*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Ελευθερία! “Βούλιαξαν» τα καφέ, λιγότερος κόσμος στις ταβέρνες! Εκατοντάδες Ξανθιώτες απόλαυσαν το…πρόωρο καλοκαίρι!

03 Μαΐου







Στην κυριολεξία «βούλιαξε» η «παραλία» αλλά και γενικά τα καφέ της πόλης της Ξάνθης γνώρισαν από το πρωϊ της Δευτέρας 3 Μαΐου μια πρωτοφανή κοσμοσυρροή που ανέπνευσε (και ενέπνευσε...), ….ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  από τον κορονοίό!

Μιλώντας στο ΝΕΧΤ tv ο Πρόεδρος των καφέ μπαρ Ξάνθης Μπάμπης Δαργανάκης ευχήθηκε αυτό να είναι το «τέλος» της πανδημίας, εκφράζοντας την επιθυμία των μαγαζιών να επανέρθει σιγά σιγά και η μουσική, ενώ χαμηλότερη ήταν η κίνηση στις ταβέρνες. 

Πλατεία Αντίκας και Παλιά Πόλη γέμισαν απο το πρωϊ με κόσμο, ενώ αντίθετα στα καφέ της κεντρικής πλατείας, ο κόσμος ήταν αισθητά λιγότερος του αναμενομένου....

Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθη Μαίρη Τσιακίρογλου –το «Δια χειρός Σωτήρη» θα ξεκινήσει στο πεζοδρόμιο της οδού 28Ης Οκτωβρίου από το πρωί της Τρίτης 4 Μαΐου- δεν έκρυψε τη χαρά της που η χώρα επανέρχεται στην κανονικότητα και ευχήθηκε καλές δουλειές στους συνδέλφους της, ενώ ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης ευχήθηκε να ανοίξει κανονικά η εστίαση και με γάμους και δεξιώσεις.

Πάντως το πρόωρο καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες είχαν  αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να καταφύγουν για δροσιά στις παραλίες των Αβδήρων και του Μυρωδάτου, ενώ Κεραμωτή, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη στα λιμάνια είχαν την τιμητική τους.

Καλό καλοκαίρι….κι ενώ ακόμη μετράμε 3 Μαΐου 2021.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »