*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ! Ενώ το ζεύγος Τσέπελη παντρεύτηκε στις 29/8/1987, γιόρτασε... επέτειο 34 χρόνων γάμου στις 14/2/2020

20 Φεβρουαρίου
*Τελειωμό δεν έχουν τα ευτράπελα Τσέπελη-Πάνου Αμβροσιάδη! Ίχνος τσίπας, μόνο και μόνο για την προβολή του ζεύγους που παντρεύτηκε τον Αύγουστο κι όχι τον  Φλεβάρη, με παπά τον Αείμνηστο Απόστολο Παπασταματίου
*Κι όλα για την ...αυτοπροβολή του «ζεύγους» Τσέπελη στην βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ξάνθης. Δυστυχώς στο «κόλπο» και η Έλλη! Κρίμα...
Τελειωμό δεν έχουν τα ευτράπελα Τσέπελη-Πάνου Αμβροσιάδη αλλά και το αδίστακτο ψέμα που δυστυχώς για τους ίδιους «καταρρέει» σαν χάρτινος πύργος και τους γελοιοποιεί βαρύτατα!
Δείτε λοιπόν πως ένα ακόμη ΨΕΜΑ κατέρρευσε με αποτέλεσμα αυτήν τη φορά να πάρει όμως η μπόρα και την ατυχή Έλλη....
Και επί της ουσίας.
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στη βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ξάνθης, ξαφνικά εμφανίστηκε μια...πελώρια και όμορφη τούρτα από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης Πάνο Αμβροσιάδη στην οποία υπήρχε μάλιστα και...φωτογραφία του ζεύγους Τσέπελη που ήταν...η έκπληξη της βραδιάς! Όπως ανακοίνωσαν οι Οργανωτές της βραδιάς, «το ζεύγος Τσέπελη είχε επέτειο γάμου για την συμπλήρωση 34 χρόνων έγγαμης ζωής!»
Μάλιστα ο παρουσιαστής  κάλεσε το ζευγάρι (δήμαρχο και δημαρχίνα) να χορέψουνε κι έναν...χορό για να δείξουν και το πόσο ευτυχισμένοι είναι και οι δυο με τους τελευταίους να μην μπορούν να κρύψουν και την συγκίνησή τους!!! Και τους επικεφαλής και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων επίσης συγκινημένοι να τους εύχονται το βίον ανθόσπαρτον!
Ως εδώ καλά. Και τα χειροκρότημα που έπεσε ήταν θερμό κι ο Τσέπελης ευχαρίστησε ιδιαίτερα θερμά τα .. «παιδιά»  για τη...μεγάλη έκπληξη που τους έκαναν! Και η δημαρχίνα κυρία  Έλλη το ίδιο συγκινημένη! Μέχρι που η εφημερίδα μας, επειδή ξέρει με ποιους έχει να κάνει, την «ψυλλιάστηκε» την ιστορία...και τι διαπίστωσε λέτε;
  1.Οτι ο γάμος του ζεύγους Τσέπελη δεν έγινε μήνα Φεβρουάριο και μάλιστα του Αγίου Βελεντίνου αλλά...μήνα Αύγουστο!
  2.Όπως λοιπόν μας αποκάλυψε κάτοικος της Χρύσας, ο Μανώλης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλλη στις 29/8/21987 στον Ιερό Αγίας Φωτεινής Χρύσας στις 7 το βράδυ ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ!
  3.Ιερέας μάλιστα της εκκλησίας που τους πάντρεψε και τους έδωσε την ευχή του ήταν ο Αείμνηστος Παπα-Απόστολος Παπασταματίου!!!
  4.Η υποτιθέμενη λοιπόν επέτειος των 34χρόνων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14-2-2020) «στήθηκε» από τους οργανωτές της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας  μόνο και μόνο για να κάνει .. «αυτοπροβολή» το ζεύγος Τσέπελης! Δυστυχώς δηλαδή και για πρώτη φορά και η Έλλη παρασύρθηκε και εκτέθηκε χωρίς λόγο...αφού δεν είναι δυνατόν να μην θυμάται την επέτειο του γάμου τους!
 5.Αλήθεια...Ίχνος ΤΣΙΠΑΣ τελικά δεν υπάρχει για τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης και την «παρέα» του; Να φτάνουν στο σημείο να στήνουν ακόμη και...επέτειο γάμο για...επικοινωνιακούς λόγους! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »