*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ: ΤΕΛΟΣ ο Πόποβιτς –Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Μπίλ Πάπας!

22 Φεβρουαρίου

Όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ και πολύ καιρό, με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του ΑΟΞ, άσχετα από κάποια λίγα «θετικά» αποτελέσματα και παρά την Κυριακάτικη δύσκολη νίκη της ομάδας με την Ιεράπετρα (2-1) στα Πηγάδια, η δυσαρέσκεια των φιλάθλων της Ξάνθης και τα αρνητικά σχόλια όλων προς το πρόσωπο του προπονητή Τόνι Πόποβιτς, οδήγησαν και ανάγκασαν τον πρόεδρο του ΑΟΞ, Μπιλ Πάπας να προβεί από την Αυστραλία μάλιστα, σε γραπτή ανακοίνωσή του από το επίσημο site της ομάδας με την οποία ανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας με τον Αυστραλό προπονητή!

Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας της με τον Προπονητή της ομάδας, Tony Popovic.

Ο κ. Bill Papas, Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Tony, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Tony και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον»».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »