ΒΟΛΙΔΕΣ Τα ερωτήματα του "Μαχητή" για Κηλικιώτη και Κώστα Δαλάτση στο Τόπειρο..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η «ΦΤΩΧΙΑ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΝΤΙΑ» ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Χρόνια υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε ότι η μεγάλη δύναμη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού ήταν οι απευθείας μεταδόσεις του Xanthi Channel (νυν Next tv) που πάντα δημιουργούσανε βέβαια τον «ανάλογο» τζερτζελέ σε όλη τη Θράκη και την Μακεδονία με αποτέλεσμα όλοι να λένε ότι «κάτι παίζει στη Ξάνθη…» και μάλιστα πολλές φορές να παίρνουν τηλέφωνο από τις Σέρρες, τη Χαλκιδική, την Καβάλα, τον Έβρο και να λένε μπράβο…
Κι όλα αυτά γίνονταν όχι μόνο στην 5ετία Λύρατζη αλλά και επί Φανουράκη και πάντα ΤΖΑΜΠΑ φυσικά, γιατί αγαπάμε τον θεσμό, αγαπάμε τη Ξάνθη…!
Φέτος λοιπόν μετά τον ανελέητο πόλεμο που δεχτήκαμε και δεχόμαστε από τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη και όλους τους «Τσεπελοφύλακές» του που έχουν καταντήσει τον σημερινό Δήμο…ΙΧ «μαγαζί» τους, είπαμε το αυτονόητο…!
Stop σε όλα…Κάντε ένα καρναβάλι με…fb και αναρτήσεις και βλέπετε ότι δεν κινείται τίποτα! Λες και δεν έχουμε…Καρναβάλι!
Μάλιστα το περασμένο Σάββατο με την περίφημη….Λαογραφική παρέλαση και γιορτή της Λαογραφίας, οι χορευτές ήταν πολύ περισσότεροι από τον κόσμο!
Όπως φυσικά και με τη συναυλία των 24.000 ευρώ με την Πέγκυ Ζήνα, ο κόσμος σε σχέση με άλλες χρονιές, ήταν πολύ λιγότερος, για να μην πω…πολύ λίγος!
Βέβαια με τη σημερινή διοίκηση όταν ακόμη και η βασιλόπιτα του δημοτικού Ραδιοφώνου αγοράζεται από τον….Φούρνο της οικογένειας Τσέπελη στη Χρύσα, καταλαβαίνει κανείς και την γενικότερη ΚΑΤΑΝΤΙΑ που επικρατεί στη πόλη και στο Δήμο Ξάνθης με τον σημερινό Δήμαρχο!!!
(σ.σ. Και βέβαια δεν θα ξαναρωτήσω τι δίνουν οι άλλοι Δήμοι στα Κανάλια που εδρεύουν στην πόλη τους. Και τι συμβαίνει στη Ξάνθη, όπου ΠΟΛΕΜΑΝΕ ανελέητα το NEXT tv με αποκλειστικό στόχο και σκοπό να το…ΚΛΕΙΣΟΥΝ μόνο και μόνο γιατί τους ενοχλεί η Ανοιχτή Γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου!)

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΗΛΙΚΙΩΤΗΣ ή Ο ΔΑΛΑΤΣΗΣ,
ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;
Δεν θα υπεισέλθω στα….ενδότερα του Δήμου Τοπείρου και δεν μπω σε «οικογενειακές» και «προσωπικές» υποθέσεις, γιατί λίγο πολύ, όλοι έχουν κάποιο δίκαιο με την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στο συγκεκριμένο Δήμο με αφορμή του που πρέπει να απασχολείται μια εργαζόμενη που έχει προσληφθεί ως…οικοδόμος αρχικά στο Δήμο Ξάνθης και στη συνέχεια στο Δήμο Τοπείρου με απόσπαση…
Και ειλικρινά δεν θέλω να υποστηρίξω καμιά από τις δυο πλευρές, διότι και οι δυο τα λένε όπως τους «βολεύει»…
Το μοναδικό ερώτημά μου.
-Ας πούμε ότι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έχει τις ευθύνες του με ότι αυτό συνεπάγεται για την συγκεκριμένη εργαζόμενη και έχει πράγματι προσωπικά με τον άνδρα της, γιατί κατέβηκε με αντίπαλο συνδυασμό…
-Αν Δήμαρχος Τοπείρου είχε εκλεγεί ο κύριος Άγγελος Κηλικιώτης ή ο κύριος Κώστας Δαλάτσης, μια εργαζόμενη (γυναίκα) που έχει προσληφθεί στο Δήμο ως…Οικοδόμος, με γνώσεις προφανώς αποφοίτου Δημοτικού….
Που θα την απασχολούσαν; Και σε ποια υπηρεσία του Δήμου Τοπείρου; Αυτή την απλοϊκή ερώτηση θα ήθελα να κάνω στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης…και περιμένω την ξεκάθαρη απάντησή τους.
Και των δυο…