*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

Δώσε ονόματα Πάνο Αμβροσιάδη για τη..."βόμβα' σου! Τι συμβαίνει με τους ελέγχους στη παραλία Μυρωδάτου;

07 Αυγούστου
ΠΟΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
Δεν ξέρω ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο, από το Μυρωδάτο όμως μου ήρθαν πολλά παράπονα για τη στάση της Αστυνομίας που λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά σε σχέση με το beach bar Ακρωτήρι.
Φυσικά ερευνώ την καταγγελία να δω τι ακριβώς συμβαίνει κι αν πράγματι υπάρχει «κυνηγητό» του συγκεκριμένου μαγαζιού από ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του και θα επανέρθω στο παραπάνω θέμα…
Δεν είναι όμως δυνατή η οποιαδήποτε στοχοποίηση του οποιοδήποτε μαγαζιού. Και ιδιαίτερα αν όλα γίνονταν για να ευνοηθούν κάποια άλλα beach bar…!
(Σ.Σ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις…Στο Ακρωτήρι beach bar δεν έχω πάει ούτε μια φορά….θα πρέπει όμως να μην αδικείται κανείς μαγαζάτορας. Και ειδικά τώρα με την κρίση…και εν καιρώ πανδημίας))

ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΟ ΑΜΠΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ… "ΒΟΜΒΑ"!

Καλέσαμε για μια ακόμη φορά στο φύλλο της Πέμπτης τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Πάνο Αμβροσιάδη να ΔΩΣΕΙ ονόματα για την περιβόητη «ατασθαλία» που ξεκίνησε από τις 130.000 ευρώ έχει όμως κατέβει ήδη στις 65-68.000 ευρώ και πιθανόν να κατέβει κι άλλο…
Κι αυτό γιατί «τίποτα» δεν κουκουλώνεται! Και μπορεί ναι μεν να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο το περιβάλλον του Πάνου Αμβροσιάδη που στηρίζεται και από τη Φένια Τσαγκάλα, ωστόσο εμείς έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ!!!
Εδώ και τώρα να λάμψει η αλήθεια!
Αλλά και να μην πιάνει η «μπόρα» και ανθρώπους ή υπαλλήλους που δεν φταίνε!
(σ.σ. Αληθεύει κύριε Αμβροσιάδη ότι στη συγκεκριμένη ατασθαλία που κρατάει επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη ακόμη, εμπλέκονται και πρώην Αντιδήμαρχοι; Και μπορείτε βέβαια να μας πείτε, τι είδους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ θέλεις να στηρίξεις και τον τελευταίο καιρό το πρώην Ορφανοτροφείο έχει γίνει και πάλι...ξέφραγο αμπέλι και ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν κλείνουν οι "πόρτες"; Τι είδους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κύριε Αμβρσοάδη;)

ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το ερευνώ φυσικά το θέμα μετά τις φωτογραφίες που μου έστειλαν και σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχω ότι «τα βράδια κλείνουν το δρόμο προς την Π. Πόλη», για να ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ συμφέροντα συγκεκριμένου καφέ μπαρ συμφερόντων του νυν Δημάρχου Ξάνθης  Μανώλη Τσέπελη και απλά θα ρωτήσω την Υπηρεσία Αδειοδότησης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και μαγαζιών Γιάννη Ζερινίδη.
Πάρθηκε απόφαση να κλείνει ο συγκεκριμένος δρόμος από το Δήμο Ξάνθης. Κάτι που συμβαίνει από την περασμένη Δευτέρα; Ή απλά ο κύριος Τσέπελης κάνει ότι θέλει με αποκλειστικό στόχο να εξυπηρετήσει τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ του συμφέροντα.
Περιμένω λοιπόν την απάντηση και από την αρμόδια υπάλληλο κυρία Βασιλούδη…
Διότι αρχίζει πλέον και παραγίνεται αυτή η ιστορία..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »