*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Γόβα-στιλέτο! Όταν το «χιούμορ» μαστιγώνει την υποκρισία…μέσα από λίγες λέξεις χωρίς σελοφάν..! Τα παντελόνια που φοράς...να τα τιμάς!

07 Δεκεμβρίου


Η Όλγα Θεραπίδου -με καταγωγή απο τη Σταυρούπολη αν δεν κάνω λάθος- μου ήταν πάντα συμπαθής κι ας την συνάντησα 1-2 φορές όλο κι όλο στο σούπερ μάρκετ συνοδευόμενη από το σύζυγό της Μιχάλη Πουσπουρίκα, πολιτευτή της Ν.Δ, Πρόεδρο στο Χατζιδάκειο και γενικό διευθυντή στο Γηροκομείο της Μητρόπολης. 

Ένα απο τα ΔΗΜΟΣΙΑ δηλαδή πρόσωπα με πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ξάνθη, χάρις στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, στον Μητροπολίτη μας και φυσικά στη σημερινή "παρέα" του Δήμου Ξάνθης. 

Ήθος, επιστημονική κατάρτιση και σοβαρότητα. Μερικά από τα στοιχεία της έντονης προσωπικότητάς της Όλγας Θεραπίδου, που κατέχει πρωτεύοντα ρόλο και στο Δήμο Ξάνθης, χωρίς όμως να προκαλεί επιδιώκοντας  το έργο της πρώτα να το καταξιώσουν οι πολίτες και μετά οι υπόλοιποι...

Αυτό που δεν γνώριζα ήταν το άπαιχτο χιούμορ της. Καθώς μέσα σε 4 εικόνες και 4 σχόλια στο fb, «μαστίγωσε» την …υποκρισία των «δήθεν»…που εύκολα για να «ευχαριστήσουν» το σύστημα που «βολεύει» τα συμφέροντά τους, καθυβρίζουν αυτούς που κάνουν τις ρήξεις, διότι «ενοχλεί» τον καθωσπρεπισμό τους!

Δεν ξέρω ειλικρινά αν όλα εδώ πληρώνονται…Ο χρόνος δικαιώνει την αλήθεια. Ωστόσο μ’ αρέσουν οι γόβες-στιλέτο! 

Και ειδικά όταν τις φοράνε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και γοητεία …χωρίς να είναι «περιτυλιγμένες» με σελοφάν!

Και το story από το fb που έκανε είπε πολλά μπράβο στην εξαιρετική Όλγα…έστω κι αν αυτά δεν συνοδεύονταν απο like...







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »