Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιούνται και σήμερα από τις 09:00 έως τις 14:00 στο παζάρι της Ξάνθης στο σπιτάκι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Είναι κρίμα αυτό που «ζω» εδώ και 14 μήνες περίπου στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv δεν το ζουν και παλιοί συνεργάτες που ίσως είχαν την ίδια ή και μεγαλύτερη επιτυχία από μένα…!
Αλλά δυστυχώς την ζωή την κάνουν οι καιροί κι αυτοί είναι απρόβλεπτοι τις περισσότερες φορές…
……
*Θέλω λοιπόν να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι η ζωή είναι πιο ωραία, όταν αποφασίσεις να τη ζεις κάθε τόσο από την… αρχή με καινούργια πράγματα… ξανά και ξανά…! Και ν’ αφήσεις τους νέους δρόμους να κατευθύνουν τη ζωή σου κι όχι ο «συμβιβασμός» και η «μιζέρια»… ότι ήταν να δώσουμε, το δώσαμε!
……
*Αυτήν την εποχή λοιπόν (σ.σ. Για την ακρίβεια εδώ κι ένα δυο μήνες περίπου), δημιουργώ συνεχώς καινούργια πράγματα και ήδη η άνοιξη που καταφτάνει με τη μουσική του Βιβάλντι, με πείθει απόλυτα ότι δεν υπάρχει το χτές… αλλά μόνο το σήμερα και η επόμενη μέρα.
Μην χαραμίσετε λοιπόν τις στιγμές σας σε παλιές εικόνες. Αλλά ξανά… και ξανά… και ξανά… νέα όνειρα, νέες κατακτήσεις. Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν.
……
*Μου είπε χθες γνωστός δημοσιογράφος με το χιούμορ που τον διακρίνει ότι ο Παπαχρόνης ψήφισε ΝΑΙ σε όλα… πιο γρήγορα και πιο φανατικά, ακόμη και από τον Φανουράκη.
Και απλά του απάντησα ότι το αντίθετο θα αποτελούσε είδηση… Και όχι το ότι η ΑΓΑΠΗ για τον ΤΣΕ από την ώρα που με ήθος τα βρόντηξε και έφυγε ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος, δεν βαστάει πλέον ούτε τα… προσχήματα!!!
(σ.σ. Βέβαια εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο εγώ γράφω και γράφω ότι με ημερομηνία λήξεως είναι οι άνθρωποι… κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει άλλωστε και οι ίδιοι!).
……
*Και μιλάω και για τον γιατρό του ΕΣΥ πλέον Βασίλη Παπαδόπουλο, αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή, πλην του ότι δίνει όλη τη… ψυχή του στη Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης, ως ο… 7ος σύμβουλος του… Σωματείου ΑΓΑΠΗ για τον ΤΣΕ όπως το αποκαλεί πλέον και ο Αφεντούλης;
Γράφει νέα μέλη ή ασχολείται μόνο με τα ιατρικά του πλέον καθήκοντα, αφού τώρα πλέον δεν είναι επιφορτισμένος ούτε με τις ερωτήσεις της παράταξης που ανήκε…
-Για τον απλούστατο λόγο ότι η παράταξη Παπαχρόνη κάνει πλέον μόνο… «δώρα» και «δωράκια» στους Φανουράκη - Τσέπελη!
Όχι ερωτήσεις!
……
*Κι ένα ερώτημα. Με το πόρισμα της Κατερίνας Μανά στον Αξιότιμο Επίτροπο Τριαντάφυλλο Πετεινίδη τι γίνεται; Περιμένουμε πρώτα να το «μελετήσει»; Και μετά…; Τι θα πράξει; Θα το στείλει στον Εισαγγελέα, ενώ όφειλε πρωτίστως να το στείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης; Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις!
......
*Όπως φυσικά περιμένω να δω τις εξελίξεις και με τις αναφορές που έχει κάνει η αντιπολίτευση στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και στον Πρόεδρό του ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑ, αφού κι από εκεί εδώ και μήνες, δεν έχουμε καμιά αντίδραση και καμιά απάντηση!
(σ.σ. Όλο δύσκολα τελικά του βάζω εδώ και λίγες μέρες του Προέδρου κυρίου Σαρμά… κι ακόμη βρίσκομαι στο ξεκίνημα!).
……
*Αστυνομική είδηση: Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε το χρονικό διάστημα από 4/5/2020 έως 30/6/2020, προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παρέμβει στον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του στη Χρυσούπολη Καβάλας.
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης
Έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθώς βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο. Δεν πρόλαβε όμως, και κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο απεβίωσε.
Ο Νίκος Ζαχαριάδης είχε εργαστεί σε πολλά ελληνικά ΜΜΕ, ξεκινώντας την καριέρα του από την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου. Εργάστηκε στην Athens Voice, στο Πρώτο Θέμα, στο Protagon και σε άλλα μέσα ενημέρωσης.
Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, ο προσωπικός λογαριασμός του Νίκου Ζαχαριάδη στο Facebook γέμισε με μηνύματα από τους φίλους του, οι οποίοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. «Αντίο Nikos Zachariadis, ήσουν από τους πιο χαρισματικούς και ευφυείς ανθρώπους που γνώρισα. Αλλά λόγια δεν υπάρχουν τώρα», έγραψε ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης
Σε Λαϊκή Αγορά και κεντρική πλατεία, τα επόμενα, δωρεάν rapid test, στην Ξάνθη.
O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ rapid test, στην πλατεία της Λαϊκής Αγοράς, στο σπιτάκι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Από τη Δευτέρα 19 Απριλίου και κάθε ημέρα, έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ rapid test, στην Πλατεία Δημοκρατίας ( κεντρική πλατεία Ξάνθης) και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Ισραήλ: Τέλος από την Κυριακή στην υποχρεωτική χρήση μάσκας
Η χρήση προστατευτικής μάσκας για τον νέο κορωνοϊό δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους, αρχής γενομένης από την Κυριακή, στο Ισραήλ.
Το Ισραήλ ήταν μια από τις πρώτες χώρες του κόσμου που επέβαλαν, από την άνοιξη του 2020, την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους. Τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες εβδομάδες, χάρη στην εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού. Μέχρι σήμερα έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BioNTech πάνω από τους μισούς (53%) κατοίκους της χώρας των 9,3 εκατομμυρίων.
«Οι μάσκες φτιάχτηκαν για να μας προστατεύουν από την πανδημία του κορονοϊού. Όμως αφού οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μάσκα δεν είναι αναγκαία στους υπαίθριους χώρους, αποφάσισα να άρω» την υποχρέωση χρήσης της» ανέφερε ο υπουργός Υγείας Γιούλι Εντελστάιν σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Το ποσοστό μολύνσεων είναι πολύ χαμηλό στο Ισραήλ, χάρη στην επιτυχή εκστρατεία ανοσοποίησης και είναι πλέον εφικτό να χαλαρώσουμε τα μέτρα», πρόσθεσε. Ο υπουργός διευκρίνισε πάντως ότι η μάσκα παραμένει υποχρεωτική σε κλειστούς δημόσιους χώρους, όπως για παράδειγμα στα εμπορικά κέντρα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΨΙΔΗ –ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ- ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Μια συγκυρία ήταν ότι στηρίξαμε τον Χριστόδουλο Τοψίδη στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 και βασικό ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά το ότι με τον συγκεκριμένο συνδυασμό κατέβηκαν ως υποψήφιοι άνθρωποι στους οποίους πιστεύαμε, όπως ο Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Στέλιος Μωραίτης, ο Χατζηγκενέ κλπ για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας…
Σε συνδυασμό φυσικά με το ότι η «παρέα» του κυρίου Μέτιου εδώ στη Ξάνθη αποτελούσε και αποτελεί για μας κόκκινη γραμμή.
Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι είμαστε και γραφείο τύπου του Τοψίδη –όπως κα ιτου Μέτιου άλλωστε- ή εφημερίδα δημοσίευσης ανακοινώσεων και δελτίου τύπου για να συμπληρώνουμε την ύλη μας. Κι ο νοών νοείτω.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας συμμετείχε στην “Ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων”
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, σε συνέχεια της από 11 Απριλίου 2021 απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής και της από 12 Φεβρουαρίου 2021 απόφασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην οργάνωση δράσης «Ημέρες πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων».
Οι δικηγόροι της Καβάλας διαμαρτύρονται «για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου», με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης- Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη».







