*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Απριλίου

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι πάλι με τον Φανουράκη! Μπέρδεψε τη λέξη «κρείττον» με τα… παπάκια... «κρείπτον» της Yamaha!

27 Απριλίου
 Διαβάσε πως ΡΕΖΙΛΕΨΕ  ο Ανέστης Αντωνιάδης τον Φανουράκη για το...κρείττων που "μετέτρεψε" σε...."κρείπτον"!

*Αλλιώς του τα λέει τα  ρητά ο Ξυνίδης, λάθος τα… αντιγράφει! Δηλαδή αν βάζαμε χωρίς το κινητό του τον Φανουράκη σε ένα δωμάτιο και του λέγαμε...ξαναγράψε το σχόλιο που έκανες ή θχες στο fb θα..έγραφε;
Γελάει και το παρδαλό κατσίκι –για μια ακόμη φορά- κι όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς με τον Φανουράκη που στην προσπάθειά του να κάνει για μια ακόμη φορά «επίδειξη»…φιλοσοφικών  γνώσεων κυρίως προς την πλευρά των δασκάλων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, τα καταφέρνει τόσο καλά, ώστε να… ξεφτελίζεται ο ίδιος τελικά!
Σχολίασε λοιπόν ο Φανουράκης στο fb με αιχμές κατά των 23 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σε ρόλο αντ' αυτού και του Γιάννη Μπούτου:
«Το σιγάν κρείπτον εστί του λαλείν»
Το μέγεθος του μένους και της αψυχολόγητης αυτής μανίας αποδεικνύει αφενός τον πανικό της αντιπολίτευσης, αφετέρου, δε, την υπευθυνότητα της άρχουσας παράταξης.
Θλίψη μόνον προκαλεί η προσπάθεια εκμετάλλευσης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, αλλά και η παντελής έλλειψη εμπειρίας των μακροχρονίως θητευσάντων στην αυτοδιοίκηση, αλλά και αυτών που κατείχαν θέσεις ευθύνης.
Γι’αυτό και οι ανέκαθεν αντιπολιτευόμενοι, έμειναν αντιπολιτευόμενοι!!!»
Και ήρθε καταπέλτης η απάντηση από τον Ανέστη Αντωνιάδη που εν ψυχρώ κυριολεκτικά τον έκανε ρεζίλη σχολιάζοντας τα παρακάτω:
Anestis Antoniadis: Μανώλη η έκφραση λέγεται και γράφεται "κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν". Επίσης Crypton είναι παπάκι της Yamaha. Άντε Καλημέρες!
-Άντε καληνύχτες Φανουράκη! Που προσπαθείς να κάνεις και τον «δάσκαλο» στον Σάββα Μελισσόπουλο και τους λοιπούς δασκάλους του δημοτικού Συμβουλίου!
Το δικό μου συμπέρασμα; Αλλιώς του το είπε το ρητό ο Ξυνίδης και… λάθος το έγραψε!!!
Και στις  αντιγραφές  ακόμη δηλαδή πάει για μαλλί και βγαίνει… κουρεμένος!
-Φανουράκη, "κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν" δηλαδή καλύτερα να σιωπά κανείς παρά να μιλάει…για ένα like από τους ίδιους και τους ίδιους!
(σ.σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Η φιλοσοφία δεν είναι μία σειρά από γνώμες, αποφθεγματικές ρήσεις, διακηρύξεις, συμβουλές ή δόγματα, αλλά πάνω απ' όλα μια δραστηριότητα που αποβλέπει στη συστηματική αποσαφήνιση θεμελιωδών εννοιών και ιδεών, στην κριτική ανάλυση και τον έλεγχο επιχειρημάτων, προϋποθέσεων και θεωριών, και στον ορθολογικό στοχασμό (ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ)

ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Τόσα χρόνια ζω στην Μεραρχίας, ε, λοιπόν τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί με τα σκουπίδια και δείτε τι σκουπίδι είχε ο κάθοδος στη γωνία απέναντι από το σπίτι μου…! Ξεχείλισε στη κυριολεξία και όπως ακριβώς τον βλέπετε, ήταν και όλο το Σαββατοκύριακο…
Και μετά μιλάμε βέβαια για κορνωνοϊούς και επιδημίες, όταν μια ανάσα από το σπίτι μας τέτοιο σκουπίδι και μάλιστα μέσα και έξω από τους κάδους, δεν ξαναγνωρίσαμε στη Ξάνθη…
Αλήθεια ο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ είναι μόνο για να εισπράττει την αντιμισθία του; Δείτε το… έργο του σ’ αυτό το 7μηνο της θητείας του! Χειρότερα δεν γίνεται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »