*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Αυγούστου

Το «μαγαζί» της …ΕΥΠ στη Θράκη, η χαριτωμένη κυρία Αγγελική και ο "έντιμος πατριώτης" Παναγιώτης Πεντζουρίδης.

11 Αυγούστου


-Την χαριτωμένη Αγγελική τη γνώρισα όταν κάποιο καλοκαιρινό απόγευμα ήρθε στα γραφεία του «Μαχητή» και μου…αυτοσυστήθηκε ως ..πράκτωρ της ΕΥΠ..!

-Και για  να είμαι ειλικρινής, «γοητεύτηκα» περισσότερο με την εμφάνιση και το στυλ της, -ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει έναν θηλυκό Τζέιμς Μποντ με ακαμάχητα μάτια- μιλήσαμε για λίγα λεπτά… επειδή ως συνήθως εκείνη την ώρα ήμουν foul time να κλείσω το «Μαχητή» και ανανεώσαμε  το ραντεβού μας για…ούζο κάποια άλλη φορά..!  
……
-Δεν θα αποκαλύψω βέβαια ποιος ή μάλλον ποια μου την «κουβάλησε» στην εφημερίδα και την οποία εγκωμίαζε όλη την ώρα η εν λόγω κυρία- μου έκανε ωστόσο εντύπωση ότι μου ...αυτοσυστήθηκε τόσο άνετα ως…ΕΥΠ, γιατί θεωρούσα  για να είμαι ειλικρινής κάαπως ποιο «μυστήριους» τους άρρενες και γυναίκες ...Τζέιμς Μποντ
Τελικά έμεινε το …«μυστήριο», μέχρι που πληροφορήθηκα ότι ανάλογες επισκέψεις η συγκεκριμένη κυρία έκανε και σε άλλα δημοσιογραφικά γραφεία…
Μάλιστα στη Κομοτηνή, απέκτησε και….fun club σε σημείο που επακολούθησε -όταν κάποια στιγμή ο Ρουμπάτης (πρώην οτυ ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ)- την έβαλε στο περιθώριο…"εμφύλιος" πόλεμος ακόμη και πρώην....συνεταίρων στα ΜΜΕ!
Με αποτέλεσμα να επακολουθήσει ένας πρωτοφανής «εμφύλιος» και μέσα στην ΕΥΠ, καθότι η γοητεία της δύναμης, πάντα έκανε τους ανθρώπους να καβαλάνε το…καλάμι, διότι προφανώς δεν γνωρίζουν πως οι θέσεις αυτές είναι περιστασιακές και ανά πάσα στιγμή από το ζενίθ μπορεί να βρεθείς στο ναδίρ….
Ακόμη κι αν η «γοητεία» σου ξαπλώθηκε και στο διπλωματικό σώμα…καθότι το είχε και πρέπει να το ομολογήσουμε.... να "καψουυρεύει" τους άνδρες!
…..
*Και στο δια ταύτα. Η συγκεκριμένη λοιπόν κυρία, αφού η χάρη της έφρασε ακόμη και στου Μαξίμου μετά την αντιδικία της με τον Ρουμπάτη, καθώς με το που έγινε Πρωθυπυργός ο Κυριάκος, "μεαμορφωθηκε" σε "γαλάζια" αγωνίστρια,  στη συνέχεια αποδόθηκε σε έναν λυσσαλέο πόλεμο κατά των…»ανεμόμυλων» που θεώρησε ότι ζημίωσαν την «λαμπρή» καριέρα της στη Θράκη….
Αρχικά από ΜΜΕ της Κομοτηνής, στη συνέχεια κάποια της Ξάνθης μέχρι που πριν λίγο καιρό, επιτέλους "ανακάλυψε" τον….Π.Β.Π ή άλλως Παναγιώτη Πεντζουρίδη!
…..
*Ο οποίος Παναγιώτης Πεντζουρίδης κάνει «διπλή» καριέρα πλέον στη Κρήτη, τόσο προσωπική όσο και δημοσιογραφική, καθότι εκεί δεν τον έμαθαν ακόμη και μέχρι ένα σημείο το θράσος του είναι δικαιολογημένο, αφού όταν κάποιοι εκδότες με ρώτησαν  από το νησί, «τι μέρους του λόγου είναι ο εν λόγω κύριος….», αρκέστηκα στο να πω ένας «δυστυχής άνθρωπος που προσπαθεί να «μαζέψει» τα κομμάτια του, αφού όταν πήγε φυλακή για απάτες και πάλι είχα την ατυχή έμπνευση να τον δω με «συμπάθεια»…όταν τον ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ κυριολεκτικά οι πάντες!!! Και κυρίως οι επί χρόνια κολλητοί του!
…..
*Ο εξαίρετος λοιπόν Π.ΒΠ., που ζει πλέον στην Κρήτη, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του νησιού, επιχείρησε …come back στο προσφιλές του αντικείμενο, τα …«Εθνικά θέματα», τα οποία επί χρόνια και παντυδναμία ΠΑΣΟΚ-Σγουρίδη χρησιμοποιούσε πάντα ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ και με το αζημίωτο! 
Ενώ για ένα φεγγάρι διετέλεσε και γραφείο Τύπου του περίφημου Σινίκογλου με τα...πορτοκάλια, πάντα με το αζημίωτο φυσικά! 
.....
Βέβαια θα με ρωτήσετε –δικαίως- γιατί  όλος αυτός ο πρόλογος; Ώστε να ασχολούμαι με έναν άνθρωπο, που προσπαθεί να βρει τα «βήματά» του στη Κρήτη…Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ακόμη κι όταν βγάζει τρυφερές φωτογραφίες στο fb; 
......
Ο λόγος λοιπόν είναι απλός. Γιατί είχε το θράσος, στην προσπάθειά του να μας «αποδείξει» με το ζόρι ότι ο κόσμος της ΕΥΠ ειδικά εδώ στη Θράκη δεν ήταν καθόλου….»Αγγελικός» επί ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει στο στόμα του και τη Χρύσα Ούτση!

*Την αγωνίστρια Χρύσα Ούτση που ήταν η μόνη που τόλμησε επί ΣΥΡΙΖΑ να ορθώσει ΑΝΑΣΤΗΜΑ κόντρα στον πανίσχυρο βουλευτή του κυρίου Μετέ, Χουσείν Ζεϊμπέκ, τη Χρύσα που τόλμησε όχι μόνο να πάει στη κηδεία του 19χρονου άτυχου στρατιώτη στη Γλαύκη αλλά και να τα βάλει με τους πλέον σκληροπυρηνικοί της μειονότητας και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθη μόνη  της αν και γυναίκα. 
Και δεν ήταν η μοναδική φορά βέβαια που απέδειξε με το ξεχωριστό ήθος και την αγωνιστικότητά της ότι μπορεί να πει και το μεγάλο ΟΧΙ στους ισχυρούς του ΣΥΡΙΖΑ για να υπερασπίσει τα Εθνικά θέματα εδώ στη Θράκη. 
.....
*Την ΧΡΥΣΑ ΟΥΤΣΗ που ποτέ δεν με "πούλησε" και με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόλμησε και ήρθε ΜΑΡΤΥΡΑΣ υπεράσπισής μου στα δικαστήρια με τον Ζεϊμπέκ Χουσείν; Και δεν πτοήθηκε ακόμη κι όταν απειλήθηκε που βρέθηκε στο πλευρό μου!!! Δεν "λιποτάχτησε" ποτέ για τα Εθνικά θέματα..; 
……
*Καθαρή εξήγηση λοιπόν...Ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης λοιπόν πριν πάρει στο στόμα του το όνομα της αγωνίστριας Χρύσας Ούτση, όφειλε πρώτα να το ...«πλύνει» με πολλά... "απολυμαντικά", όχι μόνο γιατί την περίοδο εκείνη ήταν ΦΥΛΑΚΗ και άρα δεν γνώριζε τι συνέβαινε στη πιάτσα και επομένως δεν μπορεί να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και απλά μεταφέρει "αυτά" που του λέει η συγκεκριμένη κυρία...αλλά και γιατί δεν αντιλήφθηκα ακόμη τι επιδιώκει…!
.....
*Και γαι να είμαι πιο σαφής. 
-Σύντροφε Παναγιώτη Πεντζουρίδη, πρώην κολλητέ του Σγουρίδη που σε ΕΥΝΝΟΗΣΕ όσο κανείς και πρώην -εργολάβε- εκπρόσωπε του γνωστού Σινικογλου....
Τι επακριβώς ρόλο επιζητείς από τη Κρήτη όπου προφανώς θα ....μεγαλουργείς φαντάζομαι; Και ποιάνεις στο στόμα σου σου και τον εξαίρετο Γιώργο Καλαντζή; Που κάποτε "έγλυφες" πατόκορφα βέβαια; 
.......
Δεν γνωρίζεις Π.Β.Π καταρχή,... ότι «ένοχος ένοχον ου ποιείν»; Και θα τον βρεις αυτόν τον ρόλο που επιδιώκεις με  Κυβέρνηση Μητσοτάκη εσύ ο επί χρόνια ευννοούμενος του Σγουριδισμού και του ΠΑΣΟΚ, πως ....ακριβώς; Ρίχνοντας λάσπη στη Χρύσα Ούτση και φτάνοντας στο σημείο να "εισβάλεις" ακόμη και στην οικογένειά της...Τον εξαίρετο οικογενειάρχη και άνθρωπο Σπύρο Κούτρα;  Θα ήθελες να κάνουν οι άλλοι το ίδιο για σένα; Και να σου υπενθυμίσουν πράγματα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που ποτέ δεν θα ήθελες να μάθει ο κόσμος; Και ειδικά εκεί στη Κρήτη;
....
*Και στο φινάλε, τι επακριβώς θέλειας να μας πεις Πεντζουρίδη; Ότι η ΕΥΠ εδώ στη Θράκη, θα πρέπει να …«ξαναγίνει» «μαγαζί» της συγκεκριμένης κυρίας; Επιδιώκοντας προφανώς να….ξαναβρεθείς  στα παλιά σου «λημέρια» του; Με το αζημίωτο φυσικά;
-Και θα το επιτύχεις αυτό πως; Ρίχνοντας λάσπη στη Χρύσα Ούτση που βοήθησε όλον το κόσμο και ήταν ανοιχτή πάντα σε όλους τους πολίτες; Χριστιανούς και μουσουλμάνους.. Και το ήθος και την εντιμότητα  της οποίας ήρθες να αμφισβητήσεις ποιός;
......
Περιμένω λοιπόν με αγωνία…τη συνέχεια. Όπως και φυσικά τις …5.000 ευρώ (υπόλοιπο) που κάποτε σου έσωσαν τη ζωή! Τώρα που ανακάλυψες το δικό σου...Κολοράντο στην Κρήτη, δεν οφείλεις να μου  τα επιστρέψεις; 
Π. Π.
(σ.σ. Βέβαια το "θράσος" του Π.Β.Π έχει και μια εξήγηση, αφού όταν ήρθε στο "Μαχητή" και με παρακαλούσε να βγάλω τις παλιές εκείνες αναρτήσεις με τα..."αδραγαθήματά" του στη Ξάνθη, στη μισή Ελλάδα  και στη Βουλγαρία. ..και του έκανα το χατήρι, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή....Ναι...αυτό είναι μια εξήγηση...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »