*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Αποκλειστικό. Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς Ξάνθη – Ιωνικός 1-0 Ποιοί επώνυμοι είδαν το παιχνίδι! (φώτο)

20 Ιανουαρίου


Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και της Ξάνθης Γιώργος Γκιρτζίκης και χθες στο πλευρό της ομάδας (σ.σ. Έβγαλε τη μάσκα για να φωτογραφηθεί για τον «Μαχητή»)

.......

Το πανό της ΑΟΞάρας δέσποζε χθες στο γήπεδο...

.......


Η γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά στο σημερινό ματς χωρίς τη συνοδεία της Φένιας Τσαγκάλας...αλλά και του  Δήμαρχου Τσέπελη

......

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του προπονητή Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο της Ξάνθης. (σ.σ. Για να δούμε πόσες αγωνιστικές θα παραμείνει στον πάγκο...)

......

Με.... μάσκα ο  αντ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης  στο χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης και μπροστά του ο Σπύρος Τσιλιγγίρης. (σ.σ Αλήθεια ο κολλητός του γιατί κρύβεται από το φακό;

.......


Και ο Μπάμπης Χατζημεστής στο χθεσινό παιχνίδι με...ημί μάσκα, παρέα με τον Γιώργο Τριάντη!

......

Οι φίλαθλοι της Ιωνικού που βρέθηκαν χθες στη Ξάνθη και δημιούργησαν μάλιστα και επεισόδια μετά το τέλος του παιχνιδιού κυνηγώντας τον οδηγό του ασθενοφόρου μέσα αλλά και...έξω απο το γήπεδο των Πηγαδίων!  Αλήθεια πως ταξίδεψαν στη Ξάνθη;  Αφού είναι παράνομες οι μετακινήσεις εκτός Νομών; Κύριε Χρυσοχοϊδη θα μας απαντήσετε; Στην φωτογραφία μόνο 17 απο τους 25 περίπου φιλάθλους του Ιωνικού στο παιχνίδι των Πηγαδίων!

......

Ο πρώην Πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου είδε το σημερινό παιχνίδι με τον Ανδρέα Γκλαβίνη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »