*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! «Ερευνούμε» την ΕΠΙΣΤΟΛΗ για το κολυμβητήριο αλλά προς τι….τέτοιος πανικός από το «δίδυμο» Ζερενίδη-Φανουράκη;!

24 Ιανουαρίου


 *Δεν είμαι...λαμόγιο, δήλωσε λέει ο Ζερενίδης σε email που έστειλε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους! Για την ταμπακιέρα όμως κουβέντα! Κι ο Φανουράκης απο την άλλη "απειλεί" τους πάντες και ζητεί να μη δημοσιοποιηθεί η επιστολή, όταν ήδη αυτή ...εστάλη σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ...άγνωστο αριθμό λοιπών παραληπτών!!! Ο κόσμος δηλαδή ήδη το έχει τούμπανο...!


*Είναι δυνατόν να μη "θυμάται" ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος ποιά είναι τα...μέλη της Επιτροπής που παρέλαβαν το Κολυμβητήριο στη πρώτη φάση του; Επί δημαρχίας του;

 

 *Πράγματι κύριε Ζερενίδη δεν φταίει για όλα....η Μανά!! Που δικαιώνεται περίτρανα αφού πουθενά δεν υπογράφει η ίδια όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο "ανώνυμος" (;) επιστολογράφος! Όπως δεν έφταιγε φυσικά και ο ΕΝΤΙΜΟΣ υπάλληλος που ακούει στο όνομα Πέτρος Παυλίδης  και έφερες στη θέση του απο τα αζήτητα, τον Νικολόπουλο!


Μια επιστολή -με αποστολέα που χαρακτηρίζεται "ανώνυμος" απο τους εμπλεκόμουες και διεύθυνση μάλιστα "περίεργη"- έφτασε στα χέρια τριών διαφορετικών αποδεκτών.

Του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Γιάννη Παπαχρόνη, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββα Μελισσόπουλου και του εκδότη του "Μ"¨Πάνου Παπαδόπουλου.

Για τους δυο πρώτους δεν μας αφορά. Για το ότι η ίδια επιστολή δεν εστάλη στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, είνα εμφανές απο το περιεχόμενο της επιστολής. 

Τον θεωρει "χαμένο" στη...."μετάφραση". Και ίσως και συνυπεύθυνο...;!  Οσον αφορά όμως εμάς. 

Μας τιμάει σαν εφημερίδα που ο επιστολογράφος μαζί με τους δυο επικεφαλής των παρατάξεων Σάββα Μελισσόπουλο και Γιάννη Παπαχρόνη έστειλε την επιστολή του και στο «Μ». Προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη όχι μόνο στους συμπολιτευόμενους, αλλά και στους αντιπολιτευόμενους!

Τον διαβεβαιώνουμε ότι εμείς ήδη την ερευνούμε σε βάθος και μας είναι παντελώς αδιάφορο τι θα πράξουν όλοι οι υπόλοιποι, αφού όπως μάθαμε, ήδη έχουν ενημερωθεί και οι 40 δημοτικοί σύμβουλοι. Ενδεχομένως δηλαδή να μην έχει ενημερωθεί ακόμη μόνο ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Χαάν Ολού Φερτούν, που όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ξυνίδη-Πούλου είχε καταγγείλει  τον Τσέπελη  (επί Λάκη Στυλιανίδη...), για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ηλεκτροδοτήσεις στο Δροσερό!!! 

Άλλωστε τι εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στην πλειοψηφία των νυν δημοτικών συμβούλων, όταν ΣΙΩΠΗΣΑΝ και ΣΙΩΠΟΥΝ επί έτη σε παρόμοια ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ζημίωσαν και ζημιώνουν και τώρα το Δήμο Ξάνθης και το δημόσιο συμφέρον και μάλιστα με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ αποφάσεις!!! ; Και ειδικά όταν οι καταγγέλλοντες πάνε πλέον αγκαζέ με αυτούς που οι ίδιοι είχαν μηνύσει;

Έτσι λοιπόν διατυπώνουμε τις παρακάτω απορίες και σκέψεις μας σχετικά με την επιστολή που έχουμε στα χέρια μας:

   1.Προς τι ο πανικός τόσο του Γιάννη Ζερενίδη όσο και του Φανουράκη; Του γνωστού «δίδυμου» δηλαδή του Δήμου Ξάνθης που απο κοινού ...«έδρασε» και προεκλογικά στο Πούρναλικ "εξαγοράζοντας" ψηφοόρους κι όλοι γνωρίζουμε το πώς εξελέγησαν και οι δυο με τους …μεταφερόμενους «οπαδούς» και τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης; 

Με τον δεύτερο μάλιστα να….ΑΠΕΙΛΕΙ ποιους; Όταν έχει δεχτεί πολύ σκληρότερη επίθεση στο θέμα της αείμνηστης πλέον «γριούλας» όχι μόνο από την δική του πρώην παράταξη (ΞΑΝΘΗ για όλους) που τον "απέπεμψε" ταπεινωτικά αλλά και ΜΜΕ και δημοτικό σύμβουλο που τον Δεκέμβριο του 2019 τον χαρακτήριζαν ...«απατεώνα» για την συμπεριφορά του απέναντί τους; Και τώρα αποτελούν "σύνθεση"¨του ίδιου συστήματος, αναθέτοντάς μάλιστα τα ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του Δήμου Ξάνθης; !!! 

   2.Προς τι οι "απειλές" του Φανουράκη για τη ....μη δημοσιοποίηση της "ανώνυμης" επιστολής όπως την χαρακτηρίζει; Όταν ήδη η συγκεκριμένη επιστολή ΚΟΙΝΟΠΟΙΘΗΚΕ απο τον έναν εκ των παραληπτών σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους;  Και ενδεχομένως το ίδιο να έχει συμβεί  και απο δεκάδες άλλους; 

Δηλαδή ήδη έχει ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ευρύτατα;!!! Κι όπως λέει ο λαός, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτός (σ.σ. Που υπογράφει τα πάντα και οδεύει σε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων...), καμάρι;

  3.Γιατί δεν εστάλη η "επιστολή" στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Μήπως ο επιστολογράφος τον θεωρεί…συν-υπεύθυνο; Μήπως είναι άλλος είναι ο λόγος. Ή μήπως τελικά και σε άλλη παρόμοια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τα δυο απο τα τρία πρόσωπα που αναφέρει, θεωρεί οτι ο πρώην Δήμαρχος τους κάλυψε;

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Δημαρχόπουιλε,  ποια είναι η επιτροπή που παρέλαβε το έργο του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ Ξάνθης στη πρώτη φάση; Γιατί μαθαίνω οτι σε ρωτάνε και δηλώνεις...άγνοια!!!   Τελκά πάντα σε όλα είχε...άγνοια! )

  4.  Το πρώτο προσωπικό συμπέρασμα. Ο  επιστολογράφος από τα πρώτα στοιχεία που δίνει και  τις αποφάσεις που επικαλείται και τσεκάραμε ήδη, εμφανώς και είναι  ΓΝΩΣΤΗΣ των όλων όσων έχουν συμβεί με το συγκεκριμένο έργο.. Εμφανώς και γνωρίζει δηλαδή άριστα την υπόθεση.

Αυτό που αναζητούμε να μάθουμε είναι τα κίνητρά του; Τί ήταν αυτό που τον έκανε να μην ¨"αντέξει" άλλο.....Ποια ήταν  τα μέλη της παραλαβής της πρώτης φάσης του έργου κάτι που δεν αναφέρεται στις αποφάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ποιά είναι τα μέλη της επιτροπής που τα παρέλαβε στη 2η φάση.  Και κάποια άλλα δεδομένα που επίσης ερευνούμε...

  5.Φυσικά η δήλωση και το email του Γιάννη Ζερενίδη στους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους ότι…»δεν είναι λαμόγιο», εμάς προσωπικά δεν μας πείθει!!! Ειδικά όταν εκκρεμεί και άλλη παρόμοια υπόθεση...

Για την ταμπακιέα δηλαδή ουδέν όπως και για το ότι ο επιστολογράφος δικαιώνει πλήρως την  Κατερίνα Μανά που , δεν υπογράφει πουθενά.  Σε όλες τις αποφάσεις δηλαδή υπογράφουν ο ίδιος και ο αντ΄αυτού αντι-δήμαρχος των Οικονομικών που κο9ινό μυστικό αποτελεί οτι είναι .."¨αυτοκόλλητοι"!

Πράγματι κύρει Ζερενίδη,  για όλα ...«δεν φταίει η Μανά και πόσο μάλλον η….μαμά!»

Άλλωστε η Κατερίνα Μανά είναι γνωστό τοις πάσι,  ότι «δύσκολα βάζει κάπου την υπογραφή της…» και αυτό αποδείχτηκε και με το σκάνδαλο της Αγριανής που το ίδο "τρίο"…επιχειρεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Μύκης!!Και το συγκεκριμένο θέμα αναβλήθηκε την περασμένη Τρίτη 19/1/2021 στο δημοτικό συμβούλιο, αφού ούτε ο....Αχμέτ Κούρτ που θεωρείται ο "Παπαχρόνης" του Δημάρχου Ντελή Ριτβάν ψήφισε ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ για τις ποινικές ευθύνες!!! 

(σ.σ. Περιμένουμε φυσικά τον Εισαγγελέα Ξάνθης να μας καλέσει στη συγκεκριμένη υπόθεση...)

  6.Ερευνούμε λοιπόν όλες τις πτυχές για τις εργολαβίες στο θέμα του Κολυμβητηρίου Ξάνθης  και απλά θα συνιστούσαμε σε κάποιους ….«ψυχραιμία» και να μη δείχνουν τόσο τον  πανικό τους. Όταν και η ίδια η πολιτεία αλλα και η Δικαιοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, έχουν θεσπίσει και ερευνούν εκ βαθέων…. ΑΝΩΝΥΜΕΣ επιστολές και καταγγελίες!!

Άσχετα αν κατά... "περίεργο"  τρόπο δεν ερευνήθηκαν ποτέ δημοσιεύματα που άφηναν "σκιές" ακόμη και....παραδικαστικού κυκλώματος στη Ξάνθη!!

Αντίθετα κάποιοι σιώπησαν και σιωπούν στις δικές μας ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες! Για απευθείας αναθέσεις μάλιστα που σύμφωνα με δικαστική απόφαση, όχι μόνο έγιναν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αλλά και ΖΗΜΙΩΣΑΝ τον ίδιο το Δήμο Ξάνθης και καταγγείλαμε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!

   7.Τυχαίο άλλωστε ότι πάρα πολλοί μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας θέλουν να φύγουν με την κινητικότητα, γιατί  φοβούνται  μη μπλέξουν με το σημερινό καθεστώς αν παραμείνουν στο Δήμο Ξάνθης;

  8.Όπως επίσης είναι γνωστό πλέον στην τοπική κοινωνία οτι το σημερινό «τρίο»  του Δήμου Ξάνθης επιχειρεί με κάθε τρόπο να «κλείσει» τρεις ανοιχτές «πληγές» που έχουν στενή σχέση με δυο εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους κι έναν πρώην…και στο παρελθόν μάλιστα αρνήθηκε να "κλείσει"με οτι αυτό συνεπάγεται, πρώην αντιδήμαρχος επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη.

Αυτά για σήμερα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »