ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ PCA» 10-14/7/2020

Από 6 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου το 4ο bazaar βιβλίου 
Bookfest στο Kosmopolis στην Κομοτηνή
Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων προσφορών επιστρέφει για 4η χρονιά στην Κομοτηνή στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis Mall από 6 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2020.
Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
Καθημερινά 10 πρωί έως 9 βράδυ - Σάββατα έως τις 8 - Κυριακές κλειστά.
Βιβλία 100 & πλέον εκδοτών απίστευτα φθηνές τιμές, δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
Ελεύθερη είσοδος - δωρεάν parking - φιλική πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Το Tentart Festival επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά στη Δράμα
Το Tentart Festival επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου στη πόλη της Δράμας!
Με φρέσκια διάθεση γιορτάζουμε  τη νέα εποχή για τα ελληνικά φεστιβάλ  με δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για το καλοκαίρι του 2020!
Εργαστήρια, live συναυλίες, yoga και μια μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στους δραμινούς καλλιτέχνες!
To καλοκαίρι ήρθε!
Stay on the Bright Side, Stay tuned!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ 
«ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ PCA» 10-14/7/2020
Η 14η "Ομάδα Συνάντησης PCA" αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση συνάντησης και επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, μια εναλλακτική πρόταση Βιωματικής Εμπειρίας με βάση τις αρχές και το πνεύμα της PCA, μια πρόταση ελευθερίας, ενεργού συμμετοχής, μια πρόταση δημιουργικότητας. Σύμφωνα με τον Carl Rogers άλλωστε, η PCA(Προσωποκεντρική Προσέγγιση), αποτελεί περισσότερο έναν τρόπο ζωής, έναν τρόπο ύπαρξης, παρά μια μέθοδο ή τεχνική θεραπείας απλά.
Ετσι, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με: Βιωματικά εργαστήρια & ασκήσεις, ενεργητική ακρόαση και αναδιατύπωση (reformulation), με ενσυναίσθηση, γνησιότητα και ανεπιφύλακτα θετική αποδοχή, Ψυχόδραμα, Υπαρξιακή Θεραπεία, Θεραπεία Gestalt, δραματοποίηση, παιχνίδια ρόλων, προβολικά σχέδια κ.α.αυτόματη σωματική έκφραση με κίνηση, χορό, αυθόρμητο θέατρο, αισθητική έκφραση, art-therapy, PlayTherapy κ. α.
Η "Ομάδα Συνάντησης PCA" θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10/7/2020 στις 19:30 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14/7/2020, το μεσημέρι. Καθημερινά (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα,) θα πραγματοποιούνται 2 συναντήσεις (πρωινές 10:00-13:00 και απογευματινές 18:00-21:00).

Ανοίγει (και πάλι) τις πύλες του το Μουσείο 
Προσφυγικού Ελληνισμού στην Καβάλα
 Έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες στην εμπλουτισμένη με νέα αξιόλογα κειμήλια συλλογή από τις πατρίδες της Ανατολής, που στεγάζεται στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, δηλώνουν στο Σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας».
Με ανακοίνωση τους κάνουν γνωστό ότι μετά από 100 ημέρες αναστολής της λειτουργίας του, το Μουσείο επαναλειτουργεί και θα είναι ανοιχτό 4 ημέρες την εβδομάδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Μετά από εκατό περίπου μέρες αναστολής λειτουργίας τους, τα μουσεία αρχίζουν και πάλι τις δραστηριότητές τους. Είμαστε κι εμείς στο «Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού», έτοιμοι να υποδεχθούμε για ξενάγηση από την Τρίτη 16 Ιουνίου, παλιούς και νέους επισκέπτες, στην εμπλουτισμένη με νέα αξιόλογα κειμήλια συλλογή από τις πατρίδες της Ανατολής.  Για να παραμείνει ζωντανή η μνήμη των προγόνων μας.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09.30 – 13.30
Κυριακή: 11.00 – 14.00

Το Σάββατο 4 Ιουλίου ξεκινά το NANOTEXNOLOGY 2020 στη Θεσσαλονίκη
Το  σημαντικότερο  πολυσυνέδριο στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών, στη ΝΑ Ευρώπη, το NANOTEXNOLOGY 2020, ξεκινά το Σάββατο 4 Ιουλίου με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.
Επιστήμονες και μηχανικοί  από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα , ερευνητικά κέντρα, εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας, και επιχειρήσεις συντονίζονται σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός που για πρώτη φορά εξελίσσεται ταυτόχρονα virtual και live.  
Στη διάρκεια του  NANOTEXNOLOGY 2020  θα υπάρξει στο πλαίσιο του Συνεδρίου Nanomedicine, virtual conference όπου θα αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για τον COVID 19 με τη συμμετοχή επιστημόνων  και ειδικών απ όλο τον κόσμο.