*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου έκοψε τη βασιλόπιτα του "Δια χειρός Σωτήρη..."

05 Φεβρουαρίου
*Την βασιλόπιτά του έκοψε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη» στην οδό 28ης Οκτωβρίου 27 στην Ξάνθη με την Μαίρη να μην κρύβει τη αισιοδοξία της για το 2020.
-Τη βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου ενώ τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Guven Duban!
-Στη φωτογραφία ο Σωτήρης Τσιακίρογλου με την κόρη του Μαίρη και τον τυχερό της βασιλόπιτας! Καλές δουλειές κι ένα καλύτερο 2020 απο τη στήλη...
……
*Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!
*Αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε στην Ξάνθη και το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ένα από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής που περιμένει όλους εσάς για να σας απογειώσει με τις μοναδικές ερμηνίες τους!
-Γιώργος Λιανός και Γιάννης Βαρδής
-Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής συνεργάζονται και εμφανίζονται μαζί και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Οι δύο καλλιτέχνες, με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.
After Shopping party.
Έναρξη 21:00
Κρατήσεις 6986616960
…..
*Επίσης, αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου καλεσμένος του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ και του «oursundays» ένας από τους ασημότερους τραπερ των τελευταίων ετών, ο Toquel.
-Οι συστάσεις είναι περιττές!
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21:00 ΤΟ PARTY ΞΕΚΙΝΑ!
Info / rsv: 6986616960.
……
*Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον δημοφιλή πόντιο νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη το περασμένο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, στη βραδιά «Όλα ελληνικά».
-Τον επισκέφθηκε ο ξάδερφός του από την Κύπρο που βρέθηκε στην Ξάνθη και επέλεξε να του κάνει έκπληξη και να διασκεδάσει μαζί του στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Και τέλος, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, μια ιδιαίτερη μπάντα έρχεται στο Nostos Live στην Ξάνθη. Οι Mordana Project!!!
-Οι Mordana Project είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης τριών μουσικών με έδρα την Θεσσαλονίκη που αποφάσισαν να συμπράξουν και να δημιουργήσουν από κοινού νέους μουσικούς ορίζοντες εμπνευσμένους από την παράδοση του τόπου τους. Το όνομά προέρχεται από μία ιδιότυπη οικειοποίηση του όρου «mordent» που στην μουσική ορολογία μεταφράζεται ως «τσάκισμα» και αναφέρεται στον στολιδισμό της μελωδικής γραμμής. .
Το ρεπερτόριό τους βασίζεται σε πρωτότυπες συνθέσεις των ιδίων και στην διασκευή παραδοσιακών τραγουδιών και σκοπών της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Μεσογείου.
-Οι μουσικοί που συγκροτούν τον βασικό πυρήνα του σχήματος είναι οι: Ανδριάνα Αχιτζάνοβα Πεταλά φωνή, Βαγγέλης Βραχνός κοντραμπάσο, Περικλής Βραχνός βιολί, λάφτα, κρουστά.
Στο Nostos Live, θα εμφανιστούν μαζί τους, ο Μάκης Μπακλατζής στο βιολί, και ο Γιάννης Κατσούλης στο ούτι.
Έναρξη μετά τις 22.00, είσοδος 4 ευρώ.
....

*Τρισευτυχισμένος ήταν χθες ο δημοφιλής αθλητικογράφος και ασφαλιστής, Στάθης Παπαδόπουλος διότι η εγγονούλα του είχε γενέθλια και έκλεισε τα 5!!!
-Και ιδού πως σχολίασε ο ίδιος το ευτυχές γεγονός στο facebook:
«Πω πω πέρασαν 5 χρόνια.. !!! 4/2/2016 που με είπαν για πρώτη φορά παππού...κι ας ήμουν 40+plus...!!! Ζουζουναρα μου...»!
-Στάθη να τη χαίρεσαι!
Ο Ιούδας


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »