*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Πάει Θάσο πάλι ο Χαράλαμπος Κυρκούσης....;! Ξεκίνησε το Κύτταρο Ελληνάδικο!

06 Ιουνίου
*Πρεμιέρα «επανεκκίνησης» ακριβώς 1 λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης και τα αστέρια του bar Χρύσα και Στεφανία επέστρεψαν μετά από πολύ καιρό στο πόστο τους για το σερβίρισμα των ποτών στους πελάτες και τις πελάτισσες!
……
*Κι ενώ όλοι και όλες περίμεναν στην «πρώτη» του ΚΥΤΤΑΡΟ να δούνε να παίζει μουσική στο γνωστό πόστο τον Τόρη Παπαδήμα, αυτός επέλεξε το Il Posto της Χρυσούπολης αφού ο κολλητός του Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, επιχειρηματίας του Ελληνάδικου της Χρυσούπολης, τον παρακάλεσε να «αναλάβει» Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, και ο Τόρης δεν του χάλασε το χατίρι, αφού ήδη το είχε «διαφημίσει» στο facebook!
-Χάλασε όμως το χατίρι του Τάκη Αλεξούδα!
……
*Οπότε ο άλλος DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, η σταθερή αξία του Ελληνάδικου της Ξάνθης, Κώστας Σπυριάδης, ανέλαβε να παίξει μουσική και να διασκεδάσει τον κόσμο, τόσο χθες Παρασκευή όσο και σήμερα Σάββατο το βράδυ!
-Από Δευτέρα λοιπόν, Τάκης και Κώστας ετοιμάζουν μαζί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των βραδιών του ΚΥΤΤΑΡΟ που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνει και τον Τόρη (εντός της εβδομάδος) αλλά όχι Παρασκευές και Σάββατα!
……
*Πρωινό καφεδάκι χθες της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου με τις κολλητές φίλες της Ντιάνα και Γιώτα, αλλά και συζήτηση με θέμα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μόνο μια στιγμή» που πράγματι εντυπωσίασε και άκουσε μόνο καλά λόγια για τη νέα της δουλειά!
……
*Θα μας τρελάνει τελικά ο Χαράλαμπος Κυρκούσης έτσι όπως το… «πάει»!...
-Από τη μία «διαφημίζει» συνεχώς από το facebook ότι ξεκινάει σύντομα τις εκπομπές του στο Radio Life 92.1 και από την άλλη κάνει «περίεργες» αναρτήσεις αφηνοντας υπονοούμενα ότι ετοιμάζεται να φύγει για Θάσο για να δουλέψει πάλι στο «Makryammos Bungalows» την καλοκαιρινή περίοδο!!!
-Αν τελικά πάει Θάσο τι θα γίνει με τις εκπομπές του στον Life; Αυτό δεν μας το είπε!
-Για άλλη μια φορά, τείνει να γίνει «αναξιόπιστος» ο Χαράλαμπος ο οποίος εκτίθεται απέναντι στις θαυμάστριές του!
……
*Σε παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας έπινε τον παγωμένο freddo του, την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου μαζί με συναδέλφους του μουσικούς όπου συζητούσαν για το… «κακό» που έκανε στο επάγγελμά τους η πανδημία και η καραντίνα λόγω κορονοϊού!
-Πάντως ο Μάκης ελπίζει σε ανάκαμψη της κατάστασης και να επιστρέψει πάλι στις πίστες πλάι σε ένα «δυνατό» όνομα όπως αυτό της Δέσποινας Βανδή με την οποία συνεργάστηκε τον τελευταίο καιρό προ «κορονοϊου»!
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »