*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

Η τηλεπαρουσιάστρια του Next tv έκοψε την...τούρτα της! Υπέροχα γιορτινά γλυκά....ΤΖΟΥΚΑΣ!

04 Δεκεμβρίου


*Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Next TV, Αναστασία Πασσαλή μπορεί να είχε γενέθλια την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου αλλά μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα μέχρι και χθες Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, απαντούσε στις ευχές που τις έστελναν φίλες, φίλοι και γνωστοί στο facebook!

-Μάλιστα σε ανάρτησή της στο facebook για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν, αποκάλυψε και την… ηλικία της!

-Ιδού τι έγραψε η ίδια, συνοδεύοντας το σχόλιό της και με μια φωτογραφία με την γενέθλια τούρτα της:

«29.. και 7 ημερών λοιπόν.!

Περίεργη χρονιά. Κάπου διάβασα κάτι όμορφο.. " αρκεί μονάχα να είσαι καλά στην υγεία σου. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις. Μην ξεχνάς πως έχεις την δύναμη να ελέγξεις κάθε κατάσταση που η αντιμετώπιση της εξαρτάται από εσένα."

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.. Ο Θεός του κόσμου να σας έχει καλά.

Thank you @helene_di_».

……


*Με τις Ελληνικές ομάδες και τα αποτελέσματα που έφεραν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα «έβαλε» πάλι ο Δημήτρης Πετρόπουλος γράφοντας το παρακάτω σχόλιο:

«Πάλι θαύμασα τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Χάρμα. Μαρσέιγ - Ολυμπιακος 2-1.

ΑΕΚ-Μπαργκα 2-4. Ομόνοια-ΠΑΟΚ 2-1.

Άραγε γιατί παίζουν στην Ευρώπη? Για Β εθνική είναι».

……

*Από την άλλη, ο Μπάμπης Κυρλίδης δημοσίευσε χθες στο facebook ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το πλούσιο αρχείο του και συγκεκριμένα το φύλλο αγώνος του ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός (5-2) από τις 14 Δεκεμβρίου 1991!

-Διαβάστε παρακάτω τις συνθέσεις των δυο ομάδων που δημοσίευσε ο Μπάμπης:

«Α' ΕΘΝΙΚΗ 1991-1992

ΑΟ ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-2

Ξάνθη: Γεωργούσης, Αλαβάντας, Κεχαγιάς, Κωνσταντινίδης, Κωστένογλου, Ουζουνίδης, Σάντρο, Καρλάο, Χαλκίδης (74' Χατζημωυσιάδης), Τζάτζος, Μαρτσέλο (78' Μαλούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ταληκριάδης, Παχατουρίδης (35' Βλάχος), Καραταϊδης, Χριστοδούλου, Χατζίδης, Τσαλουχίδης, Κωφίδης, Τσιαντάκης (64' Σαββίδης), Αναστόπουλος, Καραπιάλης, Βαϊτσης».

……


*Απίστευτα και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα πεντανόστιμα γλυκά μπορείτε να βρείτε στο ζαχαροπλαστείο «Τζούκας» στην Ξάνθη για τις εορτές των Χριστουγέννων που έρχονται!!!

Μην χάνετε χρόνο, επισκεφθείτε άμεσα το ζαχαροπλαστείο «ΤΖΟΥΚΑΣ» επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου 25 ώστε να προμηθευτείτε τα γλυκά των Χριστουγέννων να μοσχομυρίσει το σπίτι σας ή καλέστε στο 2541028181

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια δυσάρεστη είδηση.

-Την αγαπημένη της γιαγιά έχασε χθες η Ρία Γκλαβίνη και την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτησή της στο facebook, γράφοντας:

«Η γιαγιά μας σήμερα έκανε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής της!… και το τελευταίο. Γιατί από σήμερα θα ζει στα παλάτια του Ουρανού. Θα ξεκουραστεί πια γιαγιά.. Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά.

Θα μας λείψεις,  Θα μας λείψει το γλυκό σου το χαμόγελο, τα λίγα αλλά γεμάτα αγάπη λόγια που μας έλεγες. Καλό Παράδεισο, λατρεμένη μου γιαγιά. Θα σε θυμόμαστε, πάντα, αγαπημένη μας!!! Κάθε φορά που ακούω τη λέξη «γιαγιά», στα χείλη μου κρεμιέται το πιο ζεστό κι αγαπησιάρικο χαμόγελο. Γιατί η γιαγιά μας ήταν η πρώτη κολλητή που κάναμε στα πιο αθώα μας χρόνια!!!».

-Ρια, τα συλλυπητήρια και από εμένα.

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »