*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Η απίστευτη φωτογραφία του Agop Giakoyoupian με το τσιγαρολούλουδο....Στις κόκκινες περιοχές η Θάσος Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

22 Φεβρουαρίου


Καταπληκτική η φωτογραφία του Agop Giakoupian που αλίευσα από το «Στραβά κι Ανάποδα» και δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… σταχτοδοχείο το πράσινο.

Δείτε και το σχόλιό του:

«Φύτρωσε καινούργιο λουλούδι στην Ξάνθη...εγώ λέω τσιγαρολουλουδο...».

-«Λουλούδι» για… καπνιστές!

………………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής είχαν τηλεδιάσκεψη οι «6» Παπαχρόνηδες με υποψηφίους της παράταξής τους για να αποφασίσουν τελικά στις 12 τα μεσάνυχτα αυτό που ήδη από την περασμένη Πέμπτη διέδιδαν δεξιά κι αριστερά οι άνθρωποι του Τσέπελη!

-Ότι πλην του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου, κανείς από τους υπόλοιπους 5 δεν θα… παραιτιότανε!!!

Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

……

*Και τελικά τι έγινε; Μα το προβλέψιμο! Ούτε ο Παπαχρόνης, ούτε άλλος κανείς δεν πρόκειται να παραιτηθούν!!!! –πλην του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου που η θέση μου ήταν ευθύς εξ' αρχής να ΜΗΝ παραιτηθεί γιατί αποτελούσε χαραμάδα ελπίδας-και η παραίτησή του θα είναι «ανακούφιση» και για την παρέα Τσέπελη, αλλά και τους ...υποτιθέμενους...«δικούς» του!

(σ.σ. Κατα τα λοιπά ο Παπαχρόνης είχε το θράσος να μιλήσει και για....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Ποιός; Αυτός που την Τρίτη είχε τα εμβόλια....αλλά την Τετάρτη θα πήγαιναν να καταθέσουν τις...παραιτήσεις τους!! Σπανίδης, Τσιακίριδης και Χάρης Διαφωνίδης ήταν δυνατόν ποτέ να ...παραιτηθούν!; Που αν δεν ήταν το "μαγειρείο" της Φιφής και του Γηροκομείου απο όπου φεύγαν τα ψηφοδέλτια, δεν θα έβγαινε κανείς πλην των γιατρών; Λέων...)

……

*Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει λόγο για βέβαια παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και εκτιμά πως πιθανόν να πέσει και η κυβέρνηση εξαιτίας της υπόθεσης Λιγνάδη.

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

-Λέτε; Γιατί εγώ μέχρι σήμερα, ΚΑΝΕΝΑΝ δεν είδα παραιτείται, ούτε με την νυν, ούτε με την πρώην Κυβέρνηση....!

……

*Με την αγαπημένη του Μελίντα εμφανίστηκε στο γήπεδο της Ξάνθης –καθυστερημένος είναι αλήθεια..- ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουρακης!

-Με τι… αυστηρό πρωτόκολλο μπήκε ο ίδιος με την σύντροφό του και μάλιστα… φωτογραφήθηκαν με χαρά και ικανοποίηση;

Αυτό περιμένουμε να μας  το πει η διοίκηση της ομάδας!

……

*Ευτυχώς πάντως δεν εμφανίστηκε τη Κυριακή ο Τσέπελης στο γήπεδο, γιατί πολύ φοβάμαι ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά και…δεν θα έμπαινε μετά το 1-1 το γκολ του  Τάτου! Ευτυχώς… Και νικήσαμε!

……

*Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 20-2-2021, εξαπάτησε ημεδαπό στη Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο δράστης εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο παθών, σχετικά με πώληση παιδικού καροτσιού και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να αποσπάσει προσωπικά τραπεζικά δεδομένα του παθόντα και αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό, αφαίρεσε το ποσό των 22.000 ευρώ.

 

ΦΟΥΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ!


Φουλ αστυνομία από την περασμένη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο τόσο στους κεντρικούς δρόμους, όσο και έξω από το δημαρχείο, από το δικαστήριο και το ρολόι της κεντρικής πλατείας, προκειμένου οι αναρχικοί οπαδοί του Κουφοντίνα να μη «βανδαλίσουν» όπως συνέβη λίγες μέρες πριν...

Έτσι οι μεν αρχικοί έκαναν πορεία το Σάββατο με πανό και συνθήματα, τα κτίρια όμως έμειναν...άθικτα!

Κάτι είναι κι αυτό..

(σ.σ. Τώρα αν οι αναρχικοί στέλνουν sms ενημερώνοντας την αστυνομία πότε θα βγουν στη πιάτσα για συνθήματα και βανδαλισμούς... αυτό το γνωρίζει μόνο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης...).

 

Στις κόκκινες περιοχές η Θάσος -Κλειστά μόνο τα λύκεια

 

H Θάσος πέρασε στο κόκκινο ωστόσο ανοιχτά παραμένουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα γυμνάσια δημιουργώντας αντιδράσεις. Το άμεσο κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων ζητούν άμεσα οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του νησιού της Θάσου ενώ μάλιστα μέσω επιστολής τους προς την Υπουργό Παιδείας προειδοποιούν μέχρι και για μία εβδομάδα αποχή των μαθητών από τα μαθήματα.

Όπως τονίζει ο διευθυντής υγείας της Π.Ε. Καβάλας η διασπορά που ξεκινάει από τα σχολεία πολύ σύντομα εξαπλώνεται και στην κοινότητα.

Δήμος Ξάνθης: Ακόμη τέσσερις ημέρες δωρεάν rapid test στο «Αμοιρίδειο»


O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, τη Δευτέρα 22, την Τρίτη 23, την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, rapid test,  στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούν   τον έλεγχο, στο εσωτερικό του κτηρίου και η πρόσβαση των πολιτών θα γίνεται  από την κεντρική είσοδο,  στο πάρκινγκ, του Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου Ξάνθης.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα.

Συνεχίζουμε, να ελέγχουμε τον εαυτό μας

Συνεχίζουμε, να τηρούμε τα μέτρα

Παραμένουμε, ασφαλείς

 

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με μαύρες σημαίες στους πάγκους υποδέχθηκαν το Σάββατο 21/2  τους καταναλωτές

Την αντίθεσή της δηλώνουν οι παραγωγοί και οι έμποροι στις αλλαγές που φέρνει στις λαϊκές αγορές που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως επισημαίνουν με το νέο νόμο έρχεται να δώσει τη διαχείριση των λαϊκών αγοριών σε ιδιώτες (ΣΔΙΤ) και επιτρέπει σε νομικά πρόσωπα (εταιρείες) να αδειοδοτούνται και να συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές και να δικαιούνται το 5% των θέσεων κάθε λαϊκής αγοράς, ορίζει το πλειστηριασμό των θέσεων και βγάλει κάθε 3 χρόνια στο σφυρί τις θέσεις, εμπλέκει τους δήμους να γνωμοδοτούν για τον καθορισμό του ύψους του ανταποδοτικού τέλους προς το φορέα διαχείρισης,

καταργεί τις επιτροπές λαϊκών αγορών (διοικητικά συμβούλια) και εξαιρεί τους εκπροσώπους των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών από τους σχεδιασμούς και τις αποφάσεις.

Για να διαμαρτυρηθούν το περασμένο Σάββατο στο παζάρι της Καβάλας , απέναντι σε αυτές τις αλλαγές, κρέμασαν τις μαύρες σημαίες.

Επεισοδιακή καταδίωξη στον Ίασμο Ροδόπης,  κατέληξε σε … περίφραξη!

Συνελήφθη την 20-2-2021 το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ανετράπη και προσέκρουσε σε περίφραξη αγροτεμαχίου, προκαλώντας υλικές ζημιές. Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Επιπλέον προέκυψε ότι ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 11-2-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »