*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

παραΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 30χρονος Ολλανδός Joeri Schroijen στη Ξάνθη, αλλά με τον Πόποβτς τι γίνεται; Που πρέπει να φύγει…νύχτα;

31 Ιανουαρίου

 

*Και στην Τουρκία πήγε να κάνει τον προπονητη ο  Πόποβιτς, αλλά έφυγε...νύχτα! Οί Τούρκοι φάνηκαν πιο "έξυπνοι" απο τους δικούς μας!


*Ναι όντως, έκαναν την Ξάνθη μια..."οικογένεια", δεν μας είπαν όμως....τι είδους και τίνων "οικογένεια"; 

Ο 30χρονος Ολλανδός  Γιούρι Σχρόιγεν (Joeri Schroijen) έγινε γνωστό λίγο πριν την σέντρα του αγώνα της Ξάνθης με τα Χανιά –τον αγώνα μετέδωσε ζωντανά και πάλι το Radio life 921 με τον αχτύπητο Στάθη Παπαδόπουλο- και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας αν βεβαίως συμφωνήσουν στο οικονομικό. 

Ο ολλανδικός Τύπος μάλιστα που το αποκάλυιψε, υπενθυμίζει ότι ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Μάαστριχτ αλλά ο Μπίλ Πάπας φαίνεται οτι δεν νοιάζεται να σκορπάει το χρήμα....(σ.σ. Σημειώνουμε οτι  ο Σχρόιγεν παίζει εκεί από το 2016 και ήταν σταθερή αξία στην ομάδα του προπονητή Κάλεζιτς).

 ...

Σύμφωνα πάντα με τα ολλανδικά ρεπορτάζ, ο Σχρόιγεν έχει εκφράσει στην διοίκηση της ομάδας του την επιθυμία να παίξει στο εξωτερικό. «Εάν υπογράψει με την Xanthi FC, θα επανενωθεί με τον Ντάριλ Βέρκερ από τη Μέχελεν, ο οποίος έχει πάει στην ελληνική ομάδα από τον Οκτώβριο», προσθέτουν.

Τα  ρεπορτάζ των ολλανδικών ιστοσελίδων προσθέτουν επίσης  ότι η Ξάνθη προσπαθεί να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή το συντομότερο δυνατό και προσθέτουν ότι ο σύλλογος υποβιβάστηκε στην ελληνική Super League 2 πέρυσι μετά από 31 χρόνια.

 ....

Τα ολλανδικά ρεπορτάζ καταλήγουν ότι η ομάδα του Μάαστριχτ την Κυριακή θα πρέπει να παίξει εναντίον της Καμπουρ Λεουβαρντεν την Κυριακή χωρίς τον Σχρόιγεν. Και προσθέτουν ότι από την ομάδα της Μάαστριχτ «δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στην πιθανή μεταγραφή».

.....

Το ερώτημα βέβαια δεν είναι να κάνει η Ξάνθη νέες μεταγραφές, αλλά τι θα γίνει με τον….ανεπανάληπτο Πόποβιτς που παίρνει στις αποστολές τον ...γιο του και έχει θέσει εκτός παίχτες που θα μπορούσαν σίγουρα να παίξουν και καλύτερα από τους υπάρχοντες! Αλλά και με περισσότερη ψυχή...

Ήδη υπάρχει τεράστια δυσφορία, ωστόσο το…χρήμα είναι πολύ στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού όπως λέγεται, τον «χρυσοπληρώνει» τον Πόποβιτς ο Μπιλ Πάπας μολονότι ο προπονητής του μέχρι στιγμής το μόνο που έχει καταφέρει είναι σε τέσσερις αγώνες να πάρει η Ξάνθη…6 βαθμούς! Και ενώ ενώ όλοι μιλούσαν για την ....«Μπαρτσελόνα» της Super Leagoue 2!  Με πρώτους και καλύτερους, τα "πληρωμένα" παπαγαλάκια της διοίκησης, που είχαν μάλιστα το θράσος να ζητούν και τα ρέστα κάνοντας αθλητικό ρεπορτάζ, απο τις αεροπορικές μονάδες της....Λάρισας!

Επισημαίνεται ότι ο «Μαχητής» ευθύς εξ’ αρχής όταν όλα τα χρυσοπληρωμένα «παπαγαλάκια» της ΠΑΕ μας βρίζανε, είχε προφητέψει ότι ο Πόπιβτς θα φύγει…νύχτα! Δεν είχε προβλέψει ωστόσο ότι άλλη ώρα είναι στην Αυστραλία κι άλλη ώρα στην Ελλάδα!!!

Άλλωστε ΄ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι ο Πόποβιτς πήγε να κάνει καριέρα προπονητή και στην Τουρκία μόνο που κι εκεί…νύχτα έφυγε! Γεγονός που δεν προβλημάτισε καθώς φαίνεται τον «ηγέτη» της Ξάνθης Μπιλ Πάπας αλλά και τον βασικό συνέταιρό του στην Αυστραλία Ντέιμον Χένλιν.

Επίσης το άλλο ερώτημα είναι ότι ναι μεν παίχτες αγοράζονται, αλλά μένουν στον…πάγκο ή στα αζήτητα καθώς ο Πόποβιτς στην ουσία επιμένει σε αυτούς που ήδη έχει επιλέξει…με ελάχιστες αλλαγές! Και μέχρι στιγμής μόνο τον γιό του ακόμη δεν είδαμε στο γήπεδο, για να δούμε και πόσο δίκαιο είχε ο Χατζημεσής όταν βγήκε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv και τους "έκραζε" για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι στα Ξανθιωτάκια που σε λίγο δεν θα αγωνίζονται ούτε στις....προπονήσεις!

Σε αναμονή βέβαια της νέας μεταγραφής στη Ξάνθη, να συμπληρώσουμε ότι δυσφορία υπάρχει στους φιλάθλους και σε αυτούς που εμφανίζονται ως «επίσημοι» και προσκαλούνται ως…ελίτ στα παιχνίδια της ομάδας και που χρεώνουν όλοι φυσικά στον Ανέστη Τσετινέ, βασικό υπεύθυνο της «εικόνας» που παρουσιάζει σήμερα η Ξάνθη μετά τον Πόπιβιτς…

Και έφτασε στο σημείο να.. «λανσάρει» ακόμη τον Δήμαρχο Τσέπελη και την «παρέα» του ως…»συνιδιοκτήτες» της ομάδας (!) παρά τη γενική δυσφορία της τεράτιας πλειοψηφίας των πολιτών που και μόνο που  τους βλέπει στην κερκίδα είναι αρκετό για να «κρυώσει» ακόμη περισσότερο από την ομάδα..! 

Προφανώς ο κύριος Τσετινές δεν θα θυμάται οτι, "επί 31 χρόνια που η Ξάνθη ήταν στην Α' Εθνική, ο Τσέπελης όταν έπαιζδε η ομάδα μας, κοιτούσε να..."παρανομήσει" μπαζώνοντας τα ρέματα στη Χρύσα  για να πάει στα ...ΠΑΡΑΝΟΜΑ (σε Δασική περιοχή παρά τις συνεχείς καταδικαστικές αποφάσεις...) χοιροσάσιά του!!!  

*Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης βέβαια που περνάμε γενικά στη Ξάνθη, είναι και ο "διορισμός" του "Λαδόκολλα" Άρη Γιαπουτζή που εν μία νυκτί διορίστηκε (πληρώνεται φυσικά γι' αυτό...), απο τη Γενικη γραμματεία Αθλητισμού, ως μέλος της Επιτροπής καταπολέμησης της...βίας! Κατόπιν πιέσεων μάλιστα του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη κατόπιν εισηγλησεως του....Φανουράκη!

Κι όσο για την παρουσία των κυρίωνΤζάτζου και Σοφίας Ψωμά στη Διοίκηση της Ξάνθης του Μπίλ Πάπας, με εισήγηση του Ανέστη Τσετινέ και του Δημάρχου που είχε υποσχθεί έμμισθη θέση στο συμπαθή Μάκη ; Καλύτερα επίσης να μη το σχολιάσω...Οι άνθρωποι πραγματικά έκαναν την ομάδα "οικογένεια"!!! Και φίλαθλοι που έτρεχαν ακόμη και στα παιχνίδια της ομάδας στην Ευρώπη έχουν μείνει τελείως  στα...αζήτητα! 

......

Κι ένα  τελευταίο σχόλιο...Όταν δεν κερδίζεις τα Χανιά στην έδρα σου και κερδίζει ο Λεβαδειακός του γνωστού Κομπότη με 3-1 μέσα στα Τρίκαλα…αλήθεια, ο Πόποβιτς και η λοιπή ...«οικογένεια» στη Ξάνθη, τι «τύχη» μπορεί να έχουν; Να νικήσουν την "διαλυμένη" Δόξα Δράμας;.

....

 (σ.σ. Και το χειρότερο απ' όλα; Με αυτά που γράφω, συμφωνούν ΤΩΡΑ μαζί μου και αυτοί που  τον Αύγουστο με...."έβριζαν" ή ήθελαν η Ξάνθη να γίνει πολυμετοχική εταιρεία...και βλέπουν πως "κατάντησε" ή έχουν εμμονές μαζί μου, επειδή προφανώς κάποτε τους στήριξα με ψυχή...και μου ανταμποδίδουν το καλό που τους έκανα!!!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »