*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Και σήμερα Πέμπτη....My club! "Ακυρώθηκε" ο ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ στη Ξάνθη...

09 Ιουλίου
 *Και σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου (όπως κάθε Πέμπτη το φετινό καλοκαίρι) τα παίζουμε... «OLA για OΛA» στο καταπληκτικό My Club στην Ξάνθη!!!
-DJ της βραδιάς ο δημοφιλής «BERETZIKIS», ο οποίος θα φροντίσει για τη διασκέδασή μας με τις επιλογές τραγουδιών!
-EIΣOΔOΣ EΛEYΘEPH!
Info & RZV : 25410-73536
My Club - 3o χλμ. Ξάνθης - Καβάλας
……
*Κάτι νέο ετοιμάζει πάλι ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης;;;
-Ο Γιώργος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ξάνθη και την περασμένη Τρίτη 7 Ιουλίου έκανε πάλι καλλιτεχνική φωτογράφηση στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης!
-Δεν μας είπε όμως ποιος ήταν ο… φωτογράφος, αλλά ούτε τι νέο ετοιμάζει αυτή την περίοδο και κάνει στο… φούλ φωτογραφήσεις!
……
*Ο δημοφιλής αθλητικογράφος και ασφαλιστής, Στάθης Παπαδόπουλος μας ενημερώνει:
«Τα βάζα του ενός κιλού με "δασομελο" από τα βουνά της Μακεδονίας μας, και την περιοχή της Βλάστης Κοζάνης, εξαντλήθηκαν. Έχω παραγγελίες τις οποίες περιμένω από Παρασκευή... Σας ευχαριστώ για την προτίμηση σας... Μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω αμέσως...».
-Στάθη κράτα μου τουλάχιστον ένα βάζο από τη νέα παραλαβή για να δοκιμάσω!!!
……
 *Στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» του κολλητού του φίλου Τάσου Κουμουλίδη, δείπνησε την Τρίτη 7 Ιουλίου το βράδυ ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Πάνος Σαρχόσης και ενθουσιάστηκε τόσο με την ανακαίνιση του μαγαζιού όσο και με το ανανεωμένο και γευστικότατο μενού!
-Στη φωτογραφία, τα δυο φιλαράκια απολαμβάνουν τη δροσιά στον υπέροχο εξωτερικό χώρο της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
……
*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με μια δυσάρεστη είδηση για την ακύρωση της παράστασης του Αλέξανδρου Τσουβέλα στην Ξάνθη, λόγω… κορονοϊού, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο θερινό δημοτικό θέατρο της πόλης μας.
-Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:
«Rockmadness: Ανακοίνωση ΑΚΥΡΩΣΗΣ :
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η παράσταση του Αλέξανδρος Τσουβέλας στην πόλη της Ξάνθης ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ .
Με αίσθημα ευθύνης προχωρήσαμε σε αυτήν την απόφαση καθώς δεν θέλουμε να προκαλέσουμε μεγάλη συνάθροιση κόσμου λόγω τον γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση μας έπαιξε ότι έως και σήμερα δεν έχουμε έγγραφη παραχώρηση του Θερινού Θεάτρου από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ξάνθης.
ΌΣΟΙ έχετε προμηθευτεί εισιτήρια μέσω viva.gr της επόμενες μέρες θα γίνει η ακύρωση τους και η επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς σας.
Σας ευχαριστούμε!».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »