*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

Μίλησε σαν αληθινή Πόντια η Έφη Αραμπατζίδου στο Next tv-Μόνο 4.702 Ξανθιώτες έκαναν και τις δυο δόσεις στο εμβόλιο

09 Απριλίου


Έξω απ’ τα δόντια τα είπε η εκπρόσωπος των γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Έφη Αραμπατζίδου για την Εύη Στυλιανίδου: «Μας απαξίωσε πλήρως εμάς και τα παιδιά μας». Μίλησε σαν αληθινή Πόντια!

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την Διοικήτρια κα. Ροφαέλα για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του νοσοκομείου μας, τα κρούσματα και το πολύκροτο θέμα που έχει ανακύψει με την ΜΕΘ. Με ενημέρωσε δε, πως η αύξηση των κρουσμάτων παρατηρείται όλο και καθημερινά στην Ξάνθη....

(Από το δελτίο τύπου του βουλευτή Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ, Μπαράν Μπουρχάν)

-Κύριε Μπουρχάν, ως γιατρός βουλευτής του της αντιπολίτεησης, δεν θα έπρεπε να δείτε παράλληλα και τους γιατρούς αλλά και τις νοσηλεύτριες για να μάθετε όλη την αλήθεια; Λέω...

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Από κανένα νομικό κείμενο εσωτερικό ή διεθνές δεν προκύπτει ότι η τουρκική έχει καθιερωθεί ως δεύτερη επίσημη γλώσσα για την επαφή των κατοίκων της Θράκης με τις δημόσιες αρχές της περιοχής. Η χρήση της τουρκικής γλώσσας σε δημόσια έγγραφα, είτε έγινε από πρόθεση είτε από άγνοια των νόμων, στην πραγματικότητα εξυπηρετεί αντικειμενικά την πολιτική της Άγκυρας

(Ο Μανώλης Κοττάκης στην «ΕΣΤΙΑ» στις 7/4/2021)

-Μα όταν ο κυβερνητικός βουλευτής επισκέπτεται τον ανθέλληνα Δήμαρχο Ντελή Ριτβάν, «επικροτώντας» το έργο του μες την καλή χαρά....απορώ Μανώλη για τις... απορίες σου!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Κατανοεί την αναστάτωση των γονέων του 17ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης στην περιοχή της Καλλιθέας,  αλλά επέμενε  για το Πειραματικό σχολείο η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μιλώντας την Ρένα Καραγιάννη του Life 921 fm.

-Αφού κατανοεί, γιατί φέρθηκε με τόση απαξίωση στους γονείς όταν συγκεντρώθηκαν έξω από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση το πρωϊ της  Τετάρτης;

Η δική μου αφελής απορία…

……

*Μάλιστα η Εύη εκτός των άλλων, μιλάει και για…έλλειψη σωστής πληροφόρησης! Μα διαβάσαμε το… δελτίο τύπου του γιατρού βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη! Δεν σου αρκεί αυτό Εύη; Τουτέστιν δεν έχουμε έλλειψη σωστής πληροφόρησης, αλλά έλλειψη… σεβασμού μιας δασκάλας, που με το που έγινε διευθύντρια….έφτασε στο σημείο να απαξιώνει τους γονείς!

…….

*Κατά τα λοιπά δεν τρέχει δηλαδή τίποτα το ότι από τα 125 παιδιά που έχει το 17ο δημοτικό σχολείο, τα 116 θα πάνε σε άλλα σχολεία και τα 9 μόλις θα μείνουν στο σχολείο…

«Πειστήκαμε» Εύη μου… Μας ενημερώσατε σωστά και υπεύθυνα ότι…μόνο εσείς έχετε δίκαιο και όχι ο διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης και οι δεκάδες συνάδελφοί σας!

……

*Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου και ειλικρινά μπράβο του, «ζητεί από την Κυβέρνηση να αυξηθούν οι εξαιρετικά ΒΡΑΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΙ εμβολιασμοί στην ΠΕ Ροδόπης με μια διαφορά!

Ότι τα ίδια ακριβώς γίνονται και στην ΠΕ Ξάνθης, με τη διαφορά ότι εδώ ΚΑΝΕΙΣ δεν διαμαρτύρεται!!!! Ούτε οι τρεις βουλευτές του Νομού Ξάνθης (σ.σ. Οι δυο ΙΔΙΩΤΕΣ γιατροί μάλιστα...και ο τρίτος Φαρμακοποιός), ούτε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, οι Δήμαρχοι, οι διάφοροι φορείς κλπ

-Επαναλαμβάνω! ΚΑΝΕΙΣ!

Πλην του Προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσου Καραδέδου κάθε φορά που τον βγάζω στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και ευθαρσώς χαρακτηρίζει πολύ χαμηλό το ποσοστό των εμβολιασμών.

.......

*Κι έχουμε και λέμε. Μόλις 4.702 πολίτες έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου μέχρι τις 7 Απριλίου 2021, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το emvolio.gov.gr, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία εμβολιασμού στην ΠΕ Ξάνθης που σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 111.222 κατοίκους!!!

......

*Ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό και μάλιστα για μια περιοχή που επί μήνες ήταν ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ! Και θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερους εμβολιασμούς!

-Κι άντε ο  Σπύρος Τσιλιγγίρης, είναι ο... Τσιλγγίρης! Οι κύριοι Μπαράν Μπουρχάν και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που κυριολεκτικά είναι ΜΟΥΓΚΑ  στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ;!!!

Μήπως είναι -κι αυτοί... -κυβερνητικοί... βουλευτές; Μήπως...;

 

Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου: Να λάβει πρόσθετα μέτρα η κυβέρνηση για να αυξηθούν οι εξαιρετικά βραδείς ρυθμοί εμβολιασμού των πολιτών στην ΠΕ Ροδόπης


Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου ζητά από τον υπουργό Υγείας να λάβει πρόσθετα μέτρα για να αυξηθούν οι εξαιρετικά βραδείς ρυθμοί εμβολιασμού των πολιτών στην ΠΕ Ροδόπης. Όπως τονίζει μέχρι αρχές Απριλίου έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις μόλις 3.916 άτομα, με αποτέλεσμα η ΠΕ Ροδόπης να βρίσκεται στην τελευταία θέση των εμβολιασμών στην Αν. Μακεδονία και Θράκη και στην 44η θέση μεταξύ του συνόλου των ΠΕ της χώρας.

Ο βουλευτής με ερώτησή του στη Βουλή, μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι η λύση είναι να λειτουργήσουν περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα, εκτός όσων ήδη λειτουργούν, αξιοποιώντας τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας ή και νέες γραμμές εμβολιασμού. Και επισημαίνει την ανάγκη να προσληφθεί υγειονομικό προσωπικό για να υλοποιηθεί ταχύτερα ο εμβολιαστικός σχεδιασμός, όπως και να γίνει στοχευμένη ενημέρωση στην περιοχή, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή εμβολιαστική κάλυψη του τοπικού πληθυσμού.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »