*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...Ακόμη κι αν πρόκειται για υποκρισία, εμείς θα πούμε, ΜΠΡΑΒΟ Φανουράκη! «Ξεφτίλισες» «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και DEB!

17 Μαΐου

*Ο Φανουράκης απέδειξε αυτό που φωνάζουμε εμείς χρόνια! Ότι οι Αντιδήμαρχοι του  DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ Σιαμπάν Μπαντάκ, Λεβέντ και Σουά, μια…αντιμισθία  των 1.650 ευρώ είναι  τελικά!!!  Και δεν είναι οι μόνοι! 

1η σειρά Δήμαρχος Τσέπελης-Φανουράκης με DEB, Τούρκο Πρόξενο και "Ψευτομουφτή"¨Ξάνθης.
Ο Δήμαρχος Τσέπελης, με  τους αρχηγούς του Τουρκικού κόμματος DEB...Χαρά και υπερηφάνεια!

Ξέρω ότι πολλοί θα μιλήσουμε για «υποκρισία». Και θα πούνε αυτό που λέει εδώ και μήνες η πλειοψηφία του Ξανθιώτικου λαού….Ότι αν δεν υπήρχε το Deb, αν δεν υπήρχε ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ να πάει και να "ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΕΙ" ο "αρχηγός", το Τουρκικό Προξενείο και τα…Δροσερά, ο Τσέπελης δεν θα μπορούσε ποτέ να  γίνει Δήμαρχος Ξάνθης.
Κι όμως….Εμείς δεν θα σταθούμε σε τίποτα από όλα αυτά, Δεν είμαστε μικρόψυχοι και μικροπρεπείς...
Ανεξάρτητα λοιπόν κι αν πρόκειται για μια ακόμη υποκρισία της σημερινής "παρέας" των απευθείας αναθέσεων, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα ακόμη «φτηνιάρικο» τέχνασμα καπηλείας, όπως τα….6.000 φωτεινά κεριά τη Μεγάλη Παρασκευή στα Νεκροταφεία, εμείς αυτή τη φορά θα πούμε…ΜΠΡΑΒΟ Φανουράκη!!!
Ακόμη κι αν ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης αναζητεί «ρόλους» αλλά και «υποστηριχτές» για να «εξιλεωθεί» στην τοπική κοινωνία για τις…»γριούλες»,  τους «χαρακτηρισμούς» περί…»απατεώνα» που του κατελόγιζαν υποστηριχτές του Τσέπελη και τους λόγους που η παράταξη Μελισσόπουλου-Σταυρακάρα τον «απέπεμψε» κακήν κακώς από τις τάξεις της…
Ακόμη κι αν ο Φανουράκης προσπαθεί έστω και με καθυστέρηση, να εξιλεωθεί στη κοινή γνώμη και για την δική του παρουσία στην γνωστή εκδήλωση με τους Τουρκόφρονες, τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης  και τον Τούρκο Πρόξενο…
Εμείς θα ξαναπούμε ΜΠΡΑΒΟ Φανουράκη!
Πρώτον γιατί δική του ιδέα ήταν να μπει και η Γαλάζια Τεράστια ελληνική σημαία την 25η Μαρτίου, ώστε να σταματήσουν να τους «κατηγορούν» για εξάρτηση από το Τουρκικό Προξενείο....και να αποκτήσουν και "πατριωτικό" υπόβαθρο, αφού τους Προξενικούς θεωρούν οτι τους έχουν στο..."τσεπάκι"
Δεύτερον γιατί δική του ιδέα ήταν και να αναρτηθεί η τεράστια σημαία του ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ  για την Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου
Κι ένα τρίτο, επίσης βασικό….Ο Φανουράκης μας δικαίωσε πλήρως και για κάτι πιο ουσιαστικό αλλά και ιστσορικό.


Ότι τελικά και οι τρεις Αντιδήμαρχοι του DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, Σιαμπάν Μπαντάκ, Λεβέντ και Σουά… μια αντιμισθία των 1.650 ευρώ είναι όλο κι όλο!!! Καθότι μπροστά στο χρήμα και στην εξουσία, όλα ξεχνιούνται....!
-ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν Φανουράκη! «Ξεφτίλισες» «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και DEB!
Με το να αναγνωρίσουν πρώτοι και καλύτεροι οι τρεις αντιδήμαρχοι Σιαμπάν Μπαντάκ, Λεβέντ και Σουά την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ που δεν αναγνωρίζουν οι πρόγονοι των ΣΦΑΓΕΩΝ του Ποντιακού Ελληνισμού με πρώτο και καλύτερο τον Ερντογάν..!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »