*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

H 19χρονη Αλεξάνδρα απο τη Ξάνθη, "ξέσκισε" στο «The Voice of Greece»! Φοβερό το ημερολόγιο του Τσορλίδη!

23 Νοεμβρίου

*Μετά την Ίρις Μούτους, άλλη μια Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «The Voice of Greece» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή 22 Νοεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ!

Πρόκειται για την 19χρονη Αλεξάνδρα Καμινίδου που ανέβηκε στη σκηνή των blind auditions και από τις πρώτες νότες κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες αφού οι κριτές κατάλαβαν πόσο ταλέντο έχει.

Αν και κατάγεται από την Ξάνθη, στα 12 της έφυγε με τους γονείς της στη Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον και μόλις πριν από έναν μήνα γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη όπου και έδωσε εξετάσεις για να περάσει στην Ιατρική. Αν τα καταφέρει, όμως, στο τραγούδι είναι αποφασισμένη να την παρατήσει για το πάθος της στη μουσική.

Εξαιρετικά προικισμένη με φωνή που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη χροιά της διάλεξε να τραγουδήσει το Call Out My Name του The Weekend και να ταξιδέψει όσους την άκουσαν.

Οι κριτές κατενθουσιάστηκαν και γύρισαν τις καρέκλες τους σε απαρτία.

Χωρίς ολιγωρία άρχισε το παιχνίδι της διεκδίκησης με τον έναν μετά τον άλλο να τη διεκδικούν σθεναρά για να μπει στην ομάδα τους.

Εκείνη πήρε την απόφασή της και διάλεξε για coach την Έλενα Παπαρίζου.

……

*Εκείνη όμως που έκλεψε την «παράσταση» η γιαγιά της Αλεξάνδρας η οποία την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή.

Για να κάνει περήφανη τη γιαγιά της, η οποία τη στηρίζει στο όνειρό της ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι, ήρθε στο Voice η Αλεξάνδρα Καμινίδου, που μεγάλωσε στη Γερμανία, ωστόσο πλέον ζει στην Ξάνθη.

Διαγωνιζόμενη στο Voice συνοδευόταν, εκτός από τον αδελφό και τη φίλη της, αλλά και από την… μάνατζέρ της, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα, καθώς ήταν η… γιαγιά της και όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιανός, είναι μια γιαγιά… μάναντζερ.

Η Αλεξάνδρα χάρη στην γιαγιά της έχει πάρει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ ανάμεσα σε αυτά και στο San Remo για μικρούς καλλιτέχνες αλλά και στην Βουλγαρία, όπου πήρε την πρώτη θέση.

……


*Ο Τάκης Αλεξούδας ενημερώνει τον κόσμο ότι το κατάστημα «Ελιξήριο» της συζύγου του Βάνας, έχει «
BLACK FRIDAY» όλη την εβδομάδα σε συγκεκριμένα προϊόντα!!!

-Όσοι ενδιαφέρεστε, σπεύσατε γιατί θα… εξαντληθούν!

……


*Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν στο σπίτι τους οι Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου γράφοντας μάλιστα και το ακόλουθο μήνυμα αισιοδοξίας στο
facebook για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε αυτή την περίοδο:

«Σε μια εμπόλεμη κατάσταση τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά αλλά πάντα μέσα στη ψυχή μας θα υπάρχει αυτή η νότα χαράς αυτές τις άγιες ημέρες που θα έρθουν...

Μείνετε ασφαλείς μείνετε σπίτι για να καταφέρουμε όλοι μαζί να μετατρέψουμε αυτή τη κατάσταση και να μιλάμε για ένα μακρινό όνειρο που ήταν και πέρασε...».

……


*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον Αναστάσιο Τσορλίδη ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη μας ενημερώνει, μέσω
facebook με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ότι κυκλοφορούν τα ημερολόγια των Xanthifans!

-Απολαύστε τον:

«Έλααααα... όχι μόνο λόγια και πράξεις !!!!

Κυκλοφόρησαν τα νέα φανταστικά ημερολόγια των #XanthiFans και ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ όσοι στηρίζουμε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά κι αυτά τα παιδιά που όλα αυτά τα χρόνια με τη σειρά τους "τρέχουν" για την ΑΟΞΑΡΑ ΜΑΣ είτε σε εντός είτε σε εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα πολλές φορές σε ακατάλληλες καιρικές συνθήκες να πάρουμε το λιγότερο από 3 !!!!

Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε και την κάρτα μέλους των XanthiFans

Πληροφορίες στον Ηλίας Κεμιλίδης

ΑΟΞΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »