*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

Η....ανεπανάληπτη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη με τα δυο...ΔΡΑΧΜΑΝ 1 και 2! Νεο βιντεάκι του Στέλιου Στεφανίδη!

08 Απριλίου


*Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι από χθες ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος χθες πήρε στα χέρια του, από τον εκδοτικό οίκο, το νέο βιβλίο του – κομικ που έγραψε, το «ΔΡΑΧΜΑΝ ΙΙ»!

-Ιδού και η ανάρτησή του στο facebook με τα δυο κομικ του και το σχόλιό του:

«Και εγένετο Δράχμαν ΙΙ - Η παρέα μας μεγαλώνει και ο άνεργος σούπερ ήρωας μου συνεχίζει τις ξεκαρδιστικές (όχι επειδή τις έγραψα εγώ) περιπέτειες του και σας περιμένει να σας φτιάξει τη διάθεση. Μπορείτε να αγοράσετε το νέο μου βιβλίο εδώ: https://bit.ly/3dKRj8A».

……


*Ο κορονοϊός «βρήκε για τα καλά» το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Εκτός τηλεοπτικού αέρα θα μείνει για αρκετές μέρες το Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο, τη Δευτέρα 05 Απριλίου, η εκπομπή να προβληθεί κανονικά.

Την περασμένη Πέμπτη 1 Απριλίου ο κορονοϊός «χτύπησε» τρεις εκπομπές του ΣΚΑΪ, καθώς τεχνικός του σταθμού ο οποίος συνεργάζεται με τα συγκεκριμένα προγράμματα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των rapid tests τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά στους εργαζόμενους.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έθεσαν άμεσα σε καραντίνα όλους τους συνεργάτες των εκπομπών Καλό μεσημεράκι, Love It, και Super Makeover.

-Οπότε οι τηλεπαρουσιάστριες του Next TV, Δέσποινα Χατζοπούλου και Ρένα Καραγιάννη μπορούν να μείνουν ήσυχες, για όσο καιρό ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του μείνουν εκτός «αέρα»!

……


*Ένα νέο βιντεάκι στο οποίο ερμηνεύει παλιά λαϊκά τραγούδια, κυκλοφόρησε χθες στο
facebook, ο δημοφιλής τραγουδιστής και δάσκαλος μπουζουξής Στέλιος Στεφανίδης, ο οποίος μάλιστα το αφιέρωσε σε όλους τους μαθητές του, ενώ ενημέρωσε ότι ανακατασκεύασε το μπουζούκι του και τοποθέτησε και νέο… καπάκι!

«Πάμε και λίγο να θυμηθούμε τα παλιά αφιερωμένο στους μαθητές μου με το νέο ανασκευασμένο μπουζούκι με καινούριο καπάκι!!!».

...


*Στην Αλεξανδρούπολη για βόλτα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο επιχειρηματίας των καταστημάτων
IL POSTO της Χρυσούπολης, Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, μαζί με τα… κορίτσια του όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, τη σύζυγό του Άντζελα και την αδελφή του Ελένη!

……


*Με νέο αυτοκίνητο κυκλοφορεί πλέον ο Αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ», του
Radio Life 92.1 και του Next TV, Γιάννης Τσιλιγκιρίδης!

-Ο Γιάννης πούλησε πρόσφατα το παλιό και… «πολυέξοδο» BMW που είχε και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο TOYOTA Yaris σε άριστη κατάσταση, χρώματος κόκκινο, για να ταιριάζει φυσικά και με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, τον ΑΟΞ!

-Γιάννη καλορίζικο και καλές… βόλτες!

……

 

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »