαρχος...

Μάλιστα οι δυο θέσεις είναι ήδη «καπαρωμένες»!

(σ.σ. Ακόμη δεν έκλεισαν τις παλιές εταιρείες των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και των χρρεών...ανοίγουν νέες!) 

 

Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Μαγγάνων από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου


Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Μαγγάνων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων εκπαίδευσης των μαθητών. Στην δράση συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στέλνοντας μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στην παραλία Μαγγάνων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Παπαδόπουλος και Πασχάλης Αγγελάκης, οι οποίοι χάρισαν στους μικρούς εθελοντές από ένα αναμνηστικό και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας υποστηρίζει μια ακόμη περιβαλλοντική δράση με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.  Πρόκειται για έναν συμβολικό καθαρισμό, καθώς η παραλία μας είναι σε καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν και οι πολίτες προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης για την δράση τους. Ο Δήμος Τοπείρου παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »