*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΕΝΑ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ ΟΛΗ Η… ΞΑΝΘΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

19 Απριλίου

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ «Μ» ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ,  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!


Πολλά περίμενα –για να είμαι ειλικρινής- για επικεφαλής δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης αλλά τέτοια… «βόμβα» όπως αυτή που μου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ επιστολή που ήρθε στο «Μ» με τέτοιες μάλιστα πιπεράτες… λεπτομέρειες, δεν την περίμενα!

Όχι τόσο για τις… «σεξουαλικές ιδιαιτερότητες» του εν λόγω κυρίου, όσο για την απίστευτη κακία και τα εσώψυχα που κρύβει μέσα του αλλά και τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν και φαίνεται πως τελικά έχουν κι αυτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους και είναι χωμένα… «βαθιά» στα συμβαίνοντα!

(σ.σ. Αλλά και η απογοήτευση για κάποια «πρόσωπα» που τελικά άλλα πίστευα επί χρόνια και άλλα περιγράφονται στην επιστολή που πήρα… Δεν βαριέσαι… Άσε το παρελθόν να ζει με το παρελθόν και να αργοπεθαίνει με αυτό…).

 

ΕΝΑ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ ΟΛΗ Η… ΞΑΝΘΗ!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ευτυχώς υπήρξε η παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Μηνά Στρουμπή στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης, αφού μετά τα απίστευτα που συνέβησαν επί ένα 2ήμερο στην πλατεία Αντίκα, κινδύνευε να γίνει η πόλη ένα… κορονοπάρτι! Ευτυχώς… διότι η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και στην περίπτωση αυτή δυστυχώς «αφυπνίστηκε» μετά τα αμέτρητα σχόλια που έγιναν στο fb και τις φωτογραφίες που βγήκαν στο διαδίκτυο…!

Το γελοίο της ιστορίας; Και κάποια σχόλια κάποιων στο fb που ούτε λίγο ούτε πολύ… «συνέχαιραν» τους… «μάγκες» που συμμετείχαν στα κορονοπάρτι!

(σ.σ. Κατά τα λοιπά κανείς δεν γνωρίζει πως προχωράει η Εισαγγελική έρευνα για τα κορονοπάρτι της Αποκριάς που έχει ανατεθεί στην Ασφάλεια Ξάνθης. Σημειώνω ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχαν επισκεφθεί τον Αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη και εκπρόσωποι παρατάξεων της αντιπολίτευσης… Αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον μαύρο σκοτάδι…).

 

ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ SELF TEST ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Εντύπωση προκαλεί η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων σε σχολεία της πόλης αλλά και οι καταγγελίες που είχαμε από γονείς  ότι ενώ τα παιδιά τους αρχικά ήταν αρνητικοί στον κορονοϊο στη συνέχεια βρέθηκαν θετικοί.

Κι όλα αυτά, ενώ συνεχίζονται τα self test σε μαθητές και δασκάλους. Μια κατάσταση που ήδη έχει ως αποτέλεσμα κάποια τμήματα σχολείων να βρίσκονται σε καραντίνα…

Ενώ ανησυχία προκαλεί η κατάσταση και στο μειονοτικό σχολείο.

(σ.σ. Για να δούμε αυτήν τη βδομάδα τι κρούσματα θα έχουμε στα σχολεία…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »