*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Ο Κώστας Τριανταφυιλλίδης, ο Δημήτρης Φελεκίδης και το "σνομπάρισμα" της Ροφαέλας! Ο Ντελή του Τσέπελη...ξαναχτύπησε στα τούρκικα!

11 Σεπτεμβρίου
Στο μνημόσυνο του Αείμνηστου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγγά, παραβρέθηκαν σύσσωμοι «Ψευτομουφτής» Ξάνθης, Τούρκος Πρόξενος αλλά και πολλοί «τουρκο» Δήμαρχοι! Και φυσικά πρώτος και καλύτερος ο... «φιλέλληνας»... αδελφός του Τσέπελη...Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν! Που έκανε και σχετική ανάρτηση στα... ΤΟΥΡΚΙΚΑ φυσικά!
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Κλειστά τα 6 από τα 37 ξενοδοχεία στην Ξάνθη – Υπολειτουργούν τα μισά – Δεν απολύσαμε υπαλλήλους…
(Από τις δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλου)
-Δηλαδή πόσους είχες και... δεν απέλυσες κανέναν εργαζόμενο κύριε Πρόεδρε;  Και... πριν ή μετά την αναστολή;
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδα το μεσημέρι της Τρίτης τον Δημήτρη Μπένη να επιστρέφει στη Ξάνθη και στη «Στροφή» του Μάκη Τοπαλίδη και απλά διερωτήθηκα μια τόσο καλά περνάνε και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα…
Δεν θα έπρεπε ως φανατικός υποστηριχτής του Τσέπελη και επικεφαλής δημοτικής παράταξης να βγάλει μια ανακοίνωση για να τον συγχαρεί για τον ένα χρόνο της θητείας του ως Δήμαρχος;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις Βολίδες για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη)
-Δημήτρη κάλιο αργά… παρά ποτέ! Βγάλτο σήμερα... Και βάλε και κανένα «αρχαίο» να ικανοποιηθεί και ο  Φανουράκης…

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Φίλος μου εξακολουθεί να είναι (αυτό πιστεύω τουλάχιστον...) ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρη, αλλά η χθεσινή του ανάρτηση με μπέρδεψε, γιατί άλλα υποστηρίζει αυτός και άλλα...!
Ο κολλητός και φίλος του Μιχάλης  Αμοιρίδης που προσπαθεί με το «ζόρι» να χρεώσει την ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ  στον Αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη κι έχει καταντήσει δυστυχώς «γραφική» αυτή η ιστορία...όπως και ο ίδιος...δυστυχώς!
Αφού το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ούτως ή άλλως σε κάποια φάση θα έρχονταν στη Θράκη και στη Ξάνθη φυσικά. Και καλώς ή κακώς....έρχεται επί Χρήστου Μέτιου και λογικό είναι να πανηγυρίζει!
.......
*Τι ανέφερε η χθεσινή ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη; Την φιλοξενώ στη στήλη μου αυτούσια:
«Οι πρωτες συνδεσεις των νοικοκυριων με φυσικο αεριο στην Θρακη αν τελικα γινει (?) το εργο θα πραγματοποιηθουν το 2023 - 24
Η χθεσινη αναγγελια του ειναι η εκτη απο το 2015. Εως το 2025 περιμενετε αλλες δεκα πεντε ανακοινωσεις. Στην δευτερη ανακοινωση του 2016 διευκρινιζοταν και ποιες ηταν οι πηγες χρηματοδοτησης (Τρεις ηταν ) Ισχύει?
Το χρονοδιάγραμμα ως αποψη για το 2024 το υποστήριζα απο τοτε. Για αυτο και δεν... ημουν αρεστος...».
-ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΣ Κώστα Ζαγναφέρη σε ποιους; Και γιατί δεν μιλάς με ονόματα και μιλάς και πάλι με γρίφους;
Πέστα και μια φορά έξω από τα δόντια...
......
*Διευκρίνιση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης απουσίαζε από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΦΜ στο Νοσοκομείο Ξάνθης για καθαρά προσωπικούς και αρκετά σοβαρούς λόγους. Και αυτή η ιστορία, σε καμιά περίπτωση δεν συνδέεται με την εκεί παρουσία του Δημήτρη Γαλανόπουλου και του Κώστα Κουρτίδη.
......
*Από την άλλη, περιμένω βέβαια την απάντηση της Διοικήτριας γιατί δεν ενημέρωσε και δεν ήταν παρόντα στην επίσκεψη του Περιφερειάρχη, τόσο ο Αντιπρόεδρος Κώστας Τριανταφυλλίδης, όσο και ο Δημήτρης Φελεκίδης.
Κι άντε ο πρώτος -που ήταν ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ξάνθη- πάει και λέει...
-Ο δεύτερος που είναι και κουμπάρος του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη να μη προσκληθεί...! Όπως δεν προσκλήθηκε(και κακώς βέβαια....)  και ο γενικός διευθυντής του Γηροκομείου Ξάνθης Μιχάλης Πουσπουρίκας, WHY;  Δ
......
-Μονοπώλιο» δηλαδή ήθελε στην αίθουσα συσκέψεων τον Μέτιο η κυρία Έλενα  Ροφαέλα;
Ή επειδή προφανώς έμαθε ότι Κώστας Τριανταφυλλίδης και Δημήτρης Φελεκίδης δεξιά και αριστερά εκφράζουν παράπονα για τις συμπεριφορές της, γι’ αυτό και δεν τους προσκάλεσε;;;  Και την ώρα μάλιστα που μέχρι τώρα και οι δυο λέγανε ...ΝΑΙ σε όλες  τις αποφάσεις της;
Ειλικρινά περίεργο μου φαίνεται..
......
*Δημήτρης Φελεκίδης που δυστυχώς, εζυγίσθη, εμετρήθη και εβρέθη ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ  των περιστάσεων...! Και καταλαβαίνει τι εννοώ... και απλά να μην αγχώνεται, γιατί και δεν ξεχνώ!
(σ.σ. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Μπάμπης Ευστρατίου για τον εν λόγω κύριο μου έλεγε τα καλύτερα λόγια...! Λόγια... Λόγια... Λόγια!).
……
*Κι ένα μικρό σχόλιο. Δικηγόρος του Νιχάτ Χότσικα αν θυμάμαι καλά, ήταν ο Δημήτρης Σαλτούρος. Γιατί στη συνέντευξη ήταν άφαντος από τη συνέντευξη τύπου της ΟΙΕΛΕ!
(σ.σ. Αλλά τι την ψάχνουμε...Εδώ αμφιβάλω αν στις Εθνικές εκλογές του 2019 τον στήριξε το ελάχιστο έστω...ο θείος του ο Παντελεήμων. Μόνο οι μαλ...σαν κι εμένα...! Μια ζωή έτσι την "πατάνε"...! 
.....
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αφού επί μήνες ο Τσέπελης "απέκλεισε" παντελώς την αντιπολίτευση του τα όσα "διέπραξε" στην περιβόητη "αποθήκη" του Παπαβραμίδη, σήμερα Παρασκευή καλεί Μελισσόπουλο, Λύρατζη, Δημαρχόπουλο, Γιώργο Χατζηθεοδώρου, Παπαχρόνη αλλά και Μιχάλη Πουσπουρίκα  για...ενημέρωση στο Δημαρχείο για Γηροκομεία κλπ  ζητώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό...νομιμοποίηση !!!  

Εισαγγελική παρέμβαση για την υγειονομική βόμβα που λέγεται Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο και τον Νικάτ Χότσικα, ζήτησε η ΟΙΕΛΕ!
Εισαγγελική  παρέμβαση ​για  τη λειτουργία του μειονοτικού Γυμνασίου -Λυκείου Ξάνθης με 35-40 μαθητές στοιβαγμένους ανά τάξη και απαράδεκτες  συνθήκες που δεν εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, ζήτησε χθες στη συνέντευξη τύπου στο εργατικό κέντρο, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, χαρακτηρίζοντας το σχολείο «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ»!
Παρά κατήγγειλε όμως και την άρνηση της Διοίκησης του Μειονοτικού Γυμνασίου –Λυκείου Ξάνθης για την επιστροφή του εκπαιδευτικού μαθηματικού Νιχάτ Χότσικα που ενώ δικαιώθηκε και από τα δικαστήρια και υπάρχει και επιστολή της Β’θμιας εκπαίδευσης, Καρά Αχμέτ και λοιποί της μειονότητας αρνούνται την επιστροφή του, θεωρώντας τον....Γκιουλενικό, κάτι που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο ίδιος!!
Χθες λοιπόν η ΟΙΕΛΕ στη Ξάνθης, καταδίκασε την έλλειψη πολιτικής βούλησης του Υπουργείου Παιδείας και ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για το παραπάνω θέμα.
-Θα υπάρξει; Γιατί  και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης ζήτησε εν μέσω πανδημίας την αυτεπάγγελτη παρέμβαση των Εισαγγελέων Ξάνθης για το «δίδυμο» Τσέπελη - Φανουράκη... αλλά όπως μου είπε ο ίδιος, δεν «κουνήθηκε φύλλο»...! Λέω...



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »