*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Με δική μου προφορική εντολή, έκλεισε ο δρόμος προς τη Παλιά Πόλη! Ποιοί αποχώρησαν απο το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης!!!

17 Σεπτεμβρίου


*Ρωτούσε ο «Μαχητής» στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 με αφορμή το κλείσιμο του δρόμου μπροστά από το μαγαζί του στην Παλιά πόλη.  
-ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Είναι υπεράνω των Νόμων ο Τσέπελης, κάνει ότι θέλει και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι... πάντες;
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ενώπιον όλων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ο ίδιος ο Δήμαρχος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον όλων  των παρόντων δημοτικών συμβούλων!
-Με δική μου ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ έκλεισε ο δρόμος! Αναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ!
-Κύριοι Εισαγγελείς; Ο Νόμος Τσέπελη δηλαδή ΥΠΕΡΑΝΩ όλων; Και της….νομιμότητας;
…..

*Και στο δια ταύτα
Με προφορική εντολή του ιδίου του Δήμαρχου Τσέπελη (σ.σ. Οπως τις παράνομες απευθείας αναθέσεις που έδινε επί Λάκη Στυλιανίδη στο υπόγειο πάρκινγκ), έκλεισε ο δρόμος προς την Παλιά Πόλη απο αρχές Αυγούστου 2020. Το κίνητρο; Μα να ...οικονομήσει πρώτα το δικό του μαγαζί που έβγαλε τραπεζάκια και στο δρόμο...και μετά και κάποιων άλλων επιχειρηματιών!
(σ.σ. Κι όταν στο συγκεκριμένο σημείο, απαγορεύεαι να βάλει κανείς τραπεζοκαθίσματα και γι' αυτό έκλεισαν το μαγαζί τους Δαργανάκης και Ντορόζ....ακριβώς απέναντι!)
.....
Απίστευτο λοιπόν αλλά αλλά και αληθινό. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης), στην συζήτηση που έγινε εκτός ημερήσιας διάταξης για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ θέμα του κλεισίματος τοι δρόμου!!!
Μετά απο τις ερωτήσεις που κατέθεσαν οι παρατάξεις Λύρατζη, Παπαχρόνη και Γιώργου  Χατζηθεοδώρου. 
.... 
Μάλιστα όπως είπε ο Τσέπελης, «επικοινώνησε προφορικά ο ίδιος με τον Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης κ.Πούλιο και του είπε ότι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο ίδιος την ευθύνη» για το κλείσιμο του δρόμου, κάτι που επανέλαβε και στο σώμα!!!
Μόνο που ΓΡΑΠΤΗ απόφαση της Τροχαίας Ξάνθης δεν υπάρχει! Απλά "νομιμοποίησε"  την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του  Τσέπελη, χωρίς να παρέμβει!  Μήπως εκθέτει τον Διοικητή Τροχαίας ο Δήμαρχος Τσέπελης; Ή δεν το έχει καταλάβει...ακόμη;
.......

*Ακολούθησε η έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ανταμποήφη ευθέως να τον κατηγορεί ότι «έκλεισε το δρόμο για να ευνοήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα δηλαδή το μαγαζί του…», γεγονός που φαίνεται βέβαια και από τις νησίδες δίπλα στα τραπεζοκαθίσματά του που βρίσκονται στο δρόμο…! 
Εκνευρίστηκε εκεί ο Δήμαρχος Τσέπελης....αλλά μέχρι ένα σημείο το αποδέχτηκε!  Δεν μπορούσε άλλωστε να κάνει κι αλλιώς...
.....
Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Βασίλη Παπαδόπουλο (κάτοικο της Π. Πόλης), που όταν άκουσε τον Τσέπελη να επικαλείται την απόφαη του Δ.Σ. του 2016 που άλλα λέει φυσικά, του είπε επί λέξει, 
«Εγώ είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος….Θίγεις την αξιοπρέπειά μου με τα ψέματα που λες για την Παλιά Πόλη και την απόφαση που επικαλείσαι και που πουθενά δεν μιλάει για κλείσιμο δρόμου….Κάτσε μόνος σου λέγε ότι θέλεις!» 
Αλλά δυστυχώς δεν είχε καμιά στήριξη απο τους λοιπούς "Παπαχρόνηδες"!!!!
......
*Η συνέχεια; Ο πρώτος σε σταυρούς  δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από τη συνεδρίαση, διαμαρτυρόμενος για τα ψέματα του Δημάρχου Ξάνθης που ομολόγησε επίσης ότι, «δεν έχει γραπτή απόφαση του Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης κυρίου Πούλιου να του δίνει άδεια να κλείσει το δρόμο…»!!! 
Μόνο που και κατά την αποχώρησή του και πάλι οι Παπαχρόνηδες δεν τον στήριξαν...Όπως κι ο Δημαρχόπουλος βέβαια!! Περίερη για μια ακόμη φορά η στάση του Μπάμπη!! Φοβάται τίποτα; Τον κρατάνε στο χέρι;
….
*Τα ψέματα όμως του Δήμαρχου Τσέπελη για το κλείσιμο του δρόμου αλλά και το ότι δεν απάντησε ακόμη στην ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους» Σάββα Μελισσόπουλου για τους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες του, είχαν ως αποτέλεσμα να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ σύσσωμοι...
Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη και ΞΑΝΘΗ για όλους του Σάββα Μελισσόπουλου!!!  
Αντίθετα έμεινε παρόντες οι "4" Παπαχρόνηδες, αγκαζέ με την παράταξη Δημαρχόπουλου, προφανώς για να "περάσουν"  την αγορά απο το Δήμο Ξάνθης με εισήγηση Φανουράκη, του ακινήτου Στέλιου Γουναρίδη στη Χρύσα! Με τον χαρακτήρα της....μοναδικότητας του Ακινήτου σύμφωνα με την εισήγηση του Φανουράκη!!!
(σ.σ. Αλήθεια ο κολλητός τους Δημήτρης Μπένης, τι άποψη έχει επ' αυτού; Μπορεί να μας την πει δημόσια; Περιμένουμε με αγωνία...!)
.....
Αποτέλεσμα; Τελικά να παραμείνουν στην αίθουσα οι δημοτικοί σύμβουλοι του Τσέπελη, του Δμαρχοπουλου (λέτε να πάει τελικά φυλακή ο Μπάμπης, νωρίτερα απο κάποιους άλλους;), οι τρεις του Γ. Χατζηθεοώρου και οι τέσσερις του Παπαχρόνη (Παπαχρόνης, Χ. Διαφωνίδης Τσακιρίδης και Δημοσθένης Γεωργιάδης) ...που άδειασαν εν ψυχρώ τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλου!!!
Ο οποίος μετά την ΑΗΔΙΑ που ένοιωσετο βράδυ της Τρίτης, δεν αποκλείω ακόμη και να ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΗΘΕΙ!!!  
Υπερασπίζοντας την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τουλάχιστον! Γιατί το ψέμα έχει όρια...
…..
*Ερώτημα κρίσεως. Αν δεν κάνω λάθος Δαργανάκης, Ντορόζ κλπ άφησν το μαγαζί τους στην πλατεία ΑΝΤΙΚΑ γιατί τους απαγόρευσαν να βάζουν ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ  στο δρόμο!
Ο Τσέπελης και κάποιοι άλλοι, πως βάζουν τώρα ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ κυρία Βασιλούδη και κύριε Γιάννη Ζερενίδη; Βρε ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ  όλοι μαζί, δεν το καταλαβαίνετε;
....
*Σημειώνω φυσικά ότι μετά τις εξελίξεις αυτές απέσυρε το θέμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Στέλιου Γουναρίδη για το ακίνητό του, ο Φανουράκης βλέποντας οτι δεν μαζεύονται οι 27 ψήφοι για την αγορά!
Υπενθυμίζονας οτι η υπόθεση του ακινήτου του Στέλιου Γουναριδη στη Χρύσα, εκκρεμεί επί αντιδημαρχίας Δημήτρη Μπένη, επί Λάκη Στυλιανιδη ακόμη...!
......
*Μάλιστα όταν ο Στελιος Γουναρίδης διαχώρισε τη θέση από τον Δημήτρη Μπένη στηρίζοντας στις ψηφοφορίες την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης είχε δεχτεί προσωπικές επιθέσεις ότι «του υποσχέθηκαν θα του λύσουν το συγκεκριμένο θέμα και γι’ αυτό διαφοροποιήθηκε από την παράταξη με την οποία είχεεκλεγεί!"
......
*Και μια ακόμη αποκάλυψη....Την Τετάρτη  Τσέπελης και Στέλιος Γουναρίδης πήγαν για καφέ σε….γνωστό καφέ της οδού Μιχαήλ Βόγδου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διερχόμενοι πολίτες όταν τον είδαν, του επετέθησαν δριμύτατα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλης και ιδίως με το θέμα των σκουπιδιών και των αδέσποτων….Το περίεργο της υπόθεσης; Δεν κάλεσαν και τον Δημαρχόπουλο!
Κι έπεται φυσικά και συνέχεια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »