*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Παράταξη ΑΓΑΠΗ...για την πάρτη μας! Παραιτήθηκαν για να...ανακαλέσουν την παραίτησή τους! Το γέλιο της αρκούδας!!!

22 Φεβρουαρίου

 
*ΑΓΑΠΗ για την ...πάρτη τους! Και τον Τσέπελη φυσικά....! Παραιτήθηκαν, δια του αρχηγού τους έδωσαν ραντεβού το...2023 αλλά μόνο για τρεις μέρες! Την Παρασκευή ανακάλεσαν τις...παραιτήσεις τους!

*Ανέκδοτο τείνει να γίνει η παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη (ΑΓΑΠΗ γιατον....Τσέπελη), μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε  την περασμένη Παρασκευή με προκαθορισμένη βέβαια την απόφαση του «αρχηγού» (;) Γιάννη Παπαχρόνη που εμφανώς και δεν ελέγχει πλέον το συνδυασμό του…

-Τελικά οι 5 της ΑΓΑΠΗΣ –πλην του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου που είναι και ο πιο σοβαρός αλλά και ο μόνος που για το καλό της Ξάνθης, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!-αποφάσισαν το...προβλέψιμο! Να ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!

*Και στο δια ταύτα! Μετά απο το "λόγο" που έβγαλε ο Παπαχρόνης στο Δημοτικό συμβούλιο, δίνοντας ραντεβού με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τις εκλογές του...2023 (!), μετά απο την τηλεδιάσκεψη της περασμένης Παρασκευής (στην οποία δεν συμμετείχαν ούτε ο Σταμάτης Σταματιάδης, ούτε ο Στέλιος Αρσενίου, συμμετείχε όμως ο Δημήτρης Πετρόπουλος)....

Έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε!

Οι υπόλοιποι 5 της ΑΓΑΠΗΣ τελικά «παραιτήθηκαν» για να….»αναστείλουν» τελικά τις…παραιτήσεις τους!!!  Για το καλό του τόπου βέβαια και κυρίως του....εαυτού τους!!!

Κοινώς......Το γέλιο της αρκούδας δηλαδή…

……

*Για να καταλάβετε βέβαια πόσο «στημένη» ήταν η τηλεδιάσκεψη, αρκεί να σας πω ότι την διηύθυνε ο Μιχάλης Σπανίδης (κακώς δεν έβαλαν την Φιφή, πιο πιστευτή θα γίνονταν…), ο δε κτηματομεσίτης ποδηλάτης Αφεντούλης Τσακιρίδης, δεν κατάλαβε κανείς τελικά τι ήθελε να …πει! Ούτε καν ο ίδιος!     Το μόνο που τον ενδιέφερε...να παραμείνει δημοτικός σύμβουλος προσφέροντας τις καλές του υπηρεσίες στο "δίδυμο" Τσέπελη-Φανοράκη και μαζί του να παραμείνει φυσικά και το έτερον ήμισυ...!

.....

*Τελικό αποτέλεσμα. Από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της ΑΓΑΠΗΣ για τον Τσέπελη, οι 5 δήλωσαν ότι…ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ τις παραιτήσεις τους (!), για το καλό των…ψηφοφόρων και του τόπου βέβαια (σ.σ. Κι όχι των  επιχορηγήσεων που παίρνει ο Ποδηλατικός σύλλογος Πήγασος…) και  ο μόνος που είπε «εγώ δεν μπορώ άλλα να δηλώνω στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα να κάνω….και περιμένω κι από σας να κάνετε το ίδιο»!", ήταν ο πρώτος σε ψήφους γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος, που τελικά αποδείχηκε οτι είναι και ο πλέον σοβαρός και αξιόπιστος και δεν είναι τυχαίο οτι μόνος του πήρε 1000 σταυρούς περίπου!!! 

....

*Φυσικά θα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για το Δήμο Ξάνθης και τους πολίτες, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ο Βασίλης Παπαδόπουλος, διότι εγώ όπως το αντιλαμβάνομαι, θα είναι το "καλύτερο" δώρο στη "γιάφκα" του Γηροκομείου, να απαλλαχτεί απο τον μόνο που ψηφίσει με ανεξαρτησία και εντιμότητα! 

-Εγώ προσωπικά, κάνω έκκληση στον γιατρό ΝΑ μην παραιτηθεί!!! Τουλάχιστον αν δεν παραιτηθούν και οι άλλοι "5" δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παπαχρόνη με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Αρχηγό!!!! Που ΡΗΤΟΡΕΥΣΕ άλλωστε δίνοντας ραντεβού για τις εκλογές του....2023! 

*Να την πω και την κακία μου; Οι «4» της Αγάπης (Παπαχρόνης, Χάρης Διαφωνίδης, Σπανίδης και Αφεντούλης Τσιακιρίδης), μάλλον θα…ΧΑΡΗΚΑΝ που «απαλλάσσονται» από το «γιατρό», αφού έτσι πλέον θα μπορούν να ψηφίσουν ακόμη πιο….ΔΑΓΚΩΤΑ…ή να χαρίζουν πιο πολλά...ΔΩΡΑΚΙΑ….στον Τσέπελη!

….

*Και ποιός δικαιώθηκε; Φυσικά  μόν ΕΓΩ ήμουνπου για μια ακόμη φορά….έγινε που είχα προβλέψει, αυτό και έγινε!! 

(σ.σ. Μα είναι δυνατόν τώρα να παραιτηθούν οι Σπανίδης-Αφεντούλης; Που παίρνουν τις ενισχύεις στον Πήγασο τη μία πίσω απο την άλλη; Και όχι μόνο;)

*Κατά τα λοιπά τι την «χρειάζεται» τη σάτιρα για τον Παπαχρόνη ο Κανάτας με τους χορηγούς των 24.800 .ευρώ;! Αρκεί να βάλει κανείς τις δηλώσεις του Παπαχρόνη με βίντεο και εικόνα στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας!! 

Η «ξεφτίλα»….χωρίς λέξεις...! Όταν μετράει η εικόνα και ο ήχος άλλωστε, τα λόγια περιττεύουν…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »