*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαΐου

Ο Μπίλ...Άφαντος θα πάρει και τον Ορφέα Ξάνθης! Τον ΑΟΞ; Κι όμως συμπαθήσαμε τον Ραγγούση, λόγω...Φανουράκη!

15 Μαΐου


*Καλό νέο, αν είναι αληθινό βέβαια. Όπως  λοιπόν μου αποκάλυψε άνθρωπος που είναι πολύ στενά και κοντά στη Διοίκηση του Μπιλ... Πάπας ή Μπίλ... Άφαντος όπως τον αποκαλώ εγώ, μέχρι επιτέλους να τον δούμε να έρχεται και να αναλαμβάνει επίσημα το τιμόνι της ομάδας και να γίνεται ΗΓΕΤΗΣ, γιατί από την Αυστραλία... ηγέτης δεν γίνεσαι!

......

*Ο Μπίλ Πάπας θα αναλάβει και τον ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και μάλιστα θα κάνει το ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ, καινούργιο! Υιοθετώντας και μια πάγια πρόταση του εκδότη του «Μαχητή» για μια ισχυρή ομάδα της Ξάνθης από τις κατώτερες κατηγορίες, που θα δημιουργήσει την ΥΠΟΔΟΜΗ ώστε να «ψήνονται» νέοι Έλληνες παίχτες και να ενισχύουν τον ΑΟΞ! Μακάρι να γίνει ΑΛΗΘΙΝΟ αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο! Κι εγώ ακόμη θα γίνω... «Παπικός»!

......

*Τον Ορφέα Ξάνθης θα τον πάρεις Μπιλ....Άφαντε! Τον...ΑΟΞ; 

*Αλλάζω θέμα. Κι όμως… ο αντ’ αυτού Τσέπελης, Μανώλης Φανουράκης, μας έκανε να συμπαθήσουμε ακόμη και τον… Ραγκούση! Ποιος θα το φανταζόταν δηλαδή…!

……

*Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν δυο βουλευτές, εις της Ν.Δ. κι εις του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να υποστηρίξουν τον Ιωνικό επειδή πολιτεύονται στη Νίκαια!

Και θυμήθηκαν φυσικά να το κάνουν…!

Κατόπιν εορτής και μετά από τρεις συνεχής ήττα της ομάδας του Ιωνικού και απανωτά πέντε ατυχή αποτελέσματα!!!

……

*Πρόκειται για τους βουλευτές Γιάννη Τραγάκη της Ν.Δ. σχολιάζοντας  την πορεία του Ιωνικού δήλωσε τα παρακάτω: «Ορισμένοι με διάφορους τρόπους προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του Iωνικού προς την άνοδο. Σαν γνήσιος Νικαιώτης και σαν βουλευτής επί 5 δεκαετίες δηλώνω ότι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Όλοι οι πολιτικοί του Πειραιά στεκόμαστε δίπλα στην διοίκηση, τους προπονητές, στους παίκτες και στους φίλαθλους» και Γιάννη Ραγκούση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά και πρώην του ΠΑΣΟΚ!

……

*Τι έκανε ο Φανουράκης; Έκανε γαργάρα την δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Τραγάκη που είναι και λίγο… «άγριος» για όσους το θυμούνται ως αντιπρόεδρο της Βουλής  και τά ‘βαλε με τον πρώην σύντροφό του στο ΠΑΣΟΚ Γιαννη Ραγκούση! Θεωρώντας τον μάλλον του «χεριού» του! Ραγκούσης, πρώην κολλητός του Παναγιώτη Σαλτούρου αλλά και του Παναγιώτη Σγουρίδη... στα ΧΡΥΣΑ χρόνια ΠΑΣΟΚ!

......

*Αφελής σκέψη... Φαντάζεστε όμως ο Ραγκούσης να ρωτήσει και να μάθει από τους εδώ συντρόφους του», πρώην και νυν, τι εστί… ο ρέκορντμαν των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ... Φανουράκης; Τι γέλιο έχει να πέσει; ;;;

Ο οποίος νομίζοντας με τον τρόπο αυτό... ηρωποιείται στον Άρη Γιαπουτζή και τον  ΑΝΕΡΓΟ Μάκη Τζάτζο που ακόμη περιμένει την... έμμισθη που του είχε υποσχεθεί ο  Δήμαρχος Τσέπελης;

.......

*Έξω από τα δόντια τα είπε και χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv η εκπρόσωπος των Γονέων του 17ου δημοτικού Σχολείου Έφη Αραμπατζίδου, ρωτώντας για μια ακόμη φορά, γιατί δεν έστειλε στην Κεραμέως την απαίτηση των Φορέων και Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης να γίνει εκεί το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ που τόσο πολύ θέλει η κυρία Εύη Στυλιανίδου;

Γιατί κύριε Αντιδήμαρχε Τόλη Ελευθεριάδη, κύριε Πρόεδρε των (γαλάζιων;;;) Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Θανάση Γαννίδη και κύριε πολιτευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Κουτελίδη;

Μπορεί κι έχει δικαίωμα δηλαδή η Εύη Στυλιανίδου να ΜΗΝ στέλνει ένα τέτοιο επίσημο έγγραφο τόσων φορέων από την Σταυρούπολης;

Και περιμένω την απάντηση...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »