*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

Πλην των Εισαγγελέων, έχει ευθύνη και η αντιπολίτευση για τη χαλιναγώγηση των ΜΜΕ απο Μέτιο και Δημάρχους!

04 Φεβρουαρίου

*To έχω πει κι άλλη φορά. Και το ξαναλέω και σήμερα. Το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, είτε μιλάμε για την Περιφέρεια του Μέτιου με τις απευθείας αναθέσεις σε ιστοσελίδα του Έβρου για να... καθυβρίζει και να ρίχνει λάσπη στον Τοψίδη και στον Ευριπίδη Στυλιανίδη (και μιλάμε για χιλιάδες ευρώ...) και τα «βολέματα», είτε μιλάμε για τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ χιλιάδων ευρώ του Φανουράκη σε συγκεκριμένα μέσα που όχι μόνο λιβανίζουν τον Τσέπελη και την παρέα του, αλλά και επιτίθενται στους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων, επειδή τους ασκούν κριτική, δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν για συγκεκριμένες δουλειές.

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ πρώτο και καλύτερο είναι αυτό που κατοχυρώνει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου και των δημοσιογράφων και αυτά που διαπράττουν Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι και Πρόεδροι τύπου Ιπποκράτη Καμαρίδη, εκτός από παράβαση καθήκοντος, συνιστούν και το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας.

Και το βασικότερο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ρητά και κατηγορηματικά την χαλιναγώγηση του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού και μάλιστα με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!

.......

*Είναι λοιπόν θετικό ότι εκτός από μας, αρχίζουν και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ κι άλλοι εκπρόσωποι τοπικών Μέσων. Κι είναι μάλιστα διατεθειμένοι και αυτοί να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας.

Και αναφέρομαι όχι μόνο στον Ιπποκράτη Γαλάτη, στο Σταύρο Μωραϊτη και τη Σοφία Γκούρτσα αλλά και στον Κοσμά Γεωργιάδη του Αγώνα, στον  Βαγγέλη Βασιλειάδη του  Ακρίτα, στον Αλέξανδρο Παυλικιάνο του XanthiTimes, στον Χουσείν Καράνταη, στον Πέτρο Ούτση κι ενδεχομένως κι άλλους που προς το παρόν απλά "παρακολουθούνε" και γνωρίζουν τι συμβαίνει....

......

*Για τις χιλιάδες χιλιάδων ευρώ λοιπόν που έχουν ήδη πάρει και παίρνουν συνέχεια από το Δήμο Ξάνθης, τη ΔΕΥΑΞ, τους οργανισμούς κλπ τα φερέφωνα του Δημάρχου και των υπολοίπων, θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου άποψη να έχει  ήδη παρέμβει ο αξιότιμος  Εισαγγελέας Ξάνθης, καθότι παραβιάζονται ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του Συντάγματος και είναι εμφανής η προσπάθεια χαλιναγώγησης των τοπικών και  Περιφερειακών ΜΜΕ!

Εμείς απλά θα περιμένουμε....και αντιστεκόμαστε!

........

*Και βέβαια ΔΕΝ μου κάνει καμιά εντύπωση, όταν στο Δήμο Φανουράκη για παράδειγμα ή στη ΔΕΥΑΞ του Ι. Καμαρίδη, άλλοι πληρώνονται σε χρόνο ρεκόρ κι άλλοι για «τιμωρία»... πληρώνονται με καθυστέρηση τις… συνδρομές τους.

Δεν είναι «μαγαζιά» των συγκεκριμένων κυρίων...Η δε σωπαίνουσα αντιπολίτευση είναι καιρός να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια και εντιμότητα κι όχι να....στρουθουκαμιλίζει!


*Κι όσο για τις στροφές ορισμένων που τη μια καταγγέλλουν τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο του... εαυτού τους και μετά από λίγο όταν κι αυτοί παίρνουν την «πίτα» τους, ζήτω ο Φανουράκης και ο Ζερενίδης!

.......

*Και μια απάντηση.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμη ο Χριστόδουλος Τοψίδης και οι «Επιμελητηριακοί», ότι όσο επιμένουν στην στάση τους απέναντι στην διοίκηση της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ και κατ’ επέκταση στην Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, τόσο περισσότερο βάζουν απέναντί τους τα 22.000 μέλη τους που περιμένουν πως και τι να εισπράξουν την μη επιστρεπτέα επιχορήγηση για να καταφέρουν να επιβιώσουν επαγγελματικά;

Αυτή η εμμονή μας βάζει όμως και σε περαιτέρω «υποψίες»…


-Εμάς να δεις Τένη οι... «εμμονές» του Μέτιου σε τι υποψίες μας βάζουν, καθότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι και αυτός που «φόρτωσε» στη ΔΙΑΜΑΘ και τον Τσέπελη καθότι όπως μου είπαν και οι «πηγές» μου, τους συνδέουν καθώς φαίνεται όχι μόνο πολλά συμφέροντα αλλά και... «ισχυρές» φιλίες από το ....παρελθόν!

Πράγματα που φαντάζομαι δεν γνωρίζει ούτε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  στον οποίο απευθύνω μάλιστα κι ένα άλλο ερώτημα.

-Δηλαδή πας ΜΗ υποστηριχτής των Μέτιων και των Τσεπελήδων ή της διαπλοκής και των διεφθαρμένων πρακτικών των δεκάδων ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΣΝ... «βάρβαρος»; Πείτε το μας, να το εμπαιδώσουμε τουλάχιστον....διότι εμείς πιστεύουμε στο νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ που εσύ τουλάχιστον κύριε  Πρωθυπουργέ προσπαθείς να επιβάλεις....

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »