*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

Έντονος ανταγωνισμός μεταξύ Φανουράκη-Ιπποκράτη Καμαρίδη στις....απευθείας αναθέσεις!

07 Αυγούστου

*Φαίνεται πως κάποιοι Αυτοδιοικητικοί ανακάλυψαν εν καιρώ πανδημίας, την  ….«κότα με τα χρυσά αυγά» με τις απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ!!! Για δήθεν…κατεπείγοντες λόγους, που προκαλούν πλέον μόνο γέλια!
(Σ.Σ. Δέκα άτομα στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και δεν μπορούν να βρουν μια αίθουσα να συνεδριάσουν, γιατί ο γιατρός θέλει να «περνάει»  τις απευθείας αναθέσεις του χωρίς καμία αντίδραση και επιμένει 31 Ιουλίου (!) σε δια περιφοράς...συνεδριάσεις!)
…..
*Φυσικά κάποια στιγμή αναγκαστικά οι Εισαγγελείς και η Αποκεντρωμένη θα ασχοληθούν με αυτές τις σκανδαλώδεις περιπτώσεις, διότι μιλάμε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος αφού με ιδιαίτερα υψηλές τιμές ήδη προμηθεύτηκε η ΔΕΥΑΞ με απευθείας αναθέσεις, τηλεφωνικό κέντρο, κατασκευή ιστοσελίδας και τώρα...συναγερμός!! Μιλάμε για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!
....
*Ήδη βοά η πιάτσα με την απληστία ορισμένων αυτοδιοικητικών, που «βιάζονται» με δια περιφοράς συνεδριάσεις….να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες απευθείας αναθέσεις!
Προφανώς για να βγάλουν την…. «χασούρα» κάποιων παλιών «ιστοριών» και μάλιστα χωρίς ….ταλαιπωρία!!! Και το βασικότερο; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ!
(Σ.Σ. Ο Φάνης Παπαδάκης στην Κρήτη, ο Σάββας Μελισσόπουλος στις βαπτίσεις, η Παυλίδου στα «χαμένα» κι ο Σδρέβανος στον κόσμο του!)
…..
*Τι σημαίνει απευθείας ανάθεση βέβαια, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, η κατάσταση ωστόσο ειδικά εδώ στη Ξάνθη, έχει εκτραχυνθεί τελείως. Κοινώς έχει χαθεί η μπάλα…
Με την αντιπολίτευση απλά να…παρακολουθεί τις εξελίξεις! Είτε υπάρχει δηλαδή, είτε δεν υπάρχει είναι το ίδιο και το αυτό…
Καθότι όπως πολύ σωστά είπε και ο Λύρατζης, τώρα...ξεκουράζεται!!! Σωστός...! Αρκετά καταπονήθηκε ο άνθρωπος να αποδείξει στο fb ότι ο Φανουράκης που τον λέει.... «απατεώνα» λόγω της Αναπτυξιακής, είναι περισσότερο..... «απατεώνας» από τον ίδιο, λόγω της.... «γριούλας» και της «θητείας» του στα Καρναβάλια του 1.160.000 ευρώ!!!
…..
*Βέβαια γι’ αυτό κι έχουν αποθρασυνθεί τελείως και πολλά παλιά αλλά και νέα λαμόγια της πολιτικής τόσο εγχώρια όσο και πανελλήνια…θεωρώντας ότι εσαεί θα έχουν ατιμωρησία!
Καθότι στην Ελλάδα σπανίως....τιμωρούνται τα...ΛΑΜΟΓΙΑ! Είδατε κανέναν άλλον πλην του  Παπαγεωργόπουλου, του Τσοχατζόπουλου και ολίγον του Παπαντωνίου;
....
*Κι όσο για τους εγχώριους; Μα  με όποιον δάσκαλο (λαμόγιο…) καθίσεις, τα ίδια θα κάνεις! Τα έλεγα εδώ και χρόνια, οπότε αδίκως τα βάζετε μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα!
…..
*Και κλείνω με το μεγάλο ερώτημα. Για να δούμε στο τέλος της χρονιάς, το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων (σε χρήμα εννοώ κι όχι σε ποσότητα), ποιος θα αναδειχτεί ο κορυφαίος των απευθείας αναθέσεων!
Ο Μανώλης Φανουράκης ή ο ...Ιπποκράτης Καμαρίδης;
Καθότι Ηλίας Ασκαρίδης (Γιορτές Π. Πόλης, Ξανθιώτικο Καρναβάλι, Μουσικό Φεστιβάλ)  και Πάνος Αμβροσιάδης...ήδη έχουν μείνει πολύ πίσω…!
…..
*Τώρα πως γίνεται η Φένια Τσαγκάλα να θεωρεί τον Πάνο Αμβροσιάδη ως τον έντιμο των…εντίμων, αλλά να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ φαρδιά πλατιά τις απευθείας αναθέσεις του γιατρού στη ΔΕΥΑΞ μολονότι ακόμη και ο Μούρκας ψηφίζει λευκό…
Ε, Φένια είναι αυτή…
...
Θα νοιώθει ακόμη συγκινημένη γιατί ο «εκλεκτός» της Πάνος εν καιρώ πανδημίας, μοίρασε στα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης από ένα γαλατάκι, ένα γιαουρτάκι και... 100 γραμμάτια κασέρι!  Χωρίς τσίπα και ντροπή...! 
.....
*Κι ένα θετικό πάντως  για τον Πάνο Αμβροσιάδη που κάνει συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου κανονικά και με παρόντα τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κι όχι δια....περιφοράς όπως ο γιατρός στη ΔΕΥΑΞ!!! 
(σ.σ. Κι όσο για την .."ατασθαλία"; Στην αρχή ήταν 130.000 ευρώ και μετά μειώθηκε στα...68.000 ευρώ όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου....Και στην όλη ιστορία είναι ανεμιγμένοι και πρώην αντιδήμαρχοι...αυτά προς το παρόν)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »