*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! Διοικεί το Δήμο Τσέπελη! Δεν υπάρχει... Δήμαρχος!!! Το ομολογούν και το...διαλαλούν οι ίδιοι!

07 Μαΐου

*Άλλος μπορεί να «συνέταξε», άλλοι όμως ανέλαβαν την ευθύνη, «βαπτίζοντας» τους «κύκλους Τσέπελη», σε... «ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» του Δήμου!!! Που απάντησε με...χλευασμούς στην παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου! ΑναΖΗΤΕΙΤΑΙ ....Δήμαρχος!

Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Τσέπελης είναι πολύ απασχολημένος με τα «καθήκοντά» του, αφού ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος τον έκανε και Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ προφανώς λόγω των ...τρομερών δυνατοτήτων και της μόρφωσής του και δεν προλαβαίνει, αφού η ίδια ανακοίνωση που προβλήθηκε αρχικά ως απάντηση "κύκλων" του Δημάρχου σε ανακοίνωση της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για όλους» του Σάββα Μελισσόπουλου, στη συνέχεια προβλήθηκε ως απάντηση της... «ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» Δήμου Ξάνθης! 

Ένας πράγματι όρος, που «λανσαρίστηκε» μάλιστα από τον... «διαμορφωτή» κοινής γνώμης και ρέκορντμαν των απευθείας αναθέσεων Σταύρο Καρυπίδη, που προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι με τον τρόπο αυτό στην ουσία «υποκαθιστούν» (σ.σ.Και υποβαθμίζουν....), τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης που μόνος του δεν μπορεί να τα "καταφέρει", αλλά χρειάζεται πλέον... έμμισθη ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δήμου Ξάνθης.

Το περίεργο της υπόθεσης; Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΞΑΝΘΗ για όλους» Σάββας Μελισσόπουλος, δεν διερωτήθηκε καν, ποια είναι αυτή η... «ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Δήμου» που τον... «ευχαριστεί» μάλιστα με χλευασμούς και ειρωνείες ως «η (ευγνωμονούσα) ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!! Προφανώς γιατί εκλαμβάνεαι ως "αδυναμία" το να αντισαθεί στους...."παντελονάτους" του Δήμου Τσέπελη ή δεν το πρόσεξε!

Τους δύο βέβαια της «Ομάδας διοίκησης Δήμου Ξάνθης». μπορούμε εύκολα να τους εντοπίσουμε στο «δίδυμο» Σταύρος Καρυπίδης – Κώστας Κανάτας, όπως και τον συντάκτη της σχετικής ανακοίνωσης - απάντησης κατά της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου!


Τα άλλα μέλη της «ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δήμου Ξάνθης» θα μας τα ανακοινώσετε κύριε Φανουράκη και Δήμαρχε Τσέπελη....ποιά είναι; Και τελικά οιός "διοικεί" τον εν διαλύσει όπως αποδεικνυεται εκ των πραγμάτων τον Δήμο Ξάνθης σήμερα;

Για να τα μάθουμε και εμείς οι απλοί και αφελείς και εκτός... ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ δημότες;

Ιδού αυτούσια και η πρώτη ...ιστορική εμφάνιση της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δήμου Ξάνθης!!!

Που ομολογεί βεβαίως ότι.... αυτή διοικεί το Δήμο Ξάνθης!

(σ.σ. Φυσικά τόσα είδαμε, γιατί να μην δούμε και αυτό με τον κύριο Τσέπελη. Άλλος  ο Δήμαρχος κι άλλη η... ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δήμου Ξάνθης;!!! Βρήκαν βέβαια τον μη... παντελονάτο Σάββα Μελισσόπουλο και «παίζουν» όπως παίζουν...).

 

«H Ομάδα Διοίκησης του Δήμου ευχαριστεί!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού “Ξάνθη για Όλους”, Σάββα Μελισσόπουλο, που εθελοντικά εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και στην Διοίκηση του Δήμου μας, γενικότερα, υπενθυμίζοντας -και τελικά- επικαιροποιώντας τον προγραμματικό σχεδιασμό του συνδυασμού “Δύναμη για το αύριο”.

Σύντομα θα του αποστείλουμε τον αναγκαίο εξοπλισμό (είδη οργάνωσης γραφείου) για να έχει πολλαπλές επιλογές κατά το… τσεκάρισμα των δρομολογημένων, υλοποιημένων και προς υλοποίηση έργων του συγκεκριμένου προγραμματισμού.

Με την πεποίθηση ότι γνωρίζουμε το… αγαπημένο του χρώμα (και τις διαβαθμίσεις αυτού), του ευχόμαστε κουράγιο και εις στο επανιδείν!

Η (ευγνωμονούσα) Ομάδα Διοίκησης».

-Κύριε Σάββα Μελισσόπουλε; Κύριοι της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους; Θα απαντήσετε στους..."ευγνωμονούντες"  της ...Ομάδας Διοίκησης Δήμου Ξάνθης;

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »