*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

STOP στα κορονοπάρτι της Παρασκευής και του Σαββάτου στην Πλατεία Αντίκα με πρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης

19 Απριλίου

Η άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή στον Αστυνομική Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη μετά τα απίστευτα κορονοπάρτι της πλατείας Αντίκα το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου αλλά και τα σχόλια στο fb όπου "κάποιοι" μάλιστα βγήκαν και..."υπερθυμάτιζαν" του απίστευτου συνωστισμού "ματαίωσαν' κάτι παρόμοιο το οποίο επιχειρούνταν και για την...Κυριακή! 

Και έτεινε να  γίνει πλέον μόδα στη πόλη της Ξάνθης δυστυχώς με την πλήρη ανοχή και της αστυνομίας όπως άλλωσε συνέβη και με τα κορονοπάρτι της Αποκριάς στην κεντρική πλατεία και το Λημνίο. (σ.σ. Και για εκείνα επίσης διεξάγεται Εισαγγελική έρευνα με εντολή στην Ασφάλεια Ξάνθης)

Συγκεκριμένα απο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής δυο οχήματα της Αστυνομίας  ήταν παρόντα στην πλατεία Αντίκα ενώ παράλληλα αυτοκίνητο της αστυνομίας γυρνούσε συνεχώς με μεγάφωνα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπενθυμίζοντας οτι θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Εικόνες που είχαμε ζήσει δηλαδή και τον Φλεβάρη αλλά και τον Μάρτιο...

Στην Εισαγγελική παραγγελία μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφρίες  είναι και τα ποτά που προμηθεύονταν οι νεαροί απο συγκεκριμένο κατάστημα της περιοχής και σημειωτέρον -στη μεγάλη τους πλειοψηφία-δεν φορούσαν ούτε μάσκα.... !!!

Η περίπτωση είναι παρόμοια με αυτή της Νέα Σμύρνης Αθηνών όπου επίσης σημειώθηκαν τα ίδια παρατράγουδα και την Αποκριά αλλα και την περσμένη εβδομ΄δα. . 

Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί φυσικά οτι κορονοίός σημαίνει θάνατος και τα κρούσματα το τελευταίο 10ήμερο στη Ξάνθη είναι συνεχώς σε διψήφιο αριθμό ενώ παράλληλα υπήρξε και αύξηση +196%  στα λύματα 

Την Κυριακή για παράδειγμα  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα στην Ξάνθη, το Σάββατο 17 κρούσματα και την Παρασκευή 25! 

Και με πιο απλά λόγια, αν συνεχιστεί αυτό η περιοχή μας θα ξαναμπεί στο κόκκινο, ενώ ας μη ξεχνάμε, έρχεται και το μπαϊράμι στο οποίο συνήθως σημειώνονταν έκρηξη κρουσμάτων…

Επίσης κρούσματα κορονοϊού έχουμε και σε σχολεία του Νομού Ξάνθης παρά τα self test των μαθητών μεταξύ των οποίων είναι τμήματα και του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »