*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Απριλίου

Ξάνθη-Διαγόρας 2-0 και η ελπίδα, πεθαίνει...τελευταία! Αρχηγική εμφάνιση Ψωμά, Φανουράκη, Ελίντας, Θωμάς Μίχογλου! (Φώτο)

11 Απριλίου



Ελίντα, Φανουράκης και Σοφία Ψωμά με...μάσκα στις κερκίδες της Ξάνθης!


 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Με αυτό το σύνθημα λοιπόν επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 2-0 επί του Διαγόρα Ρόδου στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Super League 2 διεκδικώντας μέχρι το τέλος τουλάχιστον την 3η θέση αν δεν έχει απώλειες ο Λεβαδειακός που είναι στη 2η θέση. 

Και με πιο απλά λόγια, μόνο αν νικήσει ο Ιωνικός το Λεβαδειακό στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, κερδίζοντας φυσικά η Ξάνθη στην Ιεράπετρα, έχει ελπίδες για την 2η θέση!!!

Αναλυτικότερα. 

Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή (11/4) στο Xanthi FC Arena, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σημείωσε τα γκολ που έκαναν την διαφορά με τους Γκαρσία (33′) και Σχρόιεν (57′) παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Στο 64′ δοκάρι είχε ο Μικελτάτζε.

Το σημερινό παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι θεατές από κάθε άλλη φορά μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης με την αγαπημένη του Ελίντα, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου και η...Δέσποινα Ουζγούρογλου. Αντίθετα απούσα ήταν η Φένια Τσαγκάλα...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μετά την 7η νίκη εντός έδρας και 9η συνολικά η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 35 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το Σάββατο (17/4) εκτός έδρας με τον ΟΦ Ιεράπετρας που θεωρείται εύκολο παιχνίδι..

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 17′ το πλασέ του Μικελτάτζε από πλάγια θέση πέρασε ψηλά άουτ. Στο 23′ ο Μικελτάτζε πήρε την μπάλα κι έσπασε στον Σχρόιεν ο οποίος έκανε το δυνατό αλλά άστοχο σουτ. Στο 27′ το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ. Στο 33′ ο Μικελτάτζε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκαρσία με αριστερό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα του Διαγόρα κάνοντας το 1-0. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ.


Στο 46′ ο Σχρόιεν έκανε το γύρισμα που σταμάτησε αμυνόμενος και στο 53′ η κεφαλιά του Λινάρδου μετά από σέντρα του Σμυρλή κατέληξε άουτ. Στο 57′ ο Μικελτάτζε με την δεύτερη ασίστ του έδωσε στον Σχρόιεν που βγήκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58′ το σουτ του Ντοριβάλ από μακριά μπλόκαρε ο Ίτσο με διπλή προσπάθεια. Στο 64′ μετά από σέντρα του Έμπερτ, ο Μικελτάτζε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 73′ το σουτ του Χότζα δεν βρήκε στόχο.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο 6, Τσαμούρης 7, Τζούρμαν 6, Πέτροβιτς 7, Γκαρσία 7 (84′ Παντελιάδης), Μπριλάντε (13′ λ. τρ. Δημούτσος 5), Θυμιάνης 5, Έμπερτ  5(84′ Σιατραβάνης), Τάτος 6, Σχρόιεν 5 (74′ Ντίνας 4), Μικελτάτζε 7 (84′ Παπάζογλου Θ.).

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Χότζα (80′ Κοντοχρήστος), Μανωλάκης, Ρούγκαλας, Καρατάσιος (61′ Κάκκο), Μπαστακός (80′ Νάτσης), Λινάρδος, Σμυρλής (54′ Γεωργίου), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου (54′ Ντοριβάλ).

Ο πρώην Πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου εν μέσω ωραίων παρουσιών στο παιχνίδι της Ξανθης



Άπαιχτος ο Στάθης Παπαδόπουλος και πάλι στην ραδιοφωνική μετάδοση απο τον Life 921.
O Δήμαρχος Τοπείρου και πάλι στο παιχνίδι

Ελίντα (με φόρμες), Μανώλης Φανουράκης και Σοφία Ψωμά στο παιχνίδι
Επιτέλους την βάλανε στο γήπεδο την Δέσποινα...! Ποιός; Μα ο Δημήτρης Αντωνιάδης...

Τζάτζο μην αγγίζεις τα...εύθραστα! Δεν θα γίνει ποτέ έμμισθος ειδικός σύμβουλος

Αν τον ψάχνει κανείς.....στο γήπεδο των Πηγαδίων και πάλι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου

Στον...Ιωνικό κρεμόμαστε πλέον για την 2η θέση. Πρέπει να νικήσει τον Λεβαδειακό την Κυριακή στη Λειβαδιά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »